ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Θρύλε σ αγαπώ και ας μου κάνεις γκέλες, μόνο σε παρακαλώ «γλέντα» τους βαζέλες!

Θρύλε σ αγαπώ και ας μου κάνεις γκέλες, μόνο σε παρακαλώ  «γλέντα» τους βαζέλες!

Θρύλε σ αγαπώ και ας μου κάνεις γκέλες , μόνο σε παρακαλώ  «γλέντα» τους βαζέλες, έλεγε ένα παλιό αλλά διαχρονικό σύνθημα . Αν θέλουμε να λέμε ότι διεκδικούμε το φετινό Πρωτάθλημα , δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα την Κυριακή από την νίκη στην Λεωφόρο. Σε όποια κατάσταση και να βρίσκεται διαχρονικά ο Ολυμπιακός , αυτό το παιχνίδι δεν είναι σαν κανένα άλλο. Και η ισοπαλία είναι σαν ήττα για μας. Οι άλλοι την πανηγυρίζουν έξαλλα, όπως και τις όποιες νίκες με τις γνωστές τους μεθόδους.

Ποιος δεν σκέφτεται ότι ακόμη ένας απίθανος τύπος που φέρνουν για διαιτητή θα «δει» πέναλτι σε θέατρο του Ιωαννίδη που τείνει να γίνει υποψήφιος για  Όσκαρ ηθοποιίας καλύτερου δραματικού ρόλου; Σε ποιο ματς μας κέρδισαν για να μας κερδίσουν και αύριο; Ισόπαλα «έληξαν» όλα , με τον Ολυμπιακό να μην πλησιάζει ούτε καν στο 50% αυτού που θέλουμε να βλέπουμε στο γήπεδο. Και πάλι αύριο πάμε με την ελπίδα να βοηθήσουν κάποιοι από τους νεοαποκτηθέντες και να τα δώσουν όλα οι υπόλοιποι. Γιατί «ομάδα» δεν είμαστε. Πρέπει συνεπώς να πάμε με οδηγό το πάθος και την ψυχή. Όταν αντιμετωπίζεις τον Παναθηναϊκό δεν υπάρχουν δικαιολογίες.

Να παίξουν αυτοί που πραγματικά θέλουν να βγουν νικητές από το γήπεδο, αυτοί που γουστάρουν να μείνουν, αυτοί που πιστεύουν ότι οφείλουν να δώσουν χαρά στον κόσμο της ομάδας, αυτοί που πραγματικά πιστεύουν ότι μπορούν να κατακτήσουν το φετινό Πρωτάθλημα. Μόνο με ισάριθμες νίκες σε Λεωφόρο και Τούμπα , οι πιθανότητες θα γείρουν υπέρ μας. Πρέπει όλοι να πάνε «φτιαγμένοι» στην Λεωφόρο, μιας και ξέρουν τι θα αντιμετωπίσουν και δεν εννοώ τους αντίπαλους ποδοσφαιριστές. Θέλουμε να δούμε 11 μαχητές. Όποιος δεν μπορεί, όποιος δεν το «έχει», όποιος δεν νοιώθει 100% έτοιμος να καταθέσει και την ψυχή του στο γήπεδο, ας ζητήσει από μόνος του να μην συμπεριληφθεί ούτε καν στην αποστολή και ας πάμε με λιγότερους.

Όσοι μπουν στο λεωφορείο αναλαμβάνουν και τις ευθύνες τους. Απέναντι μου δεν βλέπω ούτε καλύτερη ομάδα, ούτε καλύτερους παίχτες. Κάποιες φορές τα προγνωστικά ήταν εις βάρος μας βάση «ιδιαίτερων» συνθηκών διεξαγωγής των αγώνων αλλά , κυριαρχούσε η πίστη και η θέληση μας για την νίκη. Κάντε τους τα 14 χρόνια χωρίς Πρωτάθλημα 15! Αναγκάστε τους να πέσουν μέσα στον «λάκκο»  που οι ίδιοι και οι σύμμαχοι τους «σκάβουν», και θέλει τον Άρη να στέφεται Κυπελλούχος. Για εμάς μόνο η πρώτη θέση υπάρχει. Ο Ολυμπιακός εκ της ιδρύσεως του, πόσο μάλλον μετά τις 8/2/81, έχει ως στόχο να δαφνοστεφανώνεται.

Στα 87 χρόνια που διεξάγεται το Πρωτάθλημα το έχει κατακτήσει 47 φορές που σε ποσοστό σημαίνει κοντά στο 60%. Όλοι αυτοί που αμφισβητούν κάποια από αυτά, ας κοιτάξουν πόσα από τα δικά τους είναι όντως «κλεμμένα». Εντάξει είμαστε καπηλευτές της Ιστορίας και μέγιστοι προπαγανδιστές; Αν θέλει το Αεκάκι να δηλώνει ότι έχει κατακτήσει 13 Πρωταθλήματα ας πληρώσει τα χρέη που με την κρατική συναίνεση γράφτηκαν στο χιόνι. Μέχρι να το κάνει η νέα της ΠΑΕ που δημιουργήθηκε με καινούργιο ΑΦΜ , έχει μόνο 2! Ένα λιγότερο από τον ΠΑΟΚ που τα εξόφλησε,  τον Άρη και ένα παραπάνω από την Λάρισα.

 Ο δε Παναθηναϊκός ως ΠΑΕ σε 43 χρόνια επαγγελματικής Ιστορίας έχει μόλις 8 και ο Ολυμπιακός  το αντίστοιχο διάστημα 27! Εντάξει είμαστε διαστρεβλωτές της αλήθειας; Οι πολιτικές παρεμβάσεις, τα ληστρικά  χρόνια, οι συμμαχίες και η εξυγίανση , σας έχουν δώσει τις λιγοστές χαρές της οπαδικής ζωής σας. Είστε όλοι αθλητικοί νάνοι μπροστά στο μεγαλείο του Ολυμπιακού. Την Κυριακή απαιτούμε να τα δώσετε όλα ώστε να διαλύσετε μια ακόμη φορά το παραμύθι τους. Να μετατρέψετε ξανά την άμαξα σε κολοκύθα.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ