ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τένις: Πρόκριση για Σάκκαρη στον τρίτο γύρο του Ιντιαν Γουέλς

Τένις: Πρόκριση για Σάκκαρη στον τρίτο γύρο του Ιντιαν Γουέλς

Με περιπέτεια η Μαρία Σάκκαρη προκρίθηκε στον επόμενο γύρο του Ίντιαν Γουελς.

Άρχισε άσχημα χάνοντας το πρώτο σετ από την Σέλμπι Ρότζερς 6 – 2, με διακοπή λόγω βροχής. Στη συνέχεια συνήλθε, πήρε το δεύτερο 6 – 4. Τράβηγμα η Ρότζερς, 6 – 0 η Μαρία, 2 – 1 σετ και συνεχίζει.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν έχει συνέλθει από τον τραυματισμό στον ώμο και έφυγε νωρίς από το Ίντιαν Γουέλς. Έχασε από τον Τζόρνταν Τόμπσον 2 – 1 σετ (6 – 7, 4 – 6, 6 – 7), προφανώς η Αμερική δεν του πάει και θα φουλάρει στο χώμα του Ρολάν Γκαρός.

Σκοποβολή

Η Άννα Κορακάκη σηκώνει ξανά την ελληνική σημαία στον ψηλότερο ιστό. Σε ένα θρίλερ που έφτασε στο 14 – 14 με τη Γαλλίδα Καμίλ Ζεντερζέφσκι, η Άννα κατέκτησε το πρώτο χρυσό της σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και το τρίτο μετάλλιο συνολικά στη διοργάνωση. 10 τα μετάλλια σε μεγάλους αγώνες για την χρυσή ολυμπιονίκη μας.

Στον συγκλονιστικό τελικό του Ταλίν, την Ολυμπιακή πρόκριση εξασφάλισε και η Κατερινιώτισα Χριστίνα Μόσχη, που προπονήθηκε κι εκείνη με τον Τάσο Κορακάκη τους τελευταίους μήνες. Για πρώτη φορά δύο Ελληνίδες στους ίδιους ΟΑ στην σκοποβολή.

Πόλο

Την πρώτη νίκη της στον προκριματικό όμιλο του παγκοσμίου κυπέλλου πέτυχε η εθνική πόλο στην Ποντγκόριτσα. Και όχι οποιαδήποτε νίκη. Στο remake του τελικού των ΟΑ νίκησε 16 – 14 την Σερβία.

Τρία γκολ Γενηδουνιάς, Φουντούλης, Αργυρόπουλος και Κάκαρης και πλέον ανοίγει ο δρόμος για το Σούπερ Φάιναλ.

Πηγή: megatv.com

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ