ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Xάντμπολ: Αναβλήθηκε το ΑΕΚ -Ολυμπιακός

Xάντμπολ: Αναβλήθηκε το ΑΕΚ -Ολυμπιακός

Η αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη (4/10) για την Handball Premier αναβλήθηκε. Ο λόγος είναι ότι oι «κιτρινόμαυροι» δεν μπόρεσαν να βρουν νέα έδρα μετά το κλείσιμο του ΟΑΚΑ, λόγω προβλήματος στατικότητας του στεγάστρου Καλατράβα.

Εξάλλου, ήταν απίθανο να βρουν γήπεδο, είτε η ΑΕΚ, είτε η Ομοσπονδία όπως αναφέρει ο Κανονισμός Αγώνων της ΟΧΕ. Επομένως δεν θα μπορούσε να προλάβει κανείς να δώσει λύση σε αυτό το θέμα. Άρα η Επιτροπή Πρωταθλήματος ανέβαλλε το ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής, χωρίς να υπάρχει κάποια αναφορά για το πότε θα διεξαχθει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΟΧΕ:

"Σε επιστολή της προς τα σωματεία ΑΕΚ και Ολυμπιακός ΣΦΠ, η Διοικητική Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΟΧΕ αναφέρει τα ακόλουθα:

"Κύριε Πρόεδρε,

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και η αίθουσα «Γ. Κασσιμάτης», ο ορισμένος αγώνας της 3ης αγωνιστικής της Handball Premier ΑΕΚ – Ολυμπιακός ΣΦΠ την Τετάρτη 4.10.2023 και ώρα 19.30 / αίθουσα «Γ.Κασσιμάτης» αναβάλλεται (βάσει του άρθρου 29 του Κανονισμού Αγώνων της Ο.Χ.Ε.)

Ο επανορισμός του θα πραγματοποιηθεί το συντομότερο δυνατό και θα ενημερωθείτε με νέο έγγραφό μας".

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ