ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ρηνιώτης, Γκάτσινα και Πούκαρ για το ευρωπαϊκό!

Ρηνιώτης, Γκάτσινα και Πούκαρ για το ευρωπαϊκό!

Χάρη στην δική τους δουλειά και στις δικές του νίκες τους νίκες ήρθε ο πρώτος ευρωπαϊκός τίτλος στο τμήμα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης... αυτοί είναι που έφεραν ακόμη μία επιτυχία στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό. Οι Τάσος Ρηνιώτης, Τόμισλαβ Πούκαρ και Αντρέι Γκατσίνα, τοποθετήθηκαν αναφορικά με την κατάκτηση του OLP-COSCO Europe Trophy Grand Final!

Διαβάστε αναλυτικά:

Τάσος Ρηνιώτης: «Τα συναισθήματα είναι απίστευτα. Κανείς δεν το περίμενε αυτό! Ξεκινήσαμε πριν από χρόνια με τον πρόεδρο να φτιάξουμε την ομάδα. Τη φτιάξαμε, μεγαλουργούμε. Είμαι περίπου 23 χρόνια στον Ολυμπιακό. Όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, είμαι στον Ολυμπιακό. Τι να πω... Η δυναμική αυτής της ομάδας, ο κόσμος είναι μέσα στην καρδιά σου. Ευχαριστούμε τους πάντες, τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, τους φιλάθλους μας, που ήρθαν και γέμισαν το ΣΕΦ. Είμαι 23 χρόνια στον Ολυμπιακό, δεν ξέρω τι να πω τώρα... Τα έχω χαμένα! Έχω τόσες πολλές μνήμες από αυτή την ομάδα, τόσες χαρές. Ελπίζω, ευελπιστώ, να κάνουμε το τρεμπλ φέτος, να πάρουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο».

Αντρέι Γκάτσινα: «Ευχαριστούμε για τα συγχαρητήρια. Είμαστε χαρούμενοι, που καταφέραμε και κερδίσαμε τον τίτλο! Το ελπίζαμε και ήμασταν το φαβορί σε αυτή τη διοργάνωση, αλλά έπρεπε να το αποδείξουμε και στον αγωνιστικό χώρο. Το κάναμε, παίξαμε το καλύτερο μας παιχνίδι, νικήσαμε 3-0 και είμαστε πολύ-πολύ χαρούμενοι».

Τόμισλαβ Πούκαρ: «Σίγουρα, είμαστε πολύ χαρούμενοι, γιατί κερδίσαμε το τρόπαιο. Ήμασταν το φαβορί σε αυτό το τουρνουά. Δεν είναι εύκολο να κερδίσεις όλα τα ματς, όταν θεωρείσαι φαβορί. Όλοι οι αντίπαλοι έπαιξαν ελεύθερα, δεν είχαν να χάσουν τίποτα, αλλά καταφέραμε και νικήσαμε και είμαστε πολύ χαρούμενοι».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ