ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ειλικρινά τώρα, βλέπετε ότι «αυτός» ο Ολυμπιακός νοιάζεται για το ποιος θα είναι ο αντίπαλος του;

Ειλικρινά  τώρα, βλέπετε ότι «αυτός» ο Ολυμπιακός νοιάζεται για το ποιος θα είναι ο αντίπαλος του;
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Ειλικρινά  τώρα; Κάθονται και αναλύουν όλα τα σενάρια για την πιθανή κατάταξη του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα; Βλέπουν ότι «αυτός» ο Ολυμπιακός έχει ανάγκη να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται; Ότι «νοιάζεται» για το πλεονέκτημα η όχι της έδρας; Γιατί δεν το πιάνεται από την ανάποδη ρε ειδήμονες; Ενδιαφέρει όλες τις άλλες ομάδες να μην τον συναντήσουν ακόμη και να έχουν το πλεονέκτημα. Ποια ομάδα τον θέλει απέναντι της; Καμία. Να τον αποφύγουν θέλουν όλες. Γιατί ξέρουν ότι μπορεί να σπάσει την έδρα σε οποιοδήποτε παιχνίδι. Καμία άλλη ομάδα δεν βγάζει αυτή την «σιγουριά»  ότι είναι το φαβορί για να κερδίσει τρεις φορές αυτόν τον Ολυμπιακό.

Ειλικρινά το μόνο που «φοβάμαι» είναι η αντιμετώπιση της διαιτησίας. Ακόμη και χτες πονέσανε τα ματάκια μας με αυτά που έδιναν. Ο Ολυμπιακός έχει και τους παίχτες, και την δυναμική, να ανταπεξέλθει κόντρα σε τραυματισμούς, συστήματα, αντιπάλους και έδρες. Είναι μακράν και με διαφορά η πιο σταθερή ομάδα της Ευρωλίγκα τα τελευταία χρόνια. Δίνει το παρών σε final 4 , και στην κυριολεξία στο καλάθι απέναντι σε ισχυρότερες οικονομικά ομάδες δεν έχει πανηγυρίσει κάποιους επιπλέον τίτλους. Θα τον αφήσουν; Άλλες ομάδες με τόσα προβλήματα και τέτοια αντιμετώπιση θα πάλευαν για να μπουν στην 10άδα. «Χτίζει» διαρκώς ανταγωνιστικές ομάδες, αναδεικνύει παίχτες, και έστω και αν διαμορφώνεται διαφορετικά το ρόστερ , παίζει το καλύτερο μπάσκετ, την καλύτερη άμυνα, και πραγματικά χαίρεσαι να τον βλέπεις.

Αποδεικνύει συνεχώς ότι δεν είναι θέμα μόνο μπάτζετ , η δημιουργία μιας ανάλογης ομάδας αλλά κυρίως γνώσης και δουλειάς. Η Ευρωλίγκα θα έπρεπε να σέβεται τον Ολυμπιακό και όχι να ορίζει «νεκροθάφτες» για να τον λυγίσουν οι «ισχυρές- ανίκανες» ομάδες της διοργάνωσης.  Και φέτος μας «έκλεψαν» νίκες, ακόμη και στο ΣΕΦ. Δεν είναι αυτή η πραγματική βαθμολογία της διοργάνωσης, με βάση καθαρά και μόνο τα αγωνιστικά κριτήρια. Το γεγονός ότι το αναφέρουμε, δεν σημαίνει ότι κρυβόμαστε πίσω από τις ήττες. αν μια ομάδα ξέρει να χάνει αυτή είναι ο Ολυμπιακός. Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες όταν δεν αξίζουμε την νίκη, ύστερα από λάθη μας η μια κακή βραδιά. Συμβαίνουν όλα αυτά σε ένα μαραθώνιο με τέτοιο βαθμό δυσκολίας. Δεν βλέπετε κύριε Μποντίρομπα ότι «παρεμβαίνουν» και αλλοιώνουν παιχνίδια υπέρ συγκεκριμένων ομάδων με τα σφυρίγματα τους οι εκλεκτοί σας; Δεν θέλετε να κατακτάει την Ευρωλίγκα ο καλύτερος και όχι ο «ευνοημένος»; Προσέξτε, δεν λέμε ότι δεν υπάρχουν εξ ίσου καλές ομάδες στην διοργάνωση. Ίσα- ίσα που το επίπεδο είναι πάρα πολύ υψηλό.

«Αφήστε» όμως να το πάρει ο καλύτερος. Εκείνος που θα βρεθεί στην καλύτερη δυνατή κατάσταση όταν θα κρίνονται τα πάντα. Μην «προστατεύεται» επιδεικτικά τις ομάδες που «συμπαθείτε». Αν δεν το αξίζουμε ας την χάσουμε. Αλλά μην μας κλέψετε τον ιδρώτα, ξανά. Ο καιρός γαρ εγγύς, για το τι μέλλει γενέσθαι. Το σίγουρο είναι αισθανόμαστε υπερήφανοι για όλον τον οργανισμό. Από τους Προέδρους μέχρι τον φροντιστή.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ