ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Κανδύλας: «Πάντα ιδιαίτερα τα παιχνίδια με την ΑΕΚ»

Κανδύλας: «Πάντα ιδιαίτερα τα παιχνίδια με την ΑΕΚ»

Για τον ημιτελικό με την ΑΕΚ στην Κοζάνη (29/4, 19:15) μίλησε ο αρχηγός του Ολυμπιακού στο Χάντμπολ, Πέτρος Κανδύλας. «Θέλω με τη σειρά μου, να ευχαριστήσω τον Δήμο Κοζάνης, την Ομοσπονδία και όσους συντέλεσαν στη διοργάνωση του Final-4. Από εκεί και πέρα, είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού που οι τρεις μεγάλες ομάδες βρίσκονται εδώ πέρα και θεωρώ, ότι αυτό δίνει μια έξτρα αίγλη σε αυτό το Final-4, συν η ομάδα της Πυλαίας, που έχει κάνει μια αξιέπαινη προσπάθεια για να βρίσκεται εδώ, είναι ένα αουτσάιντερ, αλλά θα δυσκολέψει κάθε ομάδα, είτε τον ΠΑΟΚ, είτε περάσει στον τελικό.

Τα παιχνίδια με την ΑΕΚ είναι πάντα ιδιαίτερα, τα τελευταία πέντε χρόνια μας έχουν προσφέρει θέαμα, συγκινήσεις και νομίζω, έχουν ανεβάσει το επίπεδο όλου του ελληνικού χάντμπολ.

Σε αυτά τα παιχνίδια δεν υπάρχουν φαβορί, θεωρώ ότι το ματς είναι 50%-50% και ρόλο θα παίξουν οι τερματοφύλακες των δύο ομάδων. Όποια ομάδα καταφέρει να κρατήσει την άμυνα της, θα έχει τον πρώτο λόγο στο παιχνίδι. Εύχομαι υγεία σε όλους και ας κερδίσει ο καλύτερος».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ