Στρατηγέ, χρόνια πολλά και… κούπες πολλές! (photos)

Στρατηγέ, χρόνια πολλά και… κούπες πολλές! (photos)
Book Small Mobile

 

Ο Μιχάλης Κουντούρης γιορτάζει σήμερα τα γενέθλιά του! Και όλη η οικογένεια του Θρύλου, του εύχεται τα καλύτερα! Και, όπως πάντα… υπερκούπωση! Ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, έχει συνδέσει το όνομά του, με την αναμόρφωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και τη… μόνιμη, πλέον, εγκατάσταση του Συλλόγου, στην κορυφή, σε ΟΛΑ τα αθλήματα! Κάτι το οποίο πέτυχε με τη διαρκή στήριξη του ηγέτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, τον οποίο στηρίζει αδιάκοπα και στο πλευρό του οποίου βρίσκεται πάντα!

Μπαίνοντας, κανείς, στο site του Ερσιτέχνη Ολυμπιακού, διαβάζει, πολύ εύστοχα:

Προερχόμενος από τα σπλάχνα της "Θύρας 7" αποτελεί μια δυναμική προσωπικότητα. Ευφυής, αποφασιστικός και πρακτικός δεν άργησε να μετουσιώσει σε γνώση και εμπειρία όλο όσα γνώριζε από το πιο δυναμικό κομμάτι της οργανωμένης εξέδρας.

Ήταν μεγάλο στοίχημα για εκείνον η ενασχόλησή του με τον ερασιτέχνη Ολυμπιακό, τομέας στον οποίο ανταποκρίθηκε με τεράστια επιτυχία. Ανέλαβε σε ένα πολύ δύσκολο και κομβικό διάστημα. Κινήθηκε έξυπνα και ρεαλιστικά, πέτυχε συμφωνίες που βοήθησαν να βγει ο ερασιτέχνης από το οικονομικό αδιέξοδο.

Παράλληλα, έχτισε και διατηρεί μέχρι σήμερα εξαιρετικές σχέσεις με τη διοίκηση της ΠΑΕ και δη τον πρόεδρό της, ο οποίος στάθηκε αρωγός στη μεγάλη προσπάθεια για εξυγίανση από τον βραχνά των χρεών

 

 

Πλέον έχει αποκτήσει σημαντικότατο ρόλο και στην ΠΑΕ, μετέχει στις συσκέψεις κορυφής, συνεχίζει να ακολουθεί την ομάδα παντού, ακόμη και στο βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Έχει παρεμβατικό ρόλο εκεί που θεωρεί ότι χρειάζεται, δεν διστάζει ακόμη και να "πιέσει" καταστάσεις αν κρίνει πως αυτό είναι για καλό της ομάδας. Μέσα από τις δεκαετίες της ενασχόλησής του με όλα τα τμήματα του Ολυμπιακού, πλέον δεν λειτουργεί με καθαρά οπαδικά κριτήρια, αλλά με βάση τη μεγάλη «εικόνα».

Ως αντιπρόεδρος της ΠΑΕ και Πρόεδρος του Ολυμπιακού ΣΦΠ, έχει κομβικό και καταλυτικό ρόλο στις εξελίξεις, έστω κι αν παρεμβαίνει "όταν" και "όπου" χρειάζεται. Ανήκει στην κατηγορία των ανθρώπων που -όπως λέει και η παροιμία- "λένε λίγα, αλλά κάνουν πολλά".

Ευχές του έστειλε τόσο ο αδερφός του, Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς, όσο και ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός. Και φυσικά, όλη η ερυθρόλευκη οικογένεια!

 

 

 

 

 

 

PHOTO GALLERY

Στρατηγέ, χρόνια πολλά και… κούπες πολλές! (photos)
Στρατηγέ, χρόνια πολλά και… κούπες πολλές! (photos)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ