ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ τίμησε τον Π. Γιαννακόπουλο και εσείς με τη συμπεριφορά σας τον προσβάλατε!

Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ τίμησε τον Π. Γιαννακόπουλο και εσείς με τη συμπεριφορά σας τον προσβάλατε!
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Τώρα θα σας μάθουμε; Ή μήπως ήταν η πρώτη φορά; Ούτε τον νεκρό σας «πατέρα» δεν σεβαστήκατε, ρε βλάκες. Τι σχέση έχουν τα οπαδικά μπροστά στο χαμό ενός ανθρώπου; Τι σημασία έχουν τα χρώματα, ρε ηλίθιοι; Ποιον βρίζατε, αποδοκιμάζατε και του πετάγατε μπουκάλια, βρε υποανάπτυκτοι; Τον άνθρωπο που σεβάστηκε με την παρουσία του το πένθος της οικογένειας; Εν αντιθέσει με σας, ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ τίμησε τον Παύλο Γιαννακόπουλο, την ίδια ώρα που εσείς με τις συμπεριφορές σας τον προσβάλατε!

Αλλά τι να περιμένεις από οπαδούς που ανέβαζαν πανό... Τιμή και δόξα στους θυρωρούς... και Όσοι ζείτε να πάτε να τους βρείτε; Ή έβριζαν επί χρόνια τον Θρύλο και τους νεκρούς του εν χορό; Θυμήθηκα τον Γιώργο Βαρδινογιάννη που είχε έρθει στην κηδεία του Μουράτη στο Σχιστό και δεν ακούστηκε κιχ από κανέναν μας. Κάτι στιγμές σαν αυτή καμαρώνω ακόμη περισσότερο για όλους εμάς που είμαστε αρσενικοί ΟΠΑΔΟΙ του Ολυμπιακού και όχι η ντροπή των οπαδών. Τόσο μάγκες που σας σώσαμε για δεύτερη φορά από τον υποβιβασμό με τις ψήφους μας, για να μην ψάχνουμε να σας βρούμε και να σας γλεντάμε. Οπαδικά ανύπαρκτοι δεν αξίζετε ούτε καν να ασχολούμαστε μαζί σας. Δεν σας θεωρούμε «αντίπαλους» στις κερκίδες. Και εσάς που βρίζατε και εσάς που τους ανέχεστε. Η ξεφτίλα σας έπιασε πάτο.

Μια ομάδα είναι μεγάλη όταν έχει και οπαδούς «μεγάλους». Όχι μόνο από τα πρωταθλήματα και τα Κύπελλα. Όταν οι οπαδοί της είναι πάνω από όλα άνθρωποι με αξίες και ιδανικά. Μήπως τελικά δεν είστε και Έλληνες Γιατί στα αρχαία χρόνια οι εχθροπραξίες των προγόνων μας σταμάταγαν για να θάψουν με τιμές τους νεκρούς τους και οι δύο πλευρές. Η λέξη ζώα σίγουρα προσβάλει το ζωικό βασίλειο που έχει υψηλότερο διανοητικό επίπεδο από αυτούς που πρόσβαλαν πρωτίστως τη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου...

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ