ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η ζωή είναι στιγμές, η αναμέτρηση με τη Ζάκσα είναι από αυτές που δεν χάνονται!

Η ζωή είναι στιγμές, η αναμέτρηση με τη Ζάκσα είναι από αυτές που δεν χάνονται!

Πριν μερικούς μήνες, 12.000 κόσμος αποθέωνε στο ΣΕΦ τους τροπαιούχους Ευρώπης. Την Πέμπτη (11/1), αυτή η ομάδα ζητάει την συμπαράσταση μόλις 2.000 θεατών, για να συνεχίσει να γράφει Ιστορία στα ευρωπαϊκά γήπεδα...

Τώρα μας χρειάζονται περισσότερο, όχι μόνο στις χαρές και στα πανηγύρια. Αύριο το απόγευμα στις 19:30, στο Ρέντη ο Ολυμπιακός μας δίνει τον υπέρ πάντων αγών απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης πολωνική Ζάκσα, με στόχο την νίκη, που θα του δώσει πολλές ελπίδες, ώστε να συνεχίσει το ευρωπαϊκό του ταξίδι, μετά την τεράστια νίκη του στο Βέλγιο με 0-3 σετ επί της Ροζελάρε. Στην Πολωνία την κοίταξε στα μάτια και ηττήθηκε με 3-1 σετ στις λεπτομέρειες, παλεύοντας σαν ίσος προς ίσον. Χωρίς εμάς, όμως, στο πλευρό του η αποστολή λογικά θα γίνει πιο δύσκολη. Με δεδομένο ότι μας στερούν την παρουσία μας στις κερκίδες στο ποδόσφαιρο, έχουμε περισσότερους λόγους, ώστε να βρεθούμε δίπλα στον δαφνοστεφανωμένο.

Η συμμετοχή μας στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση του Champions League είναι από μόνη της μια γιορτή. Κάναμε τα αδύνατα-δυνατά, ώστε να δώσουμε το παρών. Και οικονομικά και αγωνιστικά. Δεν έχουμε το δικαίωμα να απουσιάζουμε από ένα τέτοιας σημασίας παιχνίδι. Σε πείσμα αν θέλετε και όλων όσων θέλουν να μας στερούν την χαρά να βρισκόμαστε δίπλα στις ομάδες μας. Σε πείσμα όλων όσων χαλιούνται για την δουλειά που γίνεται σε όλα τα επίπεδα στον Ερασιτέχνη. Φτιάξαμε με δικά μας έξοδα το καλύτερο γήπεδο-βόλεϊ στην Ελλάδα. Ανακαινίζοντας το εκ βάθρων, κάνοντας το πιο λειτουργικό, πιο ασφαλές και με τον δέοντα σεβασμό στον οπαδό, που θα θελήσει να περάσει ευχάριστα το απόγευμα του δίπλα στην αγαπημένη του ομάδα, αλλά και στους αθλητές-τριες και προπονητές που μπορούν να εργάζονται σε υψηλό επίπεδο. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως όλες οι ευρωπαϊκές και ελληνικές ομάδες που φιλοξενούμε λένε τα καλύτερα λόγια για την δουλειά που έγινε. Και όσο το φτιάχνουμε, τόσο μας ανοίγει η όρεξη για να το κάνουμε ακόμη καλύτερο και ας μην μας «ανήκει».

Η παρουσία μας στις κερκίδες από μόνη της θα στείλει ένα σωρό μηνύματα προς όλες τις κατευθύνσεις. Για εμάς, ο Ολυμπιακός είναι ενιαίος και αδιαίρετος, ανεξαρτήτως τμημάτων και αθλημάτων. Όλοι μαζί χαιρόμαστε τις επιτυχίες μέσα στα γήπεδα, όλοι μαζί συμπαραστεκόμαστε σε όποια διοίκηση «πολεμάει» το σύστημα και εκτός αυτών. Κανείς δεν μπορεί να παίζει με την νοημοσύνη και την ψυχική υγεία εκατομμυρίων οπαδών μας. Απαιτούμε αν μη τι άλλο σεβασμό. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να παίζει παιχνίδια συμφερόντων στις πλάτες μας, για να «εξυπηρετεί» τους γλείφτες του στα πλαίσια της κοινωνικής συνοχής. Ο «Αυτοκράτορας» του ελληνικού αθλητισμού, και στο άθλημα του βόλεϊ, θα παλέψει μαζί με τον κόσμο του για την υπέρβαση, αψηφώντας την λογική, προτάσσοντας απέναντι στην Ζάκσα την καρδιά, την ψυχή των αθλητών του και το πάθος του κόσμου του.

Είναι κρίμα, να μην είστε παρόντες σε αυτό το ματς. Η ζωή είναι στιγμές. Και αυτή είναι μια από αυτές που δεν χάνονται. Πάρτε τις οικογένειες σας και κατακλύστε το γήπεδο.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ