ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ευρωπαϊκό στην Φιλαδέλφεια και Πρωτάθλημα στην Λεωφόρο.

Ευρωπαϊκό στην Φιλαδέλφεια και Πρωτάθλημα στην Λεωφόρο.

Για αυτό θα ζω μ ένα όνειρο τρελό ο Θρύλος να σηκώσει…. Το Ευρωπαϊκό στην Φιλαδέλφεια και το Πρωτάθλημα στην Λεωφόρο.

Δύσκολο; Σαφώς. Ακατόρθωτο;  Πλέον όχι. Θρύλε μπορείς - μπορείς να προκριθείς…

Θρύλε γερά- γερά Πρωτάθλημα ξανά.

Ναι, αυτός ο Ολυμπιακός  που γουστάρουμε να βλέπουμε στην πλειοψηφία  των αγώνων του, το τελευταίο διάστημα, μπορεί να τα καταφέρει. Τι φοβόμαστε; Μια κακή μας βραδιά, την ατυχία, και να μην παίξει ρόλο η διαιτησία στην διαμόρφωση των αποτελεσμάτων. Σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους μας, στο ποδόσφαιρο εννοείται πως τίποτε δεν είναι σίγουρο και υπάρχει και η ήττα, αλλά μέχρι εκεί.

Οφείλουμε εδώ που φτάσαμε να δώσουμε τις μάχες μας σε όλα τα μέτωπα και ότι βγει. Και κίνητρα υπάρχουν και φιλοδοξίες, και το τελείωμα της φετινής χρονιάς, μπορεί να είναι ονειρικό. Έχουμε μπροστά μας τεράστιες προκλήσεις και στην Ευρώπη και στην Ελλάδα. Εδώ για να πετύχουμε την μεγαλύτερη ανατροπή στην Ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου (μόνο έτσι δεν τους το έχουμε πάρει) και στην Ευρώπη την συμμετοχή σε έναν Ευρωπαϊκό τελικό και την κατάκτηση του. Η Φενέρ αποτελεί το επόμενο εμπόδιο. Πρέπει την Πέμπτη να βάλουμε τις βάσεις για την πρόκριση.  Τρελαίνομαι και μόνο στην σκέψη ότι ενδεχόμενη  πρόκριση μας στον τελικό θα οριστικοποιηθεί μέσα στο Καραϊσκάκη. Ζω για την στιγμή (μέχρι την επόμενη) που θα σφυρίξει ο διαιτητής την λήξη και θα βγει όλη η Ελλάδα στους δρόμους. Μακάρι να μας αξιώσει ο Θεός να ζήσουμε αυτές τις μαγικές βραδιές.

Η ουσία είναι ότι πλέον όλοι πιστεύουμε ότι μπορούμε να τις ζήσουμε. Και τι; Σε μια χρονιά που ξεκίνησε στραβά, εξελίχτηκε θεόστραβα και ίσιωσε στο τέλος. Γιατί; Γιατί δεν τα παρατήσαμε. Γιατί έφτασαν μερικές διορθωτικές κινήσεις για να αλλάξει ριζικά όλη η εικόνα της ομάδας.  Μπορεί να στηριζόμαστε στην πλειοψηφία του, στο προηγούμενο ρόστερ, αλλά ήρθαν, τόσο κομβικής αξίας παίχτες , όσο και ένας προπονητής που άλλαξε άμεσα προς το καλύτερο την εικόνα της.  Ειδικά στην Ευρώπη που οι αλλαγές στην λίστα είναι μόλις τρεις. Και το καλύτερο ; Βλέπουμε ότι υπάρχουν άπειρα  περιθώρια βελτίωσης όχι μόνο φέτος αλλά και για την επόμενη χρονιά. Μπορεί να είναι νωρίς αλλά το τελείωμα της σεζόν δείχνει τι ακριβώς πρέπει να κάνουμε την επόμενη. Το Καραϊσκάκη είναι ένα ενεργό ηφαίστειο, με την λάβα του έτοιμη να ξεχυθεί.

Μην μας κάνεις τρέλες Θρύλε μου. Απογείωσε μας. Εδώ που φτάσαμε θα είναι κρίμα να μην προχωρήσουμε. Μας χρωστάει η Ιστορία να ζήσουμε τέτοιες επικές στιγμές. Φτάναμε τόσες φορές στην πηγή και δεν πίναμε νερό. Με Γιουβέντους, με Άρσεναλ (δις), με Τσέλσι, με Μάντσεστερ Γ, με Γουλβς, με Μέταλιστ, με Ατλέτικο Μαδρίτης.  Ε, θεωρώ ότι ήρθε η ώρα να ξεδιψάσουμε αρκεί να φανούμε συνεπείς στο ραντεβού με την Ιστορία. Τα καλύτερα είναι μπροστά μας. Αυτό που ζητάμε ως οπαδοί είναι να τους δούμε να τα δώσουν όλα. Να καταθέσουν καρδιά και ψυχή στο γήπεδο. Να τους δούμε να αρνούνται να χάσουν.

Τι δεν έχουμε κάνει; Να κερδίσουμε μέσα στην Τουρκία, την Αγγλία η την Γαλλία; Γιατί να μην συμβεί το ίδιο και τώρα; Οκ, άλλες ομάδες, άλλες χρονιές, άλλες συνθήκες, αλλά και τότε κοιτάξαμε στα μάτια ομάδες με μεγαλύτερα μπάτζετ. Η μήπως είναι κακό να ονειρευόμαστε; Τουλάχιστον εμείς και μπορούμε, και έχουμε ζήσει, και έχουμε κάνει πραγματικότητα πολλά από αυτά. Θρύλε μου κάνε ντου και να θυμάσαι….

 

 

PHOTO GALLERY

Ευρωπαϊκό στην Φιλαδέλφεια και Πρωτάθλημα στην Λεωφόρο.
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ