ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Πάνω στα νεύρα και το θυμό δεν παίρνονται και οι καλύτερες αποφάσεις

Πάνω στα νεύρα και το θυμό δεν παίρνονται και οι καλύτερες αποφάσεις
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν καταλαβαίνω γιατί «απαγορεύεται» να μιλάμε για την διαιτησία, από την στιγμή που ο Ολυμπιακός δεν έπαιξε καλά. Γιατί κάποιοι μιλάνε για τη βαθμολογία... Ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ δεν ευνοήθηκαν στα ματς με τον Αστέρα Τρίπολη και πήραν τους 3 βαθμούς;

Έχουν παίξει σε όλα τα ματς καλύτερα από τους αντιπάλους τους και έχουν μαζέψει τους βαθμούς που έχουν;

Έχουμε παίξει χειρότερα από αυτούς και βρισκόμαστε ισόβαθμοι ή πίσω τους;

Δεν μας στερεί η διαιτησία βαθμούς;

Ήταν «καταπληκτικοί» οι ρέφερι και στο Ηράκλειο, ε;

Και στο φινάλε αναφορά κάνουμε... Δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες. Ο Ολυμπιακός δεν εμφανίστηκε καν στο α' ημίχρονο. Στο β' μπήκε πιο δυνατά, πιο ορθολογικά με τις αλλαγές που έγιναν στην ανάπαυλα, αλλά και πάλι δεν μπόρεσε να σκοράρει αλλά δεν τον άφησαν και να σκοράρει. Απέναντι του βρήκε μια ομάδα ορκισμένη. Και καλά έκαναν. Εκτίθενται μεν αλλά στους οπαδούς τους καθώς μόνο με μας έδειξαν αυτό το πρόσωπο. Το ξέραμε από πριν όμως. Και δεν το διαχειριστήκαμε σωστά. Επειδή κάποιοι τα ισοπεδώνουν όλα, αδιαφορία δεν είδα.

Αδυναμία να τελειώσουν φάσεις ναι. Χάσανε ένα ολόκληρο ημίχρονο μέχρι να μπουν ΟΛΟΙ στο πνεύμα του παιχνιδιού. Είχαν πιο δύσκολο έργο καθώς ο Σέζος με τον Δημόπουλο είχαν φροντίσει να χάνουμε με 1-0... και έπρεπε να διασπάσουμε το πούλμαν του ΟΦΗ... Απέναντι σε κλειστές άμυνες και με την απουσία του Χασάν δεν είχαμε σέντερ φορ να αξιοποιεί τις σέντρες. Τα εξτρέμ ναι μεν δημιούργησαν φάσεις αλλά δεν πάτησαν περιοχή να σκοράρουν.

Οι χαμένες ευκαιρίες των Γκερέρο και Νάτχο, αποδείχτηκαν τελικά μοιραίες για την έκβαση του αγώνα. Συγνώμη, αλλά δεν συμφωνώ πως χάθηκε το πρωτάθλημα από την 7η αγωνιστική. Μείναμε πίσω, ναι. Αλλά οφείλουμε να γιατρέψουμε τις πληγές μας. Να αντιδράσουμε. Δεν είναι το ρόστερ για πέταμα, όπως το ισοπέδωσαν και το απαξίωσαν ορισμένοι. Προσθήκες ποιοτικές, σίγουρα θέλει, αλλά προσωπικά το θεωρώ μακράν καλύτερο από των «άλλων»...

Πρέπει να βρει την χημεία της η ομάδα. Να μπαίνει σε όλα τα ματς δυνατά και να προσπαθεί να σκοράρει πρώτη και γρήγορα για να βγάζει από το καβούκι τους, τους αντιπάλους της. Μόνο με υπομονή και ηρεμία όμως θα γίνουν αυτά. Αν ενεργήσουμε όλοι παρορμητικά δεν θα χαθεί μόνο η φετινή χρονιά αλλά και η επόμενη μη σας πω.

Γιατί πάνω στα νεύρα και τον θυμό δεν παίρνονται και οι καλύτερες αποφάσεις.

Οφείλουμε να διατηρήσουμε ένα βασικό κορμό και να χτίσουμε επάνω του. Δεν γίνεται μέσα σε μόλις 7 επίσημα ματς πρωταθλήματος να φέρνουμε την καταστροφή. Καμιά νέα ομάδα δεν χτίζεται τόσο νωρίς με 20 νέους παίχτες... Θέλει χρόνο και στραπάτσα για να μάθει. Συγνώμη που πιστεύω ότι αυτή η ομάδα έχει μέλλον και μπορεί να κερδίσει στην Τούμπα, αλλά και οπουδήποτε αλλού και να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Υ.Γ.1: Τον Μπλατ που συντριβήκαμε στο ΣΕΦ από την Αρμάνι να ξεκινήσουμε επίσης να του σκάβουμε τον λάκκο;

Υ.Γ.2: Ναι στην κριτική. Όχι στην απαξίωση και την ισοπέδωση. Ορισμένοι έχουν παρερμηνεύσει την έννοια της.

Υ.Γ.3: Όταν χάνει μια ομάδα φταίνε όλοι... Δεν αφήνουμε απ' έξω αυτούς που γουστάρουμε. Εντάξει είμαστε, κριτές των πάντων;

Υ.Γ.4: Δεν φοβάμαι κανέναν αντίπαλο. Ο χειρότερος «εχθρός» μας είναι εκ των «έσω»...

Υ.Γ.5: Για μένα κάθε μέρα που ξημερώνει και μπορώ να βλέπω τον Ολυμπιακό θα είναι πάντα καλή... ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων. Θα τον βρούμε τον δρόμο των επιτυχιών. Εξάλλου για μας ποτέ δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα...

Υ.Γ.6: Το σερί νικών στα ερασιτεχνικά τμήματα καλά κρατεί... 38-0, έστω και με κακή έως μέτρια εμφάνιση.

Υ.Γ.7: Όσο για την φάση που διαμαρτύρονται, έχουν δίκιο, ήταν μέσα, αλλά λάθη έγιναν πολλά εναντίον μας στα προηγούμενα σετ και αυτή ΔΕΝ έκρινε το παιχνίδι. ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να προδικάζει ότι θα ήταν διαφορετική η εξέλιξη του ματς.

Υ.Γ.8: Να παίζετε σε κανονικά γήπεδα με ταραφλέξ, και όχι σε παρκέ με ένα σωρό γραμμές και χρώματα να μην μπερδεύονται οι διαιτητές. Είναι τουλάχιστον αστείο να μιλάτε για αδικία από τον... Γεροθόδωρο!!!! Θα πέσει φωτιά να σας κάψει.

Υ.Γ.9: Η έλλειψη ρυθμού στο παιχνίδι μας οφείλεται κυρίως στην έλλειψη των «κοριτσιών» της κερκίδας. Μας έβαλαν κανονικά κορίτσια και βγήκαμε εκτός ελέγχου. Είχαμε συνηθίσει στις φτυσιές και στα αντικείμενα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ