ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Το μισό πάθος του κόσμου να δείχνατε...

Το μισό πάθος του κόσμου να δείχνατε...

Ήταν αυτή εμφάνιση ομάδας που ήθελε τη νίκη οπωσδήποτε; Που ήξερε πριν ξεκινήσει το παιχνίδι ότι έπρεπε να κερδίσει για να αποσπαστεί από τους διώκτες της στην βαθμολογία; Όλη την βδομάδα, ρε Μπέντο, στο Ρέντη δουλεύατε για να δείξετε στον κόσμο αυτή την εικόνα; Αντί να εμφανιζόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι καλύτεροι βλέπουμε χειρότερο Ολυμπιακό; Το καμπανάκι με τον Ηρακλή δεν ξύπνησε κανέναν; Πώς περιμένετε να κερδίσετε; Απλώνοντας απλά τις φανέλες; Το μάτι των άλλων γυάλιζε. Πού ήταν το πάθος; Πού ήταν ο τσαμπουκάς; Πέρα από το σύστημα που δεν μπορώ να καταλάβω τι όνειρο είδε ο Μπέντο.

Όπως λέμε τα καλά θα λέμε και τα αρνητικά. Χωρίς, όμως, ύβρεις ή πηγαίνοντας προκατειλημμένοι στο γήπεδο. Στο γήπεδο βοηθάμε επί 90 λεπτά την ομάδα. Δοκιμές, ΠΑΟΥΛΟ, γίνονται στο Καραϊσκάκη με τη Βέροια, τον Λεβαδειακό και όταν έχεις εξασφαλίσει τη νίκη, όχι σε έδρες σκληρές με «κομάντο αυτοκτονίας» απέναντι σου. Δεν ήξερες, δεν ρώταγες;

Χωρίς ανάπτυξη από τα άκρα και χωρίς οργανωτή, πού πας με δύο κυνηγούς εκ των οποίων ο Καρντόσο είναι φανερά ανέτοιμος; Για ποιο λόγο να «χωρέσουν» και οι δύο σε τέτοια παιχνίδια; Αν παίξουμε έτσι με ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ, δηλαδή, τι να περιμένουμε; Και βέβαια δεν χάθηκε τίποτε και είναι νωρίς ακόμη. Επειδή είναι νωρίς τα λέμε. Βγάλατε πάλι στους δρόμους τους άμπαλους. Δώσατε δικαίωμα να γράφει ο κάθε διανοούμενος φίτσουλας την ανοησία του εναντίον του Μαρινάκη, των παιχτών, τα λάθη του καλοκαιριού κλπ… Λες και για τους  «άλλους» όταν δεν κερδίζουν δεν ισχύουν τα ίδια! Δεν έχουν γίνει λάθη, δεν φταίνε οι πρόεδροι. Μόνο οι άλλοι χτίζουν ομάδες. Εμείς με 10 μεταγραφές όχι. Αλλά εμείς δεν βγαίνουμε σαν τις κότες να μιλάμε ότι μας φταίνε οι διαιτησίες κλπ. Εμείς  κοιτάμε πρώτα τι κάναμε λάθος. Δυστυχώς από ότι μας δείξατε δεν βάλατε μυαλό επειδή την γλιτώσατε στο Καυταντζόγλειο. Δεν τα ισοπεδώνουμε όλα. Μιλάμε για τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Το μισό πάθος του κόσμου του Ολυμπιακού να δείχνατε θα το παίρνατε το παιχνιδάκι. Πίσω κοιτάμε μόνο για να βλέπουμε τα λάθη μας. Είμαστε ο μεγαλύτερος σύλλογος της χώρας και κοιτάμε ΜΟΝΟ μπροστά. Ευκαιρίες για να εξιλεωθείτε υπάρχουν άμεσα μπροστά σας. Μέσα στο παιχνίδι υπάρχουν και τα αρνητικά αποτελέσματα. Αλλά για μας, σημασία έχει ο τρόπος που έρχονται. Θυμάμαι κάποια παιχνίδια με ΑΕΚ και ΑΡΗ στο ΟΑΚΑ που τα είχαμε χάσει με 0-1 και ο κόσμος τραγούδαγε και χειροκρόταγε με την λήξη. Γιατί; Γιατί είδε προσπάθεια. Είδε πάθος για τη νίκη. Αναγνώρισε ότι η μπάλα δεν έμπαινε στα δίχτυα. Έβλεπε τον Ολυμπιακό να κεντάει και οι άλλοι να κάνουν τον σταυρό τους.

Μας χαλάσατε το σαββατοκύριακο μπαγάσηδες. Φροντίστε να μας φτιάξετε τα επόμενα. Τι να κάνουμε έτσι όπως τα καταφέρατε. Θα πάρουμε το πρωτάθλημα πιο δύσκολα από ότι φανταζόμασταν, 3 αγωνιστικές έχουμε παίξει μόνο...

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ