ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ο Θρύλος δικαιώθηκε και η πορτοκαλί προπαγάνδα ξεβρακώθηκε!

Ο Θρύλος δικαιώθηκε και η πορτοκαλί προπαγάνδα ξεβρακώθηκε!

Πανηγυρική δικαίωση στο αίτημα του Ολυμπιακού για αναβολή της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος πινγκ-πονγκ! Η ομάδα του Πειραιά δικαιώθηκε στο ΑΣΕΑΔ σήμερα Πέμπτη (9/3), έπειτα από την προσφυγή που είχε καταθέσει, λόγω των διεθνών αγώνων των ξένων «ερυθρόλευκων» αθλητών το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (11-12/3) και της απουσίας τους από τις αναμετρήσεις που θα κρίνουν τον φετινό τίτλο.

Με αυτό τον τρόπο, τα παπαγαλάκια και η πορτοκαλί προπαγάνδα αλλά και ο Παναθηναϊκός ξεβρακώθηκαν για όλα όσα έλεγαν, αλλά και για τη λάσπη που έριχναν καθημερινά στον Ολυμπιακό. Οι όποιες προσπάθειές τους να αναδείξουν την διαμαρτυρία των «ερυθρόλευκων» και όχι το γεγονός πως διαμαρτύρονταν σωστά, έπεσαν στο... κενό, με αποτέλεσμα να ξεφτιλιστούν με την σημερινή απόφαση του ΑΣΕΑΔ.

Όπως προαναφέραμε, η τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος αναβλήθηκε, κάτι το οποίο σημαίνει πως ο Ολυμπιακός δικαιώθηκε για τις ενέργειες του και για τις φωνές του. Δεν φώναζε άδικα ο Θρύλος, αλλά δεν έκατσε ούτε με σταυρωμένα τα χέρια. Η Ομοσπονδία έπρεπε να αναβάλλει από την πρώτη στιγμή την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, ώστε το πρωτάθλημα να παιχτεί επί ίσοις όροις και να το κατακτήσει ο καλύτερος. Όχι να βγει... ευνοημένος ο Παναθηναϊκός, λόγω της απουσίας των ξένων παικτών των «ερυθρόλευκων»...

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ