ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ερασιτέχνης Ολυμπιακός: «Παραληρεί ο Παναθηναϊκός, πανικός από τις απανωτές ήττες»

Ερασιτέχνης Ολυμπιακός: «Παραληρεί ο Παναθηναϊκός, πανικός από τις απανωτές ήττες»

Ενοχλήθηκε ο Παναθηναϊκός, από τη δικαίωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού στο ΑΣΕΑΔ για την πολύκροτη υπόθεση της μη αναβολής της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης, όπως ήταν σωστό, δίκαιο και έγινε πράξη.

Οι «ερυθρόλευκοι» απαντουν στην «παραληρηματική ανακοίνωση» του Παναθηναϊκού, για την «ερυθρόλευκη» δικαίωση στο ΑΣΕΑΔ και… κολλάει στον τοίχο τον «αιώνιο» αντίπαλό του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού:

«Αναφορικά με τη χθεσινή παραληρηματική ανακοίνωση του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού σχετικά με την απόφαση του Α.Σ.Ε.Α.Δ. που ΔΙΚΑΙΩΣΕ ΠΛΗΡΩΣ τις θέσεις του Ολυμπιακού για την υπόθεση που είχε ανακύψει με την ομοσπονδία πινγκ πονγκ, θέλουμε να βάλουμε κάποια πράγματα στη θέση τους.

Τη στιγμή που το ΑΣΕΑΔ δικαίωσε τον Ολυμπιακό και η ίδια η ομοσπονδία είχε ξεκαθαρίσει ότι θα σεβαστεί την απόφαση που θα εκδοθεί για αναβολή της αγωνιστικής λόγω της συμμετοχής των αθλητών μας στο επίσημο τουρνουά που διοργανώνει η παγκόσμια ομοσπονδία, ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός εξακολουθεί να άγεται και να φέρεται από το γνωστό site καταδικασμένου συκοφάντη που λειτουργεί πλέον ως γραφείο Τύπου του ερασιτέχνη.

Οφείλουμε λοιπόν να τους υπενθυμίσουμε τρία σημεία που καταδεικνύουν τον πανικό από τις απανωτές ήττες τους.

Σημείο πρώτο: Καλούν για παρέμβαση την ΕΦΙΠ οι άνθρωποι που πριν από 3 εβδομάδες δεν είχαν την ικανότητα να διοργανώσουν έναν ευρωπαϊκό ημιτελικό με αποτέλεσμα να εκτεθεί διεθνώς η χώρα μας και να υπάρξουν σκηνές απείρου κάλλους στον Άγιο Θωμά. Μήπως η παρέμβαση θα έπρεπε να γίνει εναντίον τους;

Σημείο δεύτερο: Εγκαλούν τους ΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ του ΑΣΕΑΔ ότι δεν τους προσκάλεσαν στη διαδικασία ενώπιον του Συμβουλίου, αντί να αναλογιστούν για ποιο λόγο δεν έκαναν οι ίδιοι παρέμβαση. Μήπως επειδή γνώριζαν ότι δεν είχε καμία τύχη, καθώς το αίτημα του Ολυμπιακού ήταν λογικό όπως ανέφερε και η ίδια η ομοσπονδία;

Σημείο τρίτο: Υιοθετούν ως θέσφατο το ρεπορτάζ του γνωστού σάιτ με διευθυντή τον καταδικασμένο συκοφάντη περί δήθεν απειλών και τραμπουκισμών, τη στιγμή που η ίδια η ομοσπονδία δεν έκανε λόγο για απειλές παρά μόνο για οχλαγωγία!

Σημείο τέταρτο: Μιλούν για πρωταθλήματα που δεν αξίζει ο Ολυμπιακός (χωρίς φυσικά να τολμάνε να αναφέρουν συγκεκριμένα ποια εννοούν), δηλαδή συκοφαντούν (όπως ο διευθυντής του site που τους καθοδηγεί), οι άνθρωποι που πόνταραν στην απουσία των αθλητών μας προκειμένου να κερδίσουν το πρωτάθλημα στο πινγκ πονγκ!

Φυσικά γνωρίζουμε από που πηγάζουν όλα αυτά. Η αιτία είναι η εσωστρέφεια που προκλήθηκε στις τάξεις τους από το φιάσκο του ευρωπαϊκού ημιτελικού και τον ιστορικό θρίαμβο του Ολυμπιακού που τους έκοψε τα όνειρα να πετύχουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους, αυτό που έχει γίνει συνήθεια για τον Ολυμπιακό, έναν ευρωπαϊκό τίτλο στον Ερασιτέχνη. Η καρέκλα κάποιων τρίζει, γιατί αυτή η ταπείνωση δεν μπορεί να χωνευτεί εύκολα. Οπότε η τοξικότητα είναι η μόνη λύση. Δεν θα τους ακολουθήσουμε στο δρόμο τους».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ