ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ο καθένας γράφει όπως μπορεί την Ιστορία του

Ο καθένας γράφει όπως μπορεί την Ιστορία του
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Άλλοι δημιουργούν χρέη και τα γράφουν στο χιόνι, άλλοι ρίχνουν τα τμήματα τους στην Β΄και ενίοτε και στην Γ΄Εθνική, άλλοι πηγαίνουν στην ανθοκομική έκθεση της Κηφισιάς για να κερδίσουν ένα ματς, άλλοι κουβαλάνε βαλίτσες μέσα σε BMW, άλλοι καταχρεώνουν τα ερασιτεχνικά τους σωματεία και τα αφανίζουν , άλλοι «φοροδιαφεύγουν» για να είναι ανταγωνιστικοί, άλλοι εμφανίζονται ως φωτοβολίδες και μετά παύουν να υπάρχουν, και απέναντι σε όλους αυτούς , στέκεται μόνος , αγέρωχος και τροπαιούχος ο Ολυμπιακός.

 Ο καθένας τους μπορεί να νοιώθει «υπερήφανος» για τα «κατορθώματα» της ομάδας του, αφού δεν μπορεί με καθαρά αγωνιστικά κριτήρια να το καταφέρνει. Κ όμως και πάλι, απέναντι σε όλα αυτά, παντού βλέπουν την πλάτη μας. Ούτε καν κάποια Πρωταθλήματα που κατακτούν με τον Ολυμπιακό να έχει κάνει λάθη και να μην είναι ισχυρός αγωνιστικά ,  δεν μπορούν να χαρούν με την ολοκληρωτική σημασία της λέξεως, γιατί χωρίς το παρασκήνιο και πάλι δεν θα μπορούσαν να επικρατούν τα «κουρασμένα παλληκάρια». Ακόμη και στα χειρότερα του να είναι ο Ολυμπιακός  δεν μπορούν να τον αντιμετωπίσουν στα ίσα. Καλά μόνος του ο καθένας είναι αδύνατον. Για αυτό και δημιουργούν μεταξύ τους ανίερες συμμαχίες, τους προστατεύουν Ομοσπονδίες και Κράτος, με την δικαιοσύνη να ερμηνεύει κατά το δοκούν νόμους και κανονισμούς.

 Δεν ξέρουν να κερδίζουν, δεν ξέρουν να χαίρονται, και για όλους αυτούς , αυτό που προέχει πρωτίστως είναι να μην στέφεται Πρωταθλητής ο Ολυμπιακός και ας το πάρει οποιοσδήποτε άλλος. Για αυτό τους βλέπετε να μην αντιδρούν καθόλου η  έστω χλιαρά , οπαδοί και διοικήσεις, όταν στα μεταξύτους παιχνίδια , αδικείται ο ένας από τους δύο. Ισονομία θεωρούν να αδικείται ο Ολυμπιακός. Για αυτό όλοι οι τίτλοι που κατακτάμε σε όλα τα αθλήματα έχουν αξία. Γιατί τους κατακτάμε μόνοι απέναντι σε όλους. Το σύστημα δε επιβραβεύει , όλους όσους σφυρίζουν εναντίον μας ορίζοντας τους η επιλέγοντας να τους κάνουν διεθνείς.

 Εμάς τους οπαδούς ποιος μας προστατεύει από όλους αυτούς που κερδοσκοπούν εις βάρος του Ολυμπιακού μας αλλοιώνοντας αποτελέσματα και την βαθμολογία; Ποιος μας προστατεύει από αποφάσεις οικτρές που έχουν ως αποκλειστικό στόχο να μας τιμωρούν; Ξέρετε πόσοι υπάρχουν και επιβιώνουν πουλώντας αντιολυμπιακό μένος; Πολλοί. Πάρα πολλοί. Δεν μετανοιώνουμε ποτέ για τα όσα έζησαν από την παιδική τους ηλικία μέχρι σήμερα , πρώτα ως οπαδοί και μετέπειτα  ως «αντικειμενικοί» , βλέποντας τον Πειραιά και όλη την Ελλάδα να φλέγονται από άκρη σε άκρη από τους πανηγυρισμούς μας για τις εκατοντάδες μάγκικες (και πραγματικές , όχι όπως αυτές που φαντασιώνονται) κούπες, εγχώριες και Ευρωπαϊκές. Έτσι σας «αγαπάνε οι άστεγοι».

Πιάστε όσα πόστα μπορείτε για να «περιορίζεται» όσο μπορείτε την γιγάντωση του μεγαλύτερου πολυαθλητικού συλλόγου της Ελλάδος και όχι μόνο. Μια απώλεια τίτλου, κάποιες ήττες  απρόσμενες , τιμωρίες για ανύπαρκτους η επιλεκτικούς λόγους, δεν είναι ικανές να μας σταματάνε από το να γράφουμε την Ιστορία με ερυθρόλευκα γράμματα. Αυτές είναι οι δυαντότητες σας. Να χαίρεσται μόνο στα «διαλλείματα» μας, και μετά να σας ρίχνουμε πάλι στην αθλητική χειμερία νάρκη. Ξέρουμε πολύ καλά μέχρι που φτάνουν τα δικά μας λάθη και που αρχίζει η «ληστεία». Δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο από ένα Κράτος που σιωπά μπροστά σε όσα βλέπεινα συμβαίνουν η τους καταγγέλονται, και αν κάνει κάτι , το κάνει επιδερμικά απλά και μόνο για τα μάτια του κόσμου, μέχρι να περάσει η «μπόρα».

Συνεχίστε  το «θεάρεστο» έργο σας, και εμείς θα φροντίζουμε να «ταϊζουμε» τους «γλείφτες και τους αγαπητικούς» σας με τα «ψίχουλα» που θα πέφτουν από το τραπέζι μας. Αυτά που έχουμε ζήσει εμείς εσείς σίγουρα δεν θα τα ζήσετε ποτέ. Ούτε σε μια άλλη γαλαξιακή διάσταση.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ