ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Κάρτα Μέλους: Για όλα όσα έζησες και για όλα όσα θα ζήσεις!

Κάρτα Μέλους: Για όλα όσα έζησες και για όλα όσα θα ζήσεις!

Να η ευκαιρία όλων μας να γιγαντώσουμε ακόμη περισσότερο τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό και μαζί με τη Διοίκηση να τον οδηγήσουμε σε νέες κορυφές! Πάμε για νέα μεγαλεία! Πάμε για νέες κατακτήσεις! Μαζί, κομμάτι της ιστορίας όλοι μας. Κομμάτι της μεγάλης μας αγάπης, κομμάτι του Θρύλου! Άρχισε η διάθεση της Κάρτας Μέλους για τη νέα σεζόν!

Από σήμερα μπαίνει και με το «καλημέρα» στον Ερασιτέχνη βλέπουν τη νέα αγωνιστική περίοδο. Βλέπουν άμεσα το μέλλον, κοιτούν το «αύριο». Και ΗΔΗ χτίζουν για αυτό… Ο Μιχάλης Κουντούρης, προετοιμάζει ήδη τα πρωταθληματικά τμήματα του Ερασιτέχνη, για τη νέα σεζόν, με τη στήριξη του Βαγγέλη Μαρινάκη. Αδιάκοπη. Σημαντική όσο ποτέ… Αλλά και με τον κόσμο εκεί. Με την Κάρτα Μέλους, ως το μεγάλο όπλο του…

Σύλλογος και κόσμος… ΕΝΑ! Ενωμένοι, δυνατοί, στην επόμενη σεζόν, για ακόμη περισσότερους τίτλους! Για το απόλυτο, ει δυνατόν…

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού:

Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ενημερώνει τους Φιλάθλους και τα Μέλη του ότι ξεκίνησε  η διαδικασία έκδοσης της Κάρτας Μέλους για τη σεζόν 2023-2024.

Οι τρόποι διάθεσης της Κάρτας Μέλους:

- Aπό το Τμήμα Μελών & Φιλάθλων που βρίσκεται στην εμπορική στοά του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης» (κάτω από την Θύρα 17, μπροστά από το μνημείο των θυμάτων της ΘΥΡΑΣ 7), καθημερινές (Δευτέρα-Παρασκευή) και ώρες 10:00-18:00.

- Από την επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., πατώντας εδώ.

 
 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ