ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μέχρι να ξεβρωμίσει ο τόπος, πάρτε την ομάδα και φύγετε από το πρωτάθλημα. Απαξιώστε το!

Μέχρι να ξεβρωμίσει ο τόπος, πάρτε την ομάδα και φύγετε από το πρωτάθλημα. Απαξιώστε το!
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Ε, εντάξει, μην είμαστε και αγνώμονες. Του επέτρεψαν να παίξει συνολικά 3 λεπτά και 16 δευτερόλεπτα. Οι ψηλοί του ΠΑΟ κινούνται στα όρια του φάουλ, όπως μας ενημέρωναν οι σπήκερ που πήραν την θέση του άλλου που τόλμησε να πει μετά από 20 χρόνια κάτι που δεν άρεσε στο αφεντικό, με συνοπτικές διαδικασίες. Μια ωραία ατμόσφαιρα που δεν υπήρξε λόγος, ούτε να εκκενωθεί, ούτε να διακοπεί το ματς. Μια διαιτησία βγαλμένη από ταινία τρόμου του Φρέντι Κρούγκερ και όλα καλά. Βολεύτηκε η ομάδα του πρωθυπουργού με τον ένα και μοναδικό της τίτλο σε όλα τα αθλήματα. Χαίρεται και η «μούμια» που έβγαλε και φέτος εις πέρας την αποστολή της.

Και εμείς; Θα φέρουμε προπονητή που θα αποτρέψει όλα αυτά... πώς ακριβώς; Εδώ δεν σεβάστηκαν τον Γιαννάκη, τον Μπαρτζώκα, τον Σφαιρόπουλο που είναι και Έλληνες, τον Τρινκιέρι ή τον Πλάθα θα σεβαστούν; Θα αλλάξουμε παίκτες που δεν θα τους σφυρίζουν φάουλ όταν αμύνονται ή θα βάζουν καλάθια και ας τους σπάνε τα χέρια; Να κατέβουμε στο επόμενο πρωτάθλημα να δούμε τι πάλι; Το ίδιο έργο; Να διαμαρτυρόμαστε απλά, με ανακοινώσεις; Να πάμε τελικό να μας «χειρουργούν»; Ας παίξουν τελικό με τον Προμηθέα. Ας βάζουμε τη νεολαία να παίζει, να το απαξιώσουμε εντελώς. Ποιο πρωτάθλημα; Όλο το πρωτάθλημα είναι οι τελικοί. Δεν υπάρχει πλεονέκτημα έδρας. Άλλο είναι το ουσιαστικό «πλεονέκτημα». Στεγνό καθάρισμα όταν πρέπει, όπως πρέπει και η σεμνή τελετή λαμβάνει τέλος. «Απονομή» πρωταθλήματος μέσα σε δυσωδία.

Να βλέπω τι; Να μας «επιτρέπουν» να παίρνουμε που και που κανένα πρωτάθλημα για να μην αποχωρήσουμε; Γήπεδο πηγαίνω για να διασκεδάζω. Όχι για να χαλιέμαι και να μην μπορώ να αντιδράσω. Ή να θεωρείται η αντίδραση μου βία. Δεν μας σέβονται στο ελάχιστο. Έχουν «αναγκάσει» κάποιους να καταφέρονται με βαρείς χαρακτηρισμούς εναντίον των Αγγελόπουλων που βάζουν πάνω από 10μύρια κάθε χρόνο από την τσέπη τους για να διατηρούν σε υψηλό επίπεδο για την Ευρώπη τον Ολυμπιακό. Επιδιώκοντας έμμεσα να είμαστε εμείς εκείνοι που θα τους αναγκάσουμε να αποχωρήσουν. Γιατί, στην ουσία αυτό θέλουν. Να γίνει ανυπόληπτος ο Ολυμπιακός. Εγώ δεν θέλω να φύγουν. Θέλω όμως να τους δω να παίρνουν την ομάδα και να φεύγουν από το γήπεδο όταν κυριαρχεί η αλητεία. Ας μηδενιστούμε. Και; Από το να συμμετέχω στο πανηγυράκι τους; Ας μας κλείσουν το ΣΕΦ και όταν ξετιμωρηθούμε όμως να είναι πάλι άδειο. Να ακούγεται συνεχώς η μπάλα στο παρκέ. Να δούμε μετά τι έσοδα από χορηγούς , από τηλεοπτικά, και εισιτήρια θα έχουν όλοι τους χωρίς Ολυμπιακό. Και εμείς 11.500 διαρκείας όμως. Μόνο Ευρωλίγκα. Τίγκα σε όλα τα ματς.

Μέχρι να ξεβρωμίσει ο τόπος, πάρτε την ομάδα και «φύγετε» από το πρωτάθλημα. Απαξιώστε το. Δεν υπάρχει πια ούτε σταγόνα. Ξεχείλισε το ποτήρι.

Y.Γ. Συγχαρητήρια...

Υ.Γ.1...

Υ.Γ.2...

Υ.Γ.3...

Υ.Γ.4... Στην υγειά σας...

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ