ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Οι… «εκτελεστές» της «παράγκας»

Οι… «εκτελεστές» της «παράγκας»
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Ξεχειλίζουν από οργή και αγανάκτηση οι οπαδοί μας με όλα αυτά που συνεχίζουν να ακούγονται , από  όλους αυτούς που αμφισβητούν τα πρωταθλήματα τόσων ετών….. Ανοίξτε τα γκαβά σας ΟΛΟΙ και ξεστραβωθείτε λοιπόν…. Καλέστε ρε ψεύτες όλους αυτούς που φόρεσαν την ερυθρόλευκη τα τελευταία 20 χρόνια και αν έχετε τα «καρύδια» αμφισβητείστε μπροστά τους τα όσα κατέκτησαν ….. Τι να  πείτε από την ζωή σας ρε πονεμένοι σε όλα αυτά τα ιερά τέρατα που σας μετέτρεψαν από παίχτες , παράγοντες και δημοσιογράφους σε … πελάτες και κότες;;;;;; Ξέρετε ρε άτιτλοι τι έχουν δει τα μάτια μας όλα αυτά τα χρόνια;;;; Ξέρετε πόσες ζωές πρέπει να περάσουν για να δείτε όσα είδαμε εμείς μέσα στα γήπεδα όλα αυτά τα χρόνια;;;;; Και δεν αναφέρομαι μόνο στους τίτλους… αλλά στην ποδοσφαιρική μαγεία που μας χάρισαν απλόχερα...  Ρε καλύτεροι πελάτες των καταθλιπτικών χαπιών , πέστε μας ειλικρινά, όταν βλέπατε όλους αυτούς με την ερυθρόλευκη ποια ήταν…. τα συμπτώματα που νοιώθατε;;;; Όταν τους βλέπατε να «χαϊδεύουν» την μπάλα και να την προορίζουν να αναπαυτεί στα δίχτυα των ομάδων σας λίγο προτού περάσει την γραμμή ποιες ήταν οι σκέψεις σας;;;; Πείτε μας όλα αυτά τα χρόνια όσοι πηγαίνατε σχολείο , πως νοιώθατε κάθε Δευτέρα που σας περίμεναν οι συμμαθητές σας με «ανοιχτές τις αγκάλες»;;;;;;;;;

Εσείς που δουλεύατε πόσες Δευτέρες δεν πήγατε στις δουλειές σας για να καταλαγιάσει η διάθεση για  καζούρα από τους συναδέλφους σας;;; Πόσοι βγήκατε στην σύνταξη περιμένοντας να δείτε ένα πρωτάθλημα από την ομάδα σας;;; Οι διαιτητές σας έφταιγαν όλα αυτά τα χρόνια η οι καβουροπρόεδροι των ομάδων σας;;;; Εμάς ρε βρήκατε να τσιγκλήσετε;;;; Ρε έχετε πάρει χαμπάρι πόσες γενιές μεγάλωσαν έχοντας σαν ινδάλματα τους παίχτες του Ολυμπιακού;;;; Ότι αποτελείται μειονότητα σε ολόκληρη την χώρα ακόμη και «ενωμένοι» που είσαστε;;;; Σας αρέσει ρε να ζείτε στον κόσμο των ψευδαισθήσεων ζηλεύοντας ;;;; Πείτε την αλήθεια ρε ;;;; Πόσοι θα θέλατε να είχατε προέδρους σαν τον Κόκκαλη και τον Μαρινάκη στις ομάδες σας;;;; Μιλήστε ειλικρινά όμως … Έστω και για μια φορά στην ζωή σας…. Ειλικρινά  δεν έχω χώρο για να βάλω φωτογραφίες και βίντεο όλων αυτών που ασέλγησαν ποδοσφαιρικά στις ομάδες σας και τις ελπίδες σας…..

 

Ποιον να πρωτοαναφέρω που δεν είναι στις φωτογραφίες ρε ψεύτες;;;; ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ;; ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ;;;- ΓΚΟΓΚΙΤΣ;;;; ΚΑΣΤΙΓΙΟ;;; ΜΑΥΡΟΓΕΝΙΔΗ;;; ΕΛΕΥΘΕΡΟΠΟΥΛΟ;; ΝΙΝΙΑΔΗ;;;ΚΑΡΑΠΙΑΛΗ;;; ΣΑΒΙΟΛΑ;;; ΑΜΠΙΝΤΑΛ;;; ΡΙΕΡΑ;;;ΡΟΜΠΕΡΤΟ;;; Είμαι σίγουρος όμως ότι εσείς θα τους θυμάστε όλους… δεν μπορείτε να ξεχάσετε κανέναν…. Γιατί σας έχει πονέσει…. Σας έχει κάνει να κλάψετε στα σκαλοπάτια των γηπέδων σας ( των ποιων;;;) … Σας έχει αναγκάσει να γυρνάτε σπίτια σας με τα κασκόλ κρυμμένα και από διαφορετικό δρόμο…. Ναι ρε… Είμαστε η «εγκληματική οργάνωση»…. που έχει σκοτώσει τα όνειρα σας και τα έχει μετατρέψει σε εφιάλτες!!!!! Που δεν δείχνει έλεος στον πόνο σας…. Εμείς σας διώξαμε με τις επιτυχίες μας από τα γήπεδα σε όλα τα αθλήματα…  Εμείς σας «αναγκάζουμε» , να μην βλέπετε ούτε από την τηλεόραση τους αγώνες των ομάδων σας… Εμείς που έχουμε πάρει πρωτάθλημα…. με ΟΛΕΣ τις κυβερνήσεις … !!!!! με δραχμή… με ευρώ… με κοντομάνικο … με μακρυμάνικο…  ανύπαντροι …  παντρεμένοι με παιδιά…. με μαύρα μαλλιά .. με άσπρα μαλλιά…. με ροκ … με έντεχνο… με σκυλάδικα… με τέκνο… με ραπ… Ξεκινήσαμε πριν φτιαχτεί η ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ και συνεχίζουμε κοντεύοντας να τελειώσουν η ΟΛΥΜΠΙΑ και η ΙΟΝΙΑ οδός ρεεεεεεε…… Ίσα ρε που θα πιάσετε στο στόμα σας τον Ολυμπιακό μας…..

 

PHOTO GALLERY

Οι… «εκτελεστές» της «παράγκας»
Οι… «εκτελεστές» της «παράγκας»
Οι… «εκτελεστές» της «παράγκας»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ