ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Για αυτό θα ζω με ένα όνειρο τρελό και στο χάντμπολ!

Για αυτό θα ζω με ένα όνειρο τρελό και στο χάντμπολ!
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Μια ακόμη πρόκληση, μια ακόμη μάχη με στόχο την είσοδο σε έναν ακόμη Ευρωπαϊκό ημιτελικό ( σε πρώτη φάση) , θα βρεθεί το Σάββατο το βράδυ στην Ηλιούπολη η ομάδα Χαντ – μπολ. Ένας Ευρωπαϊκός ημιτελικός στον οποίον βρίσκονται ήδη η γυναικεία ομάδα Πόλο, και η Κ 19 του Ποδοσφαίρου.  Με το κοντέρ να συνεχίζει να γράφει συνεχόμενους ευρωπαϊκούς αγώνες. Χτες με αντίπαλο τον Μπαρτσελονέτα, σήμερα με την Βιλερμπάν, και έπονται δόξα τω Θεώ αρκετοί ακόμη ( Φενέρ, Παρτιζάν, Φερεντσβάρος, Ερυθρός Αστέρας , Μπρέσια, ξανά Φενέρ, και ένας Θεός ξέρει μόνο πότε και που θα σταματήσουμε. Τα αθλήματα διαφορετικά, το σήμα όμως στο στήθος και οι στόχοι οι ίδιοι. Και φυσικά δεν είναι η πρώτη χρονιά που συμβαίνει κάτι τέτοιο.

 Κάθε χρόνο οι σημαντικοί αγώνες είναι με διαφορά τεράστια περισσότεροι από τον οποιονδήποτε εν Ελλάδι αντίπαλος μας. Μπορεί το ποδόσφαιρο και το Μπάσκετ να μονοπωλούν το ενδιαφέρον , πρέπει όμως να «βρισκόμαστε» παντού. Τα ερασιτεχνικά μας τμήματα , έχουν έναν λόγο παραπάνω να αισθάνονται ότι ο κόσμος στηρίζει την προσπάθεια τους. Ότι παίζουν στην έδρα τους. Δεν είναι εύκολο, το κατανοώ. Εκτός από τους λίγους που δίνουν σε όλα τα ματς το παρών , πρέπει να κινητοποιηθούμε όλοι μας, και όχι μόνο οι οργανωμένοι.

Το Χαντ- μπολ παίζει στην Ηλιούπολη, τα Πόλο στον Πειραιά, τα Βόλεϊ στο Ρέντη, το μπάσκετ γυναικών στο ΣΕΦ. Και μιλάμε για γήπεδα από 300 -2.500 θέσεις. Κατανοώ τα πάντα. Και τα έξοδα, και την μετακίνηση , και τους ρυθμούς της ζωής, και τις ώρες των αγώνων, αλλά αυτό είναι ο Ολυμπιακός. Μια γλυκιά καθημερινότητα. Ένας διαρκής αγώνας Πρωταθλητισμού σε Ελλάδα και Ευρώπη. Είναι σχεδόν αδύνατον να ζεις τα πάντα. Τις σημαντικές στιγμές της Ιστορίας μας όμως όχι. Αυτό ακριβώς συμβαίνει τώρα.

 Ο δαφνοστεφανωμένος έχει ραντεβού με την Ιστορία. Ποιος δεν θα ήθελε να δει όλα μας τα τμήματα σε Ευρωπαϊκούς τελικούς; Για να φτάσει όμως μέχρι εκεί , χρειάζεται και την στήριξη από τον κόσμο του. Όχι να ψάχνουμε όλοι εισιτήριο μόνο στους τελικούς. Και αν σε Ποδόσφαιρο και Μπάσκετ δεν χρειάζεται «ιδιαίτερη πρόσκληση», Χαντ- μπολ και Πόλο μας έχουν απόλυτη ανάγκη. Η προσπάθεια των ομάδων να φτάσουν στους τελικούς, περνάει και από τα δικά μας χέρια. Όλοι ξέρουμε τι σημαίνει ο 12ος παίχτης για τον Ολυμπιακό.

Με το πάθος και την φωνή μας , μπορούμε να επηρεάσουμε την εξέλιξη οποιουδήποτε αγώνα. Να κάνουμε τους αθλητές μας να νοιώθουν πιο δυνατοί και τους αντιπάλους να καταλαβαίνουν τι σημαίνει Πειραιάς. Εδώ που ήρθαν, η θα κερδίσουμε η θα χάσουν. Απέναντι σε Ευρωπαϊκά μεγαθήρια, με μεγαλύτερα μπάτζετ, και εγκαταστάσεις , παρατάσσουμε αθλητές έτοιμους να καταθέσουν ψυχή και καρδιά και ένα κόσμο που όμοιος του δεν υπάρχει άλλος. Αυτά είναι τα «όπλα» μας. Δεν αξίζει ο Θρύλος μας , 1,5 ώρα από την ζωή μας, το Σάββατο το βράδυ; Ξέρετε πόσα παιδιά από την επαρχία και το εξωτερικό θα ήθελαν να ενώσουν τις φωνές τους μαζί σας, αλλά λόγω της απόστασης δεν μπορούν; Όποιος μπορεί ας κατηφορίσει στην Ηλιούπολη το Σάββατο το βράδυ να ζήσει μια ακόμη μάγκικη βραδιά από τα παιδιά του Πειραιά. Μέχρι την επόμενη. Για αυτό … θα ζω … με ένα όνειρο τρελό…. και στο Χαντ- μπολ!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ