ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Δεν "αξίζαμε" την πρόκριση. Πρέπει να μάθουμε ότι στον αθλητισμό υπάρχουν και οι ήττες

Δεν
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

«Αποτυχία» δεν είναι να μην προκριθείς ξανά σε Φάϊναλ Φορ έχοντας τόσους τραυματισμούς και παίχτες με ενέσεις, χωρίς προπονήσεις και εμφανώς ανέτοιμους. Δεν είναι αποτυχία να χάνεις από μια ομάδα σαν την Ζαλγκίρις, αθλητική που βρέθηκε χωρίς προβλήματα στην καλύτερη δυνατή της κατάσταση όταν έπρεπε.

ΑΠΟΤΥΧΙΑ ήταν η απώλεια του Κυπέλλου Ελλάδος από την εμφανώς χειρότερη σου ΑΕΚ... Αποτυχία είναι οι επιλογές των ξένων που δεν βοήθησαν όσο περίμενες η δεν εντάχθηκαν ποτέ στην ομάδα.

«Αποτυχία» είναι να μην γεμίζει το ΣΕΦ σε όλα τα παιχνίδια. «Αποτυχία» είναι όλη αυτή η μίρλα και η κακομοιριά που βγάζουν ορισμένοι.

Ο κύκλος αυτής της ομάδας επίσης όπως γράφουν πάλι «κάποιοι» θα κλείσει όταν ολοκληρωθεί η σεζόν.

Έχουμε να διεκδικήσουμε ένα πρωτάθλημα μπροστά μας. Με μειονέκτημα έδρας, με την διαιτησία απέναντι μας, και με την ομάδα μας στην όχι και καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Δεν ξέρω αν πρέπει να γίνει κάτι τώρα και κατά πόσο θα ωφελήσει την ομάδα. Κανείς δεν έχει το μαγικό ραβδάκι. Το μπάσκετ είναι εντελώς διαφορετικό από το ποδόσφαιρο. Η ομάδα πρέπει πρώτα από όλα να γιατρέψει τις πληγές της. Όχι να ανοίξει κ άλλες. Να δούμε αν θα μπορέσουν σε σύντομο χρονικό διάστημα να επιστρέψουν υγιείς στο παρκέ οι τραυματίες και να προπονηθούν σωστά.

Ψυχή αυτή η ομάδα θα βγάλει σίγουρα μέσα στο γήπεδο. Καρδιά θα καταθέσει σε όλα τα γήπεδα. Εμείς οφείλουμε να την στηρίξουμε για να μην αποτύχει σε όλους τους στόχους της. Όπως όμως δεν πρέπει να μας κλείσει τα μάτια στο τέλος της σεζόν μια ενδεχόμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν ήμασταν καλύτεροι. Δεν αξίζαμε την πρόκριση. Πρέπει να μάθουμε ότι στον αθλητισμό υπάρχουν και οι ήττες. Δυστυχώς σαν λαός , πιστεύουμε ότι τα ξέρουμε όλα. Ψάχνουμε πάντα μετά από ήττες τα εξιλαστήρια θύματα για να ξεσπάσουμε επάνω τους.

Έχουν άποψη και τα ξέρουν όλα οι πάντες. Και οι περισσότεροι δεν πατάνε το πόδι τους στο γήπεδο. Μπορούν όμως να καθυβρίζουν τους πάντες, με τα χειρότερα λόγια ενδεχομένως γιατί θα φάνε καζούρα στην δουλειά η στην καφετέρια. Ο Ολυμπιακός έχει ανάγκη στα δύσκολα τους οπαδούς του, όχι τους σταλεγάκηδες. Απορώ γιατί δεν έκαναν καριέρα προπονητή, γιατρού, γυμναστή, φυσιοθεραπευτή, λογιστή, γιατί όχι και Προέδρου.

Είναι εντελώς διαφορετικό να λες την άποψη σου καλοπροαίρετα και διαφορετικό να προσπαθείς να επιβάλλεις την άποψη σου με ύβρεις και βαρείς χαρακτηρισμούς. Πιστεύω ότι όλοι όσοι ανήκουν στο μπασκετικό τιμ ήθελαν να προκριθούν. Στο τέλος της σεζόν θα μπουν όλα στην ζυγαριά και θα παρθούν οι αποφάσεις όπου γύρει η πλάστιγγα.

Εγώ επιλέγω τώρα, να στηρίξω την ομάδα. Ο καθένας ας πράξει κατά συνείδηση. Μαζί και στις χαρές και ακόμη περισσότερο στις λύπες.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ