ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τον Ερασιτέχνη τον "διοικούμε" εμείς, τον "συντηρούμε" εμείς!

Τον Ερασιτέχνη τον
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Αντί να αναρωτιέστε γιατί έφυγε ο Ντρζίζγκα, αντί να αγωνιάτε αν θα μείνουν οι Αλεξίεφ, Χίπε, Πάβιτς, αντί να σκέπτεστε ποια θα είναι η επόμενη μέρα του ερασιτέχνη, ας αναλογιστείτε όλοι ΕΣΕΙΣ τι κάνετε για όλα αυτά. Μέχρι να γίνει πραγματικότητα ο στόχος των 200.000 μελών τουλάχιστον με κάρτα φιλάθλου, ΜΕ 10 ΕΥΡΩ ΕΤΗΣΙΩΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗ, θα μαλλιάσει η γλώσσα μου να το λέω. ΕΜΕΙΣ είμαστε η δύναμη του Ολυμπιακού, ο κόσμος του. Καλοί οι πανηγυρισμοί για τις κούπες που σαρώνουμε και φέτος, αλλά εγώ πάντα θα φωνάζω για την επόμενη μέρα. Γιατί να επιτρέψουμε σε αλλόθρησκους να πανηγυρίζουν; Έχοντας πάρει ήδη... τα 5 από τα 6 Κύπελλα που διεκδίκησα, τα 4 από τα 6 πρωταθλήματα (σήμερα στο Παπαστράτειο έρχεται το 4ο), 1 Ευρωπαϊκό, έδωσα και θα δώσω το «παρών» σε ακόμη 3 Ευρωπαϊκούς τελικούς, θα διεκδικήσω ακόμη 2 πρωταθλήματα σε πόλο αντρών (με Βουλιαγμένη) και Χάντμπολ (με αντίπαλο την ΑΕΚ), ακόμη σκέφτομαι την απώλεια του Κυπέλλου στο Βόλεϊ αντρών που χάθηκε καθαρά από έλλειψη ενέργειας λίγο μετά τον τελικό με την Ραβέννα.

Θέλω, λοιπόν, να είμαι πανίσχυρος και την επόμενη χρονιά. Όλα αυτά τα τρόπαια δεν είναι το αποκούμπι μας, όπως συμβαίνει σε όλα τα άλλα σωματεία, παροδικά, για να καλύπτουν τις απώλειες στο ποδόσφαιρο, που και εκεί τους έχω πελάτες με μόλις 3 χαμένα σε 22 χρόνια. Είναι, όμως, το ίδιο και περισσότερο μπεσαλίδικες. Γιατί, τον Ερασιτέχνη τον «διοικούμε» εμείς. Τον «συντηρούμε» εμείς με την αμέριστη συμπαράσταση του Μαρινάκη, τη συνεισφορά των Αγγελόπουλων και την πολύτιμη βοήθεια των Λεριώτη και Ξυνή. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ενωμένοι για να είναι ο Ολυμπιακός μας πρώτος παντού. Αυτήν την στιγμή είμαστε 65.000 μέλη με κάρτα φιλάθλου. Όλοι έχουμε οικογένειες, συγγενείς, φίλους. Αν ενεργοποιηθούμε όλοι εμείς και γράψουμε από 2 επιπλέον μέλη ο καθένας αυτόματα φτάνουμε στις 200.000! Αν παγιωθεί αυτό το νούμερο ετησίως δεν θα υπάρχει, πια, αγωνία για τίποτε. Θα έχουμε τις καλύτερες ομάδες παντού. Θα συνεχίσουμε να σαρώνουμε τα εγχώρια τρόπαια και δεν θα έρχεται μόνο (!) ένα ευρωπαϊκό.

Σήμερα στο Παπαστράτειο θα σηκώσουμε το 5ο συνεχόμενο πρωτάθλημα και 9ο συνολικά, που σημαίνει ταυτόχρονα και το πρώτο νταμπλ στην ιστορία του γυναικείου πόλο. Με «σκούπα» (με αντίπαλο τη Βουλιαγμένη). Όπως «σκούπα» έπεσε και στο γυναικείο Βόλεϊ (με ΑΡΗ) και στο γυναικείο μπάσκετ (με Φάρο Κερατσινίου), αλλά τόσο στο βόλεϊ Ανδρών (με ΠΑΟΚ) και το πόλο Ανδρών (με Βουλιαγμένη) που ακολουθεί. Ενώ πολύ κοντά είμαστε στο να τα καταφέρουμε και στο Χάντμπολ (με ΑΕΚ). Μπορείτε να το διανοηθείτε; Να πάρουμε 6 πρωταθλήματα χωρίς ούτε μια ήττα στα τελικά; Αν όχι εμείς, δεν θα μπορέσει κανείς...

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ