ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ζητάμε ταπεινά συγνώμη που... απογοητεύσαμε τους «ειδικούς αναλυτές» του μπάσκετ

Ζητάμε ταπεινά συγνώμη που... απογοητεύσαμε τους «ειδικούς αναλυτές» του μπάσκετ

Τι άλλο θέλουμε, δηλαδή, για να γεμίζουμε το ΣΕΦ; Η αλλαγή φιλοσοφίας με την έλευση του Μπλάτ είναι πλέον εμφανής. Δεν είναι οι νίκες, αλλά η αύρα που σου βγάζει η ομάδα. Και βέβαια η εικόνα της μέσα στο γήπεδο αν και είναι ακόμη νωρίς και θεωρητικά είμαστε ανέτοιμοι. Με το μυαλό μας να ταξιδεύει πάντα προς το καλύτερο μιας και βλέπουμε πως έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης ακόμη. «Απογοητεύτηκαν» οι ξερόλες και οι «ειδικοί αναλυτές» του μπάσκετ, που βλέποντας την κλήρωση της Ευρωλίγκας με δύο συνεχόμενα, καυτά, ματς εκτός έδρας, μας βομβάρδιζαν με δημοσιεύματα του στυλ... χαμένοι από χέρι. Δεν περίμεναν πως τόσο σύντομα θα ξεδίπλωνε ο Ολυμπιακός μέρος της δουλειάς του Μπλατ, με τη μισή ομάδα αλλαγμένη.

Μετά το ματς με την Μπασκόνια έγραψαν για ρεκόρ καριέρας του Μιλουτίνοφ. Ξέχασαν να γράψουν ότι στο Ελληνικό πρωτάθλημα πώς να κάνει ρεκόρ, όταν οι «γκρίζοι λύκοι» του επιτρέπουν να βρίσκεται στο παρκέ μόλις 3 λεπτά και 16 δευτερόλεπτα στον 5ο τελικό (!!!)  και τον φορτώνουν με 5 φάουλ απέναντι σε ανύπαρκτους σέντερ; Όταν για να πάρει φάουλ ο Σπανούλης σε μπάσιμο πρέπει να του γίνουν 3 πριν να «αναγκαστούν» να σφυρίξουν το 4ο στην ίδια φάση;

Ξέρετε τι κρατάω εγώ από το ματς με την Μπασκόνια; Το καθαρό μυαλό στο τελευταίο λεπτό στις 2 τελευταίες επιθέσεις και την διαχείριση του ρόστερ επί 40 λεπτά. Όλοι ετοιμοπόλεμοι να προσφέρουν αυτά που τους ζητάει ο προπονητής τους. Όλα τα άλλα (λάθη, νεκρά διαστήματα) διορθώνονται όσο θα μπαίνει σε φουλ ρυθμούς η ομάδα. Οι ειδικοί που μας έλεγαν πως το πιο πιθανό ήταν να ξεκινήσουμε 2 ήττες, τώρα λένε, πως αν δεν κερδίσουμε την Αρμάνι, θα έχουμε κάνει μια τρύπα στο νερό και θα έχουμε πετάξει τις νίκες στο πηγάδι. Είναι οι ίδιοι που προέβλεπαν πως μέχρι το ματς με την αγαπημένη τους ομάδα, η βαθμολογία θα ήταν 5-0 νίκες για αυτούς και 2-3 για μας, θεωρώντας εύκολο το ξεκίνημα για εκείνους και δύσκολο για μας. Προς το παρόν, αν και έχουν παιχτεί μόνο τα 2 από τα 5 ματς, έχουν πέσει ήδη έξω. Η δική μας «απάντηση» ως οπαδοί πρέπει να είναι κατάμεστο ΣΕΦ σε όλα τα ματς. Τα άλλα θα τα αναλάβει η παρέα του Μπλατ.

Υ.Γ.1: Εκεί που φτύνατε γλείψτε τώρα, προβατάκια. Όλοι μέλη...

Υ.Γ.2: Ακόμη κάποιοι προλαβαίνετε να κλείσετε μόνιμη θέση στο ΣΕΦ, καθώς έχουν μείνει κάποια λίγα διαρκείας ακόμη. Γιατί όλα δείχνουν πως η ανεύρεση εισιτηρίου θα είναι από δω και μπρος  δύσκολη...

Υ.Γ.3: Τέτοιο βομβαρδισμό είχε να νιώσει η Γερμανία από τον Β. παγκόσμιο πόλεμο.

Υ.Γ.4: Επειδή παίζανε με την Μπάγιερν  Μονάχου μην  την μπερδεύετε ρε αντικειμενικοί με την ποδοσφαιρική. Δεν έπαιζε ο Λεβαντόφσκι και ο Ριμπερί. Ο Γιόβιτς με τον Λούσιτς έπαιζαν.

Υ.Γ.5: Για να παίξουν με την ποδοσφαιρική ομάδα, θα πρέπει να βγουν πρώτα Ευρώπη, στην καλύτερη σε δύο χρόνια και να πάρουν το πρωτάθλημα, στην καλύτερη σε 15-20 χρόνια.

Υ.Γ.6: Η αγαπημένη σας ομάδα, αντικειμενικοί μου, είναι ίδια με πέρσι σχεδόν, με τον ίδιο προπονητή. Το μόνο που βελτίωσε είναι οι σχέσεις της με τον Μπερτομέου που πέρσι μέχρι και μπλουζάκια είχαν βγάλει εναντίον του.

Υ.Γ.7: Είναι η ίδια μαφία που τους «χάριζε» την Ευρωλίγκα στο Παρίσι και δεχόταν να γίνονται Final 4 στην έδρα τους; Τότε θα ήταν καλή μάλλον...

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ