ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Γραμματικός: «Να διεκδικήσουμε όποιο στόχο έχουμε μπροστά μας»

Γραμματικός: «Να διεκδικήσουμε όποιο στόχο έχουμε μπροστά μας»

Τη Δευτέρα, η ομάδα του Νίκου Γραμματικού, παρουσία των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων συγκεντρώθηκε για πρώτη φορά, για τη σεζόν 2023-24, ξεκινώντας την προετοιμασία της στο «μπαλόνι» του ΣΕΦ. Ο Ολυμπιακός σήκωσε… μανίκια και άρχισε τη σκληρή δουλειά, με διάθεση, φιλοδοξίες και όνειρα!

Ενόψει της νέας σεζόν, ο Έλληνας προπονητής μίλησε για τους στόχους του Θρύλου, τους παίκτες που διαθέτει και τον κόσμο του Ολυμπιακού!

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Αρχή της προετοιμασίας, το ευχάριστο είναι ότι βρίσκονται όλα τα παιδιά εδώ, φαίνεται ότι είναι σε καλή κατάσταση. Θέλουμε να δουλέψουμε σκληρά, βήμα βήμα, και να διεκδικήσουμε όποιο στόχο έχουμε μπροστά μας, το Κύπελλο, το πρωτάθλημα, το σούπερ καπ και να κάνουμε και μια καλή πορεία στην Ευρώπη.

Έχουμε τους παίκτες, υπάρχει η ποιότητα που μπορούμε να ζητήσουμε πολλά πράγματα, χρειάζεται ένα εύλογο χρονικό διάστημα να δουλέψουμε, να γίνουμε σκληροί, να δέσουμε και να γίνουμε ομάδα, με υπομονή και επιμονή θα τα καταφέρουμε.

Ο κόσμος είναι δίπλα μας, θέλουμε να συνεχίσει να είναι δίπλα μας. Όπως έχει πει ο πρόεδρος και η διοίκηση η έδρα μας θα είναι πάλι στην Ηλιούπολη, θέλω και εγώ και οι παίκτες να τους δώσουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ικανοποίηση».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ