ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προπαγάνδα νηπιακού επιπέδου

Προπαγάνδα νηπιακού επιπέδου
Book Small Mobile

Σε ένα παράλληλο σύμπαν που αλήθεια θα ήταν η προπαγάνδα νηπιακού επιπέδου ίσως υπήρχε μια πιθανότητα να πείσετε κάνενα οπαδό που του αρέσει το σανό.

Αλλά η αλήθεια είναι σκληρή. Στήριξη δεν είναι αυτά τα 300 συν πλην άτομα που θυμήθηκαν να στηρίξουν τις ομάδες τους ενώ αυτές απείχαν 10 και 20 χρόνια (!!!) απο όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Έχετε τόση ανάγκη να αλλάξετε την πραγματικότητα που τους μεταφράζετε σε χιλιάδες οπαδούς....

Δεν καταλαβαίνουν προφανώς ότι είναι ο ίδιος κοσμος που πάει στο άδειο γήπεδο της Λεωφόρου και στο "ξενερωμένο" πέταλο του ΟΑΚΑ.

Οι ίδιοι άνθρωποι που για να ανεβάσουν τα εγγεγραμμένα μέλη τους στον ερασιτέχνη αθροίζουν τα νούμερα των τελευταίων 2-3 χρόνων....

Ο απλός κόσμος του Ολυμπιακού και η Θύρα 7 αποτελούν ΠΡΟΤΥΠΟ πραγματικής και ουσιαστικής στήριξης  στον Ερασιτέχνη.

Κάθε χρόνο, προ κορονοϊού, ο σύλλογος αριθμούσε 25.000 Μέλη και 80.000 με Κάρτα Φιλάθλου και φέτος έχουν ήδη γραφτεί 15.000 Μέλη και 45.000 Φίλαθλοι στον Ολυμπιακό, πληρώνοντας από το υστέρημα τους ώστε να πρωταγωνιστούν τα τμήματα του ερασιτέχνη και να σηκώνουν ευρωπαϊκά τρόπαια.

Ξέρετε το εγχείρημα που για χρόνια λοιδορούσατε και εσχάτως αναγκαστήκατε να αντιγράψετε και το παίζετε και... πρωτοπόροι.

Χρυσή ιστορία γράφτηκε αυτά τα χρόνια για τον σύλλογο με βάση αυτή την προσφορά του οργανωμένου κόσμου του Ολυμπιακού!

Να αναφερθούμε στις 88 κουπές του Ερασιτέχνη που κατακτήθηκαν αυτό το διάστημα, έναντι των 5 δικών σας (και των τριών εξ' αυτών ελέω Covid); Που σε συνθήκες κανονικότητας αυτά τα νούμερα θα ήταν πολύ παραπάνω;

Αυτές είναι συγκρίσεις, πονεμένοι! Με κουπές πραγματικές και σοβαρές και όχι με βάση τη... δική σας μονάδα μέτρησης "χιλιάδων τίτλων"!

Όταν ο κόσμος του Θρύλου έχει κάθε χρόνο καμία 15αριά τελικούς σε όλα τα αθλήματα. Και ευρωπαϊκούς μέσα σε αυτούς δεν είναι λογικό να υπάρχει και ένας κορεσμός αλλά και αναμονή για τα σπουδαία παιχνίδια;

Σε αντίθεση με εσάς που δίνετε χαρακτήρα φιέστας στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι;

Και για να επιστρέψουμε στα δικά μας...

Μόνο φέτος η Θύρα 7 διπλασίασε το ποσό της προσφοράς σε σχέση με τα άλλα χρόνια και η παραμύθα ασχολείται με το αν πήγαμε 100 η 200 άτομα σε ένα παιχνίδι.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει γεμίσει τα γήπεδα του ερασιτεχνη εκατοντάδες φορές...

Το έχει καταγράψει η ιστορία από το ΣΕΦ που γέμιζε στα φάιναλ φορ του βόλεϊ όταν ακόμα οι "γκέμπελς του βόθρου"  πήγαιναν στην Γλυφάδα να δούνε τον μπασκετικό ΠΑΟ...και την Ορεστιάδα που έβαζε η 7 τσάρτερ να σηκώσει το πρωτάθλημα το 1998 μέχρι τα πιο πρόσφατα σε Βουδαπέστη και Ανόβερο.

Η στήριξη του κόσμου του Ολυμπιακού  σε όλο τον σύλλογο είναι έμπρακτη και γνωστή σε όλο τον πλανήτη. Δεν έχει να αποδείξει τίποτα και σε κανένα.

Άλλοι είναι αυτοί που όταν ανέλαβαν τις τύχες του ερασιτέχνη βγήκε ο πρόεδρος τους που ανέλαβε να τους διαδεχτεί και μίλαγε για κακοδιαχείριση και χρέη.

Στο σάιτ της παραμύθας τα διαβάσαμε όλα αυτά.

Όσο έχετε ανάγκη να αλλοιώνετε την πραγματικότητα εμείς θα γελάμε μαζί σας σηκώνοντας πρωταθλήματα και μεγαλώνοντας τα σερί που τρέχουν απέναντι στις ομάδες σας.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ