ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Για να δούμε… πόση αλήθεια αντέχετε;

Για να δούμε… πόση αλήθεια αντέχετε;

Αυτή την στιγμή ως ερασιτέχνης απέχουμε μόλις μια νίκη με δύο πόντους στο γυναικείο μπάσκετ για να είμαστε στην κορυφή και στα 6 τμήματα των ομαδικών μας αθλημάτων. Στα 5 από αυτά βρισκόμαστε ήδη χωρίς «παρεμβάσεις». Είτε λέγονται Ομοσπονδίες, είτε διαιτησίες, είτε αθλητική δικαιοσύνη. Με την αξία μας , με την δουλειά μας, με τις επιλογές μας, χωρίς να φοροδιαφεύγουμε. Αλήθεια. Με τις αναφορές που έγιναν για το θέμα της φοροδιαφυγής τι γίνεται; Ως Κράτος «ασχολείστε»; Σε λίγες ημέρες θα μοιράσετε λεφτά στα σωματεία. Με τι κριτήρια; Ποιοι επενδύουν στο άθλημα; Και επένδυση δεν είναι μόνο οι αγορές αθλητών και αθλητριών. Είναι και η αναβάθμιση των εγκαταστάσεων.

Στο Ρέντη ας πούμε έχει την δυνατότητα όλος ο κόσμος και οι αντίπαλες ομάδες να δουν από τις οθόνες τις αμφισβητούμενες φάσεις και να μην υπάρχει καμία αμφιβολία . Σε ποια άλλα γήπεδα γίνεται αυτό; Είναι δυνατόν να μην υπάρχει var σε τέτοιας κρισιμότητας παιχνίδια ώστε να μην υπάρχει η παραμικρή αμφισβήτηση ; Όλες οι ομάδες στην Α1 δεν πρέπει να έχουν μόνιμα στα γήπεδα τους τον εξοπλισμό, και όχι να πηγαινοέρχονται τα μηχανήματα κατά το δοκούν; Πόσο τρομερό να είναι πια αυτό το κόστος; Είναι επίσης δυνατόν να μην καλύπτει τον αθλητισμό γενικότερα η Κρατική τηλεόραση; Τι το σημαντικό δείχνει ας πούμε τις αντίστοιχες ώρες; Μπορούν να μας δείξουν οι ομάδες που θα μοιράσετε τα λεφτά , τα αποδυτήρια που φιλοξενούν τους αθλητές σε τι κατάσταση είναι; Τα συμβόλαια των αθλητών και την εφορία που πληρώνουν;  

Ποια γήπεδα διαθέτουν τάραφλεξ; Επαρκή φωτισμό; Εμείς προτιμήσαμε αντί να φέρουμε καλύτερους ακόμη ξένους-ες αθλητές ώστε να αυξήσουμε τις πιθανότητες κατάκτησης των τροπαίων , να αναβαθμίζουμε συνεχώς τις εγκαταστάσεις μας, και ας μην είναι δικό μας το γήπεδο του Ρέντη. Πως ακριβώς εννοείται ως Κράτος την έννοια της λέξεως ισονομία; «Επιβραβεύοντας» τους παρτάκηδες, τους φοροφυγάδες και τους περαστικούς; Που χωρίς ίχνος τσίπας επάνω τους , μας κουνάνε κιόλας το δάχτυλο και το μόνο που ξέρουν να κάνουν καλύτερα είναι να κερδίζουν στα χαρτιά, να καταθέτουν ενστάσεις, και να προπαγανδίζουν ανελέητα, με τις επιχορηγήσεις σας; Και η μόνη σας πρεμούρα είναι να τους φτιάχνετε εγκαταστάσεις;

Την Πυλαία την φτιάξατε εν έτη 2000 , την ανακαινίσατε το 2016 και την δωρίσατε εξ ολοκλήρου στον ΠΑΟΚ. Καλά θα κάνατε αν θα πράττατε το ίδιο για όλα τα σωματεία. Αν είχαμε εμείς που είμαστε και οι κύριοι τροφοδότες των Εθνικών ομάδων δικές μας εγκαταστάσεις , ξέρετε τις επιπλέον επιτυχίες θα είχαμε σε Ελλάδα και Ευρώπη;  Πόσους επιπλέον αθλητές και αθλήτριες θα βγάζαμε από τις ακαδημίες; Και ως Κράτος τι κάνετε; Μας «πολεμάτε», μας «στήνετε», και μας «κυνηγάτε» γιατί μετατρέπουμε το πάθος μας , την αγάπη μας για τον σύλλογο και το μεράκι μας σε πράξεις. Αυτή είναι η αλήθεια.

Υ.Γ.1… Αφιερωμένη η νίκη σε όλους όσους  πίστεψαν την ομάδα , σε όσους βρήκαν τον δρόμο για το Ρέντη, και σε όλους όσους δεν τα παρατάνε ποτέ. Προχωράμε ακόμη πιο δυνατά μέχρι το τέλος. Συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά γιατί δεν κρίθηκε τίποτε. Απλά πήραμε προβάδισμα και ψυχολογία.

Υ.Γ.2… Η μοναδική αμφισβητούμενη φάση του αγώνα δόθηκε σε αυτούς αν και ήταν πεντακάθαρα άουτ η μπάλα. Μια φάση όμως που πήγε να γυρίσει το τρίτο σετ, τουλάχιστον. Να ήταν οριακή να το θεωρήσω ανθρώπινο λάθος. Να γίνεται όμως μπροστά στην επόπτη φανερώνει αν μη τι άλλο ανικανότητα.

Υ.Γ.3… Όταν το πάθος ξεχειλίζει, η νίκη έρχεται πιο απλά και η δουλειά ανταμείβεται. Η τελική δικαίωση θα είναι η κατάκτηση των τροπαίων!

Υ.Γ.4… Ακόμη περιμένουμε απαντήσεις.

Υ.Γ.5… Και όλα αυτά με μόλις ( για τον όγκο του κόσμου του Ολυμπιακού) 24.780 μέλη και 75.680 με κάρτα φιλάθλου. Χωρίς εγκαταστάσεις, με κλειστά γήπεδα , άρα και απώλειες εσόδων, χωρίς πολλούς χορηγούς, ξεχρεώνοντας όλα τα παλαιά χρέη, έχοντας δημιουργήσει ως «πελάτες» σε όλα τα αθλήματα όσους επιλέγουν που θα μας ανταγωνιστούν. Η επί το λαϊκότερο. Μόνοι μας και όλοι τους.

Υ.Γ.6…  Επειδή κάποιοι βόθροι βιάστηκαν να μας απαξιώσουν απλά τους προτρέπουμε να διαβάσουν το παρακάτω βιβλίο. Θα τους είναι εξαιρετικά χρήσιμο από την στιγμή που έχουν αναγάγει την μαλ@κί@ σε επάγγελμα!

Υ.Γ.7… Αφιερωμένη η νίκη και στα παιδιά της επαρχίας που κρατάνε ψηλά την σημαία του Ολυμπιακού στις περιοχές τους σε όλη την Ελλάδα. Για να θυμίζουν πάντα σε όλους ότι … Παντού είναι Πειραιάς!

 

 

PHOTO GALLERY

Για να δούμε… πόση αλήθεια αντέχετε;
Για να δούμε… πόση αλήθεια αντέχετε;
Για να δούμε… πόση αλήθεια αντέχετε;
Για να δούμε… πόση αλήθεια αντέχετε;
Για να δούμε… πόση αλήθεια αντέχετε;
Για να δούμε… πόση αλήθεια αντέχετε;
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ