ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Δεν έχετε ίχνος ντροπής και τσίπας επάνω σας ρε;

Δεν έχετε ίχνος ντροπής και τσίπας επάνω σας ρε;
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Ελ. Πλευρίτου, Χυδηριώτη, Ελευθεριάδου, Μ. Πλευρίτου, Ξενάκη, Β. Πλευρίτου, Σάντα, Σταματοπούλου….  Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς, Φουντούλης, Παπαναστασίου, Δερβίσης, Νικολαΐδης, Γκίλλας, Αλαφραγκής….  Κουμεντάκης, Τζούριτς, Χανδρινός…  Λαμπρούση, Αρτακιανού, Τσιτσιγιάννη…  Δίελα, Καρλάφτη, Χριστινάκη… Παπαντωντόπουλος, Παπαβασίλης, Σάββας, Πασσιάς, Κανδύλας, Καραμπουρνιώτης, Μιχαηλίδης, Τζηράς…

 Τα ξέρετε αυτά τα ονόματα ρε ξεδιάντροποι Πολιτικοί; Είναι οι αθλητές και οι αθλήτριες του Ολυμπιακού που στελεχώνουν τις Εθνικές ομάδες σε Πόλο (16) και Βόλεϊ (6) , αντρών και γυναικών σε Χαντ μπολ αντρών (8) και σε Μπάσκετ γυναικών(3). Συνολικά μιλάμε για 33 αθλητές και αθλήτριες!

Τι έχετε κάνει ως Κράτος από πλευράς εγκαταστάσεων για όλα αυτά τα παιδιά; Το απόλυτο τίποτα. Με ποιο δικαίωμα λοιπόν ρε ψεύτες πανηγυρίζετε μαζί με τις αθλήτριες μας του Πόλο για την επιτυχία τους; Πηγαίνετε ρε αρδ να κάνετε ρεπορτάζ και να δείξετε σε ποια «αποδυτήρια»  αλλάζουν στο κολυμβητήριο του Καπαγέρωφ καθημερινά . Πόσους διαδρόμους χρησιμοποιούν και με ποιους για παρέα στις  προπονήσεις. Μόνο για χειραψίες και φωτό για λεζάντα είσαστε ρε ξεφτιλισμένοι. Μιλήστε  με τους αθλητές του Χαντ – μπολ που τρέχουν από γήπεδο σε γήπεδο σαν τσιγγάνοι. Και αν δεν ήμασταν εμείς ως ερασιτέχνης ούτε τα τμήματα Βόλεϊ θα στεγάζονταν σε αξιοπρεπείς εγκαταστάσεις. Κλείσατε τα γήπεδα του ποδοσφαίρου , ρε ανίκανοι , ελαφρά την καρδία εξαφανίζοντας ένα σωρό έσοδα προϋπολογισμένα για τον ερασιτέχνη από το 10% επί των εισιτηρίων που προορίζονταν για όλα τα τμήματα. Πέρα από ένα σωρό μεροκάματα χαμένα για ανθρώπους που δούλευαν για να κλείσουν κάποια τρύπα από τα έξοδα που εσείς οι ίδιοι ως  Κράτος,  έχετε δημιουργήσει και  φτάσει στον Θεό. 

Προκαλείτε το δημόσιο αίσθημα με τις «εμφανίσεις» σας μόνο μετά από επιτυχίες των ερασιτεχνικών αθλημάτων , στις οποίες δεν έχετε απολύτως καμία συμμετοχή. Και μη πει κανείς για τα έσοδα από την φορολογία του στοιχήματος. Πρώτον ήταν μια υποχρέωση ετών που απλά αποκατέστησε την αδικία και δεύτερον δεν τα μοιράζετε με ορθολογικά  κριτήρια, με πρώτο και καλύτερο κριτήριο το αν  φοροδιαφεύγουν κάποιοι. Αν είναι δυνατόν να επιβραβεύετε αυτούς το ίδιο με μας. Το αδιαμφισβήτητο δε γεγονός ότι  έχετε χαρίσει, φτιάξει η θα φτιάξετε εγκαταστάσεις για όλους τους «άλλους» , δείχνει στον κόσμο του Ολυμπιακού το μέγεθος της «αλητείας» που διαπράττεται εις βάρος μας. Εμείς θα συνεχίσουμε να τροφοδοτούμε τις Εθνικές μας ομάδες, όχι για εσάς, αλλά για την Ελλάδα μας , την οποία σε καμία περίπτωση δεν την «υπηρετείται» ισόνομα προς όλα τα σωματεία. Μαρινάκης, Αγγελόπουλοι και Κουντούρης επιβάλλεται όλοι μαζί ενωμένοι να  διεκδικήσετε αυτά που μας ανήκουν ως σύλλογος.

 Δεν θέλουμε εύνοια, αλλά ισονομία. Ότι  παραχωρείται στους «άλλους» ακριβώς τα ίδια να παραχωρούνται και σε μας. Και ο καθένας να παίρνει ότι του αξίζει αποκλειστικά και μόνο στα γήπεδα, αγωνιζόμενος με τις ίδιες ακριβώς «συνθήκες». Δεν θα σταματήσω να το φωνάζω, μέχρι να δω και το τελευταίο τμήμα μας στεγασμένο σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις. Το δίκιο των «άστεγων» θα στοιχειώνει καθημερινά όλους όσους δεν βάζουν τέλος στο συνεχιζόμενο «εσκεμμένο έγκλημα».

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ