ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Καταπέλτης το σκεπτικό του ΑΣΕΑΔ-Πανηγυρική δικαίωση του Ολυμπιακού!

Καταπέλτης το σκεπτικό του ΑΣΕΑΔ-Πανηγυρική δικαίωση του Ολυμπιακού!

Η Αθλητική διαπλοκή αποκαλύπτει σημαντικά στοιχεία από το σκεπτικό της απόφασης του Α.Σ.Ε.Α.Δ. που ξεμπρόστιασε ομοσπονδία πινγκ πονγκ, Παναθηναϊκό, αλλά και τους γνωστούς-άγνωστους επικοινωνιακούς μηχανισμούς!

Αλησμόνητη έχει μείνει η θυελλώδης υπόθεση που ανέκυψε πριν από ένα μήνα ανάμεσα στην ομοσπονδία πινγκ πονγκ και τον ερασιτέχνη Ολυμπιακό.

Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός είχε κάνει το... έγκλημα να ζητήσει αναβολή της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος που θα κρίνει τον τίτλο, επειδή οι κορυφαίοι αθλητές του έπρεπε να συμμετάσχουν σε ένα επίσημο διεθνές τουρνουά της παγκόσμια ομοσπονδίας του αθλήματος.

Η εγχώρια ομοσπονδία είχε απορρίψει το αίτημα αναβολής προς μεγάλη χαρά του Παναθηναϊκού που προς στιγμήν απέκτησε την ελπίδα να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό χωρίς τα μεγάλα ερυθρόλευκα αστέρια και να καταφέρει έτσι από το πουθενά να πάρει πρωτάθλημα!

Ο Ολυμπιακός διαμαρτυρήθηκε έντονα, κάποιοι έστησαν ένα παραμύθι περί δήθεν «τραμπουκισμών» κατά των μελών της ομοσπονδίας (που ούτε τα ίδια τα μέλη δεν επιβεβαίωσαν) και εν τέλει το Ανώτατο Συμβούλιο Επίλυσης Αθλητικών Διαφορών (Α.Σ.Ε.Α.Δ.), δικαίωσε πλήρως τις θέσεις του Ολυμπιακού και ανάγκασε την ομοσπονδία να αναβάλει την αγωνιστική.

Σήμερα, αποκαλύπτουμε σημαντικά στοιχεία από το σκεπτικό της απόφασης του Α.Σ.Ε.Α.Δ. το οποίο θυμίζουμε ότι απαρτίζεται από τακτικούς δικαστικούς λειτουργούς.

Δείτε ΕΔΩ όλο τις αποκαλύψεις της Αθλητικής Διαπλοκής στο gavros.gr.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ