ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Εμείς δεν είμαστε φοροφυγάδες. Κόβουμε αποδείξεις!

 Εμείς δεν είμαστε φοροφυγάδες. Κόβουμε αποδείξεις!
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Σπάσαμε την έδρα τους στο μοναδικό άθλημα που δεν είχαμε το πλεονέκτημα και κρατήσαμε την δική μας , έστω και δύσκολα, έστω και με την διαιτησία εις βάρος μας. Κατ΄ αρχάς στο Βόλεϊ με την ύπαρξη του var , απαγορεύεται να «βλέπουν» την φάση διαφορετικά. Δεύτερον ας βάζουν επόπτες που να μην προκαλούν με την ανικανότητα τους , και να μπορούν να διακρίνουν αν η μπάλα είναι άουτ, μέσα η μπλοκ άουτ. Στο ΣΕΦ ζήσαμε στιγμές απείρου κάλλους. Δεν φωνάζουμε για τα φάουλ που δόθηκαν εναντίον μας, αλλά για αυτά που έκαναν και δεν δόθηκαν από τις αθλήτριες (κατς)  του πελάτη. Το γεγονός ότι καταφέραμε και κερδίσαμε δίνει μεγαλύτερη αξία ακόμη στην νίκη κάτω από τις συνθήκες διεξαγωγής του αγώνα. Η ατμόσφαιρα στην αίθουσα 5 του ΣΕΦ είναι κολλέγιο μπροστά στα αίσχη που επιτρέπουν να γίνονται στο παντελώς ακατάλληλο γήπεδο- στρούγκα                  (Ομοσπονδία και Αστυνομία πως δίνουν άδεια;) του Παναθηναϊκού. Αν δε οι διαιτητές σφυρίζουν έτσι στο ΣΕΦ , τι δηλαδή θα «βλέπουν» στην έδρα τους;

Και θα το λέμε συνέχεια μπας και ευαισθητοποιηθούν κάποιοι . Σε όλα τα τμήματα έχουμε και χαμηλότερο μπάτζετ και εμείς σίγουρα δεν φοροδιαφεύγουμε. Δίνουμε τις μάχες μέσα στα γήπεδα , με μόνο σύμμαχο την δουλειά , το πάθος και την θέληση των αθλητών μας. Τίποτε δεν θεωρούμε δεδομένο, ούτε τελείωσαν τα Πρωταθλήματα  με μια νίκη. Απλά κάναμε το πρώτο βήμα. Μπροστά μας  έχουμε αύριο το ματς στο Ρέντη στις 5.45 ( βόλεϊ αντρών) και ακολουθούν δυο ματς στην έδρα τους ( βόλεϊ και μπάσκετ γυναικών). Αν μπορέσουμε να κάνουμε το 2-0 σε όλα, θα μιλάμε διαφορετικά. Το μόνο που απαιτούμε είναι σεβασμός στην προσπάθεια μας. Όχι εύνοια. Δεν φταίμε εμείς αν αυτοί είναι ανίκανοι να φτιάξουν καλύτερες ομάδες από τις δικές μας. Εμείς μέχρι εκεί που φτάνει το χέρι μας χωρίς να φοροδιαφεύγουμε, αυτές μπορέσαμε να φτιάξουμε. Δεν έχουμε τα απαιτούμενα έσοδα να φτιάξουμε καλύτερες μακράν σε όλα τα αθλήματα, σε όλα τα τμήματα.

 Εν αντιθέσει με αυτούς που δεν έχουν είτε τμήματα, είτε ανταγωνιστική ομάδα, μεγάλο μέρος των εσόδων μας πηγαίνει τόσο στο Πόλο( αντρών και γυναικών) , όσο και στο Χαντ-μπολ. Και πηγαίνουμε για το Πρωτάθλημα και στα 6 τμήματα , και στην Ευρώπη συνεχίζουμε στα 3 ( τα δυο βρίσκονται ήδη στον ημιτελικό) από τα 6! Η προσέλευση του κόσμου στο Ρέντη , τώρα που κρίνονται οι κόποι μιας ολόκληρης χρονιάς , πρέπει να είναι ακόμη μεγαλύτερη. Και στα τρία τμήματα όλα πλέον θα κριθούν στις έδρες μας. Το πρώτο βήμα πάντα είναι το πιο δύσκολο. Το κάναμε με επιτυχία. Μεταφέραμε το άγχος και την πίεση σε αυτούς. Αν σας αφήσουν οι εξωγενείς παράγοντες τελειώστε τους.

Δείξατε ότι ακόμη και με αυτούς απέναντι σας, μπορείτε να τα καταφέρετε. Την μεγαλύτερη όμως απόδειξη την «κόψατε» στην διοίκηση τους. Αν είσαι ανίκανος να στήσεις καλύτερο ρόστερ, τα λεφτά μόνο δεν φέρνουν την ευτυχία. Αν μη τι άλλο όμως οφείλω να αναγνωρίσω ότι είναι πετυχημένη η διοίκηση τους. Και με την βούλα ανέβασαν σχεδόν όλα τα τμήματα τους στην γνώριμη σε αυτούς θέση. Την δεύτερη.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ