ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Όλα εδώ πληρώνονται!

Όλα εδώ πληρώνονται!
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν πέσαμε δα και απο τα σύννεφα. Το λέγαμε, το περιμέναμε, το πότε ακριβώς θα γινόταν δεν ξέραμε. Την έκανε ο κυρ Δημήτρης με το αζημίωτο κιόλας. Πούλησε γράφουν τα γιουσουφάκια του, τις μετοχές του. Ναι , ξεχάσατε όμως να μας πείτε πόσο τις αγόρασε. Η μήπως αποπλήρωσε τα χρέη που είχαν δημιουργηθεί; Τσάμπα την πήρε αφού πρώτα υποβιβάστηκε αγωνιστικά στην Β΄Εθνική και μετά στην Γ΄ για να γραφτούν τα χρέη στο χιόνι. Κατάφερε όμως ότι και ο Μαρινάκης με το Κόνφερενς. Να πάρει όχι μια αλλά δύο κούπες απο αυτές που (λογικά εκτός απροόπτου)δεν θα πάρει κανείς άλλος πρώην σύμμαχος του. Αυτές της Β΄και της Γ΄Εθνικής.

Με το νέο πια αφμ δε πήρε δύο Πρωταθήματα στην Σούπερ Λιγκ , εκτός αν ρωτήσετε τον Λουτσέσκου, που θα σας πει ότι πήρε μόνο ένα. Όχι που θα καθόταν κ άλλο. Να αρχίσουν να έχουν οι οπαδοί της ομάδας του απαιτήσεις. Για μεταγραφές , για πορείες στην Ευρώπη, και για άλλα Πρωταθλήματα , με το “μαγαζί” της ΕΠΟ να πηγαίνει στον Βορρά.

Περισσότερο όμως από όλα προφανώς θα του στοίχισε ότι με “συμπαίχτη” το Κράτος έφτιαξε ένα νέο γήπεδο, στο οποίο όχι μόνο δεν είδε νίκη επί δύο χρόνια στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά είδε και τον Ολυμπιακό να σηκώνει το πρώτο Ευρωπαϊκό τρόπαιο από καταβολής ποδοσφαίρου στην Ελλάδα, και το πρώτο γκολ Ελληνικής ομάδας σε τελικό , το οποίο μετέτρεψαν σε Καραϊσκάκη 20.000 οπαδοί μας. Και βέβαια ο Ολυμπιακός υπήρξε και η πρώτη ομάδα που πήρε την “παρθενία” της ΑΕΚ στο Ελληνικό Πρωτάθλημα στο Προποτζίδικο. Τουλάχιστον θα έχει ενδιαφέρον το νέο Πρωτάθλημα όσον αφορά το ποιος θα τερματίσει πίσω απο τον Πρωταθλητή Ολυμπιακό, και τον 2ο ΠΑΟΚ. Ας μην ανησυχούν όμως.

 

Φρόντισε ο Ολυμπιακός να τους “αποκαταστήσει” μιας και θα βγουν αμφότεροι (3ος και 4ος) Ευρώπη. Αυτός που θα πρέπει να ανησυχεί περισσότερο , είναι ο Καρυπίδης. Ψυχούλα μου, τι σου έμελλε να ζήσεις; Θα προλάβεις να γνωριστείς με τον νέο ιδιοκτήτη; Η θα σου φάει την 5η θέση ο Γκαρσία ( τι σύμπτωση όμως και αυτή η συνάντηση του στην Θεσσαλονίκη με τον Μελισσανίδη) , όπως ακι η απόκτηση του Φαν Βέερτ απο τον Ατρόμητο.

 

Το μυαλό όλων και λογικό είναι, βρίσκεται σε όσους θα βρεθούν ξαφνικά “άνεργοι”, μετά την αλλαγή στα “μαγαζιά”. Ξέρετε πόσος κόσμος θα βρεθεί απο την μια μέρα στην άλλη, “ξεκρέμαστος”; Πόσοι “Μανωλιοί” θα αλλάξουν “γραμμή πλεύσης” και θα βάλουν αλλιώς τα “ρούχα” τους; Σε βγάλαμε και σένα στην σύνταξη, με τις τελευταίες και καλύτερες σου αναμνήσεις να είναι τα γκολ του Όρτα που σου στέρησαν το Πρωτάθλημα που ήθελες να το σηκώσεις και στον Πειραιά τρομάρα σου, και τον Μαρινάκη να σηκώνει το Ευρωπαϊκό τραγουδώντας μαζί με τους οπαδούς μας τον ύμνο του Ολυμπιακού και την Θάλασσα του Πειραιά .

 

PHOTO GALLERY

Όλα εδώ πληρώνονται!
Όλα εδώ πληρώνονται!
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ