ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Πόσο, πια, θα «κοιμάται» ο Θεός;

Πόσο, πια, θα «κοιμάται» ο Θεός;

Περισσότερο και από το γκολ της νίκης του Βούκοβιτς κρατάω την αντίδραση όλης της ομάδας. ΑΥΤΟΝ τον Ολυμπιακό θέλουμε να βλέπουμε. Να παίζει με αυτό το πάθος, με αυτόν τον τσαμπουκά, σε όλα τα ματς. Να παίζουν και για τη φανέλα. Να μην μασάνε, ούτε από σκληρά μαρκαρίσματα, ούτε από καρμανιόλες διαιτητές, ούτε από άγχος για τη νίκη.

Ο Ολυμπιακός σε πρώτη φάση, με ένα σέντερ φορ που να βρίσκει εύκολα δίχτυα και ένα εξτρέμ ισάξιο του Ποντένσε, αλλά σκόρερ, έχει όλο το μέλλον μπροστά του. Ελάχιστες αλλά ποιοτικές είναι οι διορθωτικές προσθήκες που πρέπει να γίνουν για να κυνηγήσουμε το πρωτάθλημα μέχρι το τέλος. Με ανάλογη απόδοση, δεν μασάμε σε κανένα ματς, αν μπαίνουμε με το «μαχαίρι» στα δόντια.

Όσον αφορά τη διαιτησία, δεν την χρησιμοποιούμε ως άλλοθι. Απλά αναφερόμαστε σε αυτήν για να ξεφτιλίζουμε όλους αυτούς που την χρησιμοποιούν για να κερδίζουν (ή και να χάνουν!). Για τόσο ανύπαρκτους αγωνιστικά αντιπάλους μιλάμε. Κανείς δεν παίζει καλύτερα από εμάς. Ό,τι λάθος κάνουμε, το «πληρώνουμε» και μας κοστίζει το γεγονός  πως δεν τελειώνουμε εύκολα τις δεκάδες φάσεις που δημιουργούμε σε κάθε ματς. Για πράγματα, όμως, που διορθώνονται δεν ανησυχώ. Αρκεί να τα βλέπουμε και να τα λύσουμε όταν έρθει η ώρα. Χωρίς υστερίες, χωρίς απαξίωση, χωρίς να μηδενίζουμε τα πάντα, παρασυρμένοι από μια άσχημη εμφάνιση. Θα έρθουν και οι νίκες στα ντέρμπι. Πόσο, πια, θα «κοιμάται» ο Θεός;

Ας επενδύσουμε στη συγκέντρωση των παικτών μας μετά τη λήξη του αγώνα στο Περιστέρι και την ιαχή Ολυμπιακός που ακούστηκε και όλα θα γίνουν. Προς το παρόν, μου αρκεί που βλέπω ότι αρνούνται να «παραδοθούν» και μέχρι το τελευταίο λεπτό κυνηγάνε και πιστεύουν στη νίκη.

Υ.Γ.1: Εδώ βλέπουμε πεντακάθαρα ότι ο Μπακάκης δεν καλύπτεται από παίκτες του Παναιτωλικού, άρα το γκολ του... Παναιτωλικού σωστά δεν μέτρησε!

Υ.Γ.2: Εδώ οι παίκτες της ΑΕΚ είναι ολοφάνερο ότι καλύπτονται από τον... Κυριακίδη στο 89ο λεπτό, άρα σωστά άφησε τη φάση να εξελιχτεί η επόπτης μπας και ισοφαρίσει το Αεκάκι.

Υ.Γ.3: Εδώ ο Ναουέλ «αναγκάζει» τον Μάντσον να πέσει επάνω του, στην προσπάθεια του να ξεγελάσει τον διαιτητή και να πάρει πέναλτι. «Σωστά» δεν δόθηκε από τον Ευαγγέλου. Ε δεν ήταν δα και εκτός περιοχής...

Υ.Γ.4: Εδώ φαίνεται ολοκάθαρα πως ο Ποντένσε πηγαίνει εσκεμμένα πάνω στον αγκώνα του Γιαννούλη με σκοπό να παραπλανήσει τον Ευαγγέλου και να πάρει πέναλτι. Κακώς δεν δόθηκε κίτρινη κάρτα στον Ποντένσε για θέατρο...

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ