ΣΕΦ: «Όχι συνωστισμός την Καθαρά Δευτέρα»

ΣΕΦ: «Όχι συνωστισμός την Καθαρά Δευτέρα»
Book Small Mobile

Ο χώρος του ΣΕΦ προσφέρεται για να φιλοξενεί πολίτες, σε μέρες όπως αυτή και η διοίκηση του σταδίου συνιστά, με ανακοίνωση, να αποφευχθεί ο συνωστισμός.

Αναλυτικά:

Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας είναι αυτονόητα, όπως κάθε χρόνο, ελκυστικός προορισμός την Καθαρά Δευτέρα για διερχόμενους και αθλητές. Ωστόσο, οι περιορισμοί που επιβάλλει η πανδημία, καθιστούν αναγκαία την αποφυγή συνωστισμού, αλλά και τη τήρηση των μέτρων αυτοπροστασίας.

Η μετακίνηση και παραμονή των κατοίκων του οικείου Δήμου Πειραιά στον περιβάλλοντα χώρο του Σ.Ε.Φ., με σκοπό την άθληση ή και την τέλεση του εθίμου του «χαρταετού», πρέπει να πραγματοποιηθεί με γνώμονα την τήρηση των αποστάσεων και των μέτρων υγειονομικής προστασίας.

Ο Αναπληρωτής Συντονιστής Διευθυντής, κ. Δημήτριος Μπαρδάκας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η Καθαρά Δευτέρα αποτελεί παραδοσιακά μια μεγάλη γιορτή για την Ορθοδοξία. Μια γιορτή που φέτος -ελέω πανδημίας- πρέπει να διεξαχθεί με μεγάλη προσοχή και αυστηρή τήρηση των μέτρων υγειονομικής προστασίας. Είναι πολύ σημαντικό να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας και τους γύρω μας. Γι' αυτό, η προσέλευση των Πειραιωτισσών και Πειραιωτών στο Σ.Ε.Φ. δεν πρέπει σε καμία περίπτωση, να είναι μαζική. Πρέπει να αποφευχθεί πάση θυσία ο συνωστισμός στον περιβάλλοντα χώρο του Σταδίου μας. Μόνο με αυτόν τον τρόπο, θα μείνουμε ασφαλείς και δε θα αφήσουμε θυσίες μηνών να εξανεμιστούν μέσα σε λίγες ώρες».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ