ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

80.000 και συνεχίζουμε!

80.000 και συνεχίζουμε!

Δίπλα στον Ερασιτέχνη παραμένει ο κόσμος του Θρύλου και η στήριξή του όλο και μεγαλώνει! Συγκεκριμένα, έχουν διατεθεί συνολικά 80.000 Κάρτες Μέλους και Κάρτες Φιλάθλου, από τις οποίες τα έσοδα πηγαίνουν για την ενίσχυση όλων των τμημάτων του Ερασιτέχνη.

Τα τμήματα του Ερασιτέχνη πρωταγωνιστούν. Όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη. Και ο κόσμος, με την Κάρτα Μέλους και την Κάρτα Φιλάθλου ενισχύει τις προσπάθειες όλων των «ερυθρόλευκων» αθλητών.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Ερασιτέχνη και το ευχαριστώ στον κόσμο: «Φτάσαμε τις 80.000 Μέλη & Φιλάθλους!
Σας ευχαριστούμε και συνεχίζουμε!

Οι 23.509 εγγεγραμμένα μέλη και 56.941 κάτοχοι καρτών φιλάθλου, μας δίνουν το σύνθημα και το έναυσμα για την επίτευξη του μεγάλου στόχου των 100.000 Μελών και Φιλάθλων.

Δεν είναι υπέρβαση, είναι καθήκον!

Ο Ολυμπιακός είστε ΕΣΕΙΣ. Ο κόσμος που ζει και αναπνέει για τον Δαφνοστεφανωμένο Έφηβο, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, σε όλη την Ευρώπη, την Αμερική, την Αυστραλία, απ’ άκρη σε άκρη σε όλο τον κόσμο!  

H ενίσχυση των τμημάτων  μέσω της Κάρτας Μέλους και της Κάρτας Φιλάθλου αποτελεί τη βάση των επιτυχιών σε Ελλάδα  και Ευρώπη. Επιτυχίες  που καθιστούν υπερήφανους τους φιλάθλους μας αλλά και συμμέτοχους στην επίτευξη τους.

Συσπειρωμένοι, συνεχίζουμε να στηρίζουμε όλα τα τμήματα του μεγαλύτερου πολυαθλητικού συλλόγου και κορυφαίου εκπροσώπου του Ελληνικού αθλητισμού στην Ευρώπη!

Η δύναμη του Ολυμπιακού περνάει από τα χέρια σας.

Ας κρατήσουμε όλοι μαζί τις ομάδες μας ψηλά για να συνεχίσουν να γράφουν χρυσές σελίδες στην ιστορία του συλλόγου.

Όσο περισσότεροι, τόσο ισχυρότεροι!

*Από 1/1/2020 η Κάρτας Μέλους διατίθεται στην τιμή των 25€ και ισχύει μέχρι τη λήξη της αγωνιστικής σεζόν 2019-2020.  

*Με την έκδοση της Κάρτας Μέλους για το δεύτερο εξάμηνο της σεζόν, ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου κατά προτεραιότητα στους εντός έδρας αγώνες των ερασιτεχνικών τμημάτων.

*Η Κάρτα Μέλους και η Κάρτα Φιλάθλου διατίθενται ηλεκτρονικά μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου μας  (www.olympiacossfp.gr ) και από το Τμήμα Μελών & Φιλάθλων (καθημερινά 10:00-18:00)».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ