ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

ΣΕΦ: «Όχι συνωστισμός την Καθαρά Δευτέρα»

ΣΕΦ: «Όχι συνωστισμός την Καθαρά Δευτέρα»

Ο χώρος του ΣΕΦ προσφέρεται για να φιλοξενεί πολίτες, σε μέρες όπως αυτή και η διοίκηση του σταδίου συνιστά, με ανακοίνωση, να αποφευχθεί ο συνωστισμός.

Αναλυτικά:

Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας είναι αυτονόητα, όπως κάθε χρόνο, ελκυστικός προορισμός την Καθαρά Δευτέρα για διερχόμενους και αθλητές. Ωστόσο, οι περιορισμοί που επιβάλλει η πανδημία, καθιστούν αναγκαία την αποφυγή συνωστισμού, αλλά και τη τήρηση των μέτρων αυτοπροστασίας.

Η μετακίνηση και παραμονή των κατοίκων του οικείου Δήμου Πειραιά στον περιβάλλοντα χώρο του Σ.Ε.Φ., με σκοπό την άθληση ή και την τέλεση του εθίμου του «χαρταετού», πρέπει να πραγματοποιηθεί με γνώμονα την τήρηση των αποστάσεων και των μέτρων υγειονομικής προστασίας.

Ο Αναπληρωτής Συντονιστής Διευθυντής, κ. Δημήτριος Μπαρδάκας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η Καθαρά Δευτέρα αποτελεί παραδοσιακά μια μεγάλη γιορτή για την Ορθοδοξία. Μια γιορτή που φέτος -ελέω πανδημίας- πρέπει να διεξαχθεί με μεγάλη προσοχή και αυστηρή τήρηση των μέτρων υγειονομικής προστασίας. Είναι πολύ σημαντικό να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας και τους γύρω μας. Γι' αυτό, η προσέλευση των Πειραιωτισσών και Πειραιωτών στο Σ.Ε.Φ. δεν πρέπει σε καμία περίπτωση, να είναι μαζική. Πρέπει να αποφευχθεί πάση θυσία ο συνωστισμός στον περιβάλλοντα χώρο του Σταδίου μας. Μόνο με αυτόν τον τρόπο, θα μείνουμε ασφαλείς και δε θα αφήσουμε θυσίες μηνών να εξανεμιστούν μέσα σε λίγες ώρες».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ