ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Κατά τα άλλα σας πειράζουν τα καπνογόνα και οι μετακινήσεις άχρηστοι…..

Κατά τα άλλα σας πειράζουν τα καπνογόνα και οι μετακινήσεις άχρηστοι…..
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Αν νομίζετε ότι μια παραίτηση θα σας σώσει γελιέστε…. Τον «άλλον» τον χοντρούλη με τις χειρονομίες , και τις μεθοδεύσεις του νομίζετε ότι τον ξεχάσαμε;;;; Όλοι κρυμμένοι πίσω από τις βουλευτικές τους ασυλίες «μάγκες» το παίζουν….

Δεν μας νοιάζουν από ποιο πολιτικό κόμμα προέρχονται οι ανά τα χρόνια κομπλεξικοί και εμπαθείς με τον Ολυμπιακό μας …. Βουλγαράκης, Ορφανός, Κουλούρης, Μπιτσαξής , Φλωρίδης, και όποιος άλλος «έπαιξε» με μας , έχασε…. Παίξτε τα πολιτικά σας παιχνίδια με τους υπόλοιπους «φίλους» σας…. Πάρτε από τα «στερημένα πρόβατα» τους ψήφους που σας λείπουν για να το παίζετε γιδοβοσκοί  ελεύθερα στην Βουλή… Τον Ολυμπιακό μας να μην πειράζετε γιατί θα σας πάρει και θα σας σηκώσει…. Κατά τα άλλα σας πειράζουν τα καπνογόνα και οι μετακινήσεις άχρηστοι…..

Όχι οι εμπρηστικές δηλώσεις και χειρονομίες πολιτικών που πυροδοτούν την αντίδραση του κόσμου και που με απίστευτη ευκολία με τα φερέφωνα σας την ονομάζεται βία…. Νομίζετε ότι «βάζοντας» άλλους να δηλώνουν Ολυμπιακοί χρυσώνετε το χάπι;;; Η δείχνετε αμερόληπτοι;;;; Δεν μας νοιάζει τι λέτε…. Αλλά τι κάνετε…. Και δόξα τω Θεώ καταλαβαίνουμε πολύ καλά πως ενεργείτε….. Επειδή «βαπτίσατε»  ενδιαφέρον το πρωτάθλημα που «ελέγχεται» ( από ποιους άραγε;;;) ,υπό την ανοχή σας , νομίζετε ότι θα μασήσουμε;;;;

Κλείστε τα μάτια στα «σκισμένα καλτσόν» των Πλατανιά, Κέρκυρα και Ζίφκοβιτς ( Ξάνθη) , των μοναδικών που έχασαν στην έδρα τους από τον Μπάοκ , στους «περίεργους» ορισμούς διαιτητών , στις στοχευμένες κίτρινες, στις μετακινήσεις που απαγορεύονται αλλά επιτρέπονται, στα καπνογόνα που ανάβονται και προσπαθείτε να τα «σβήσετε», στα επεισόδια στις κερκίδες που τα βαπτίζεται μετακίνηση οπαδών στις εξέδρες…. Που να βρουν την μαγκιά του Ολυμπιακού όλοι οι υπόλοιποι να κερδίζουν κόντρα σε όλα;;;; Ούτε έτσι δεν θα πέσουμε από την κορυφή….

Στις εναπομείναντες έδρες που θα πάρουμε εισιτήρια θα δείτε την δύναμη του κόσμου μας, και τι πάει να πει δίψα για το πρωτάθλημα όλοι σας…. Βγείτε αν σας βαστάει , να μας απαγορεύσετε την μεμονωμένη μετακίνηση σε Τρίπολη, Λιβαδειά, Ριζούπολη, Περιστέρι και Χανιά , ρε «αμερόληπτοι»….. Θα δείτε που θα γράψουμε τις αποφάσεις σας …. Πρωτάθλημα με «προεδρικό διάταγμα» δεν θα αφήσουμε να απονεμηθεί σε κανέναν τυχάρπαστο περαστικό «φίλο» της κυβέρνησης …. Ήρθε η δική μας ώρα , να «μιλήσουμε» κατά χιλιάδες στις κερκίδες των εκτός έδρας γηπέδων…. Και το πρωτάθλημα αυτό θα το πάρουμε ΕΜΕΙΣ , όπως πάντα…. ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ , με την αξία μας, το πάθος μας και τον τσαμπουκά παιχτών , κόσμου και διοίκησης….. 

 

PHOTO GALLERY

Κατά τα άλλα σας πειράζουν τα καπνογόνα και οι μετακινήσεις άχρηστοι…..
Κατά τα άλλα σας πειράζουν τα καπνογόνα και οι μετακινήσεις άχρηστοι…..
Κατά τα άλλα σας πειράζουν τα καπνογόνα και οι μετακινήσεις άχρηστοι…..

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ