ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Το ότι δεν είμαστε αυτοί που πρέπει, δεν νομιμοποιεί την αλητεία εις βάρος μας!

Το ότι δεν είμαστε αυτοί που πρέπει, δεν νομιμοποιεί την αλητεία εις βάρος μας!
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

«Κλέψτε» ένα ακόμη Πρωτάθλημα. Ούτε αυτόν τον Ολυμπιακό των τόσων λάθος επιλογών δεν μπορείτε να κερδίσετε χωρίς τα εγχώρια και τα ξένα όργανα σε εντεταλμένες υπηρεσίες. Στην εποχή του var, ότι λανθασμένη υπόδειξη δίνετε  είναι στημένη!!!! Υπάρχει δόλος!!! Δεν υπάρχει ανθρώπινο λάθος. Είναι εσκεμμένο. Τελεία και παύλα. Εμείς μπορούμε να περπατάμε με ψηλά το κεφάλι. Υποτακτικοί δεν θα γίνουμε ποτέ. Θα φέρνουμε τα Πρωταθλήματα στον Πειραιά μάγκικα και μπεσαλίδικα. Μην ξεχάσετε να φέρετε τον Ερντογάν να κάνει τις απονομές. Επιβραβεύστε ως Κράτος την αλητεία το παρασκήνιο και την διαφθορά.

Στηρίζετε απροκάλυπτα τους εκφραστές της προπαγάνδας σας . Ούτε στα πλέον δικτατορικά και απολυταρχικά  καθεστώτα δεν γίνονται αυτά που βλέπουμε διαρκώς.  Δεν θα μας κλείνετε όμως ούτε τα μάτια, ούτε τα αυτιά, πόσο μάλλον το στόμα . Και αν δεν το έχετε πάρει χαμπάρι δεν «μυξοκλαίμε» , εξοργιζόμαστε. Δοξάζω τον Θεό που το «έγκλημα» έγινε κεκλεισμένων των  θυρών για να μην αφανίζατε τον Ολυμπιακό τυλίγοντας τον σε μια κόλλα χαρτί ΞΑΝΑ!  Η λέξη ντροπή είναι πολύ μικρή για να κατονομάσει το μέγεθος της αλητείας που ζήσαμε. Δεν μιλάμε για μια απλή αλλοίωση της βαθμολογίας, μιλάμε πλέον για ωμή παρέμβαση. Το ότι δεν είμαστε αυτοί που  πρέπει δεν νομιμοποιεί σε καμιά περίπτωση την αλητεία εις βάρος μας. Εμάς ποιος θα μας «προστατεύσει» από αυτά τα «ανθρωποειδή»; Αλλά τι να λέμε τώρα; Για πιο ποδόσφαιρο να συζητάμε; Σάμπως η κοινωνία μας σε όλα τα επίπεδα πάει προς το καλύτερο; Τι υπάρχει; Ευημερία, Παιδεία, η μήπως Υγεία ; Μόνο έτσι μπορούν να πανηγυρίζουν οι αλλόθρησκοι στα πλαίσια της κοινωνικής συνοχής. Δεν θα περάσει όμως ο φασισμός.  Είναι ιστορικά αποδεδειγμένο.  

Πάντα οι «δικτατορίες»  και οι «φασίστες» πέφτουν. Αυτό που ζητάμε από τους παίχτες μας είναι να τα δίνουν όλα. Σε κάθε ματς. Να ματώνουν για να κερδίζουν έστω και χωρίς να παίζουν καλά. Και αυτό που ζητάμε από τον Μαρινάκη είναι να φέρει καλύτερους παίχτες. Όχι του χρόνου. Τώρα. Να μην τα «παρατήσει». Να μην υποκύψει στις ορέξεις αυτών που συμμαχούν για να τον κλέβουν. Να παλέψουμε έως το τέλος. Κ αυτοί ας μας κλέβουν. Να τους αναγκάσει να κάνουν ακόμη χειρότερα. Να ξεφτιλιστούν εντελώς. Να σκεφτόμαστε ακόμη και το σάλιο μας να χαλάσουμε στα μούτρα τους. Λέγαμε για το Πρωτάθλημα των Πρεσπών αλλά , του Αιγαίου είναι ακόμη χειρότερο.

Σε ένα μήνα είναι το μνημόσυνο των νεκρών μας. Δεν θέλουμε κανέναν από τις γλάστρες του Πειραιά να παραστεί. Είναι άκρως οικογενειακή υπόθεση και όλοι εσείς που κλείνετε το στόμα σας φοβούμενοι το πολιτικό σας μέλλον , δεν ανήκετε σε αυτήν. Είστε η ντροπή του Πειραιά. Αν αυτό που έγινε χτες δεν είναι ωμή πρόκληση τότε τι είναι; Δεν είμαι στεναχωρημένος. Στεναχωρημένοι πρέπει να είναι όλοι αυτοί που σας ψήφισαν. Δεν ζητάμε ούτε ειδική μεταχείριση, ούτε εύνοια. Να χαίρεστε το παρακράτος του ποδοσφαίρου που ζει και βασιλεύει κάτω από την δική σας ανοχή, σύμφωνα με αυτά που ακούγονται στα καφενεία. Δεν θέλω ούτε ανακοινώσεις, ούτε σχόλια, ούτε τίποτα.

 Σπάσε το απόστημα Πρόεδρε. Δεν πάει άλλο. Κάνε τα αδύνατα – δυνατά. Ομάδα και κόσμος να προχωράμε ενωμένοι. Και θα τα καταφέρουμε. «Προστάτευσε»  την ομάδα τόσο αγωνιστικά, όσο και εξωαγωνιστικά.  Να χάνουμε το Πρωτάθλημα γιατί δεν θα το αξίζουμε, όχι γιατί θα μας το κλέβουν.  

 

 

PHOTO GALLERY

Το ότι δεν είμαστε αυτοί που πρέπει, δεν νομιμοποιεί την αλητεία εις βάρος μας!
Το ότι δεν είμαστε αυτοί που πρέπει, δεν νομιμοποιεί την αλητεία εις βάρος μας!
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ