ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τι θέλατε; Μεγαλύτερο συμβόλαιο; Γιατί; Μήπως εσείς... πήρατε το πρωτάθλημα πέρσι;

Τι θέλατε; Μεγαλύτερο συμβόλαιο; Γιατί; Μήπως εσείς... πήρατε το πρωτάθλημα πέρσι;

Α, όλα κι όλα, εγώ είμαι με το μέρος του δίκιου. Τι θέλετε; Μεγαλύτερο συμβόλαιο; Γιατί; Μήπως εσείς... πήρατε το πρωτάθλημα πέρσι; Άλλος «καθάρισε». Επειδή πουλάγατε οπαδιλίκι, νομίσατε ότι θα μείνετε; Στην Ευρώπη που δεν είχατε σπρώξιμο από την εξυγίανση το κοντέρ έγραψε μηδέν! Πρωτάθλημα είστε στην 7η θέση ισόβαθμοι με τον Πανιώνιο. Ντέρμπι δεν κερδίσατε. Και αν δεν «καθάριζε» η εξυγίανση και στην Τρίπολη θα ήσασταν ακόμη πιο κάτω. Αυτό που μου άρεσε, όμως, περισσότερο ήταν η «αυθόρμητη» ανακοίνωση των οπαδών σας. Τι σύμπτωση όμως και αυτή, ε; Απόλυτα ταυτισμένη με τα θέλω του «σωτήρα». Είχαν χαθεί τα παιδιά. Εξαφανισμένα ήταν. Από την ημέρα που «έπεσε» η ΑΕΚ στην Γ’ Εθνική είχα να τους ακούσω. Τότε δεν είχαν βγάλει ανακοίνωση. Προφανώς δεν ήξεραν μωρέ ούτε ΠΟΙΟΙ την καταχρέωσαν, ούτε ΠΟΙΟΣ δεν την βοήθησε να σωθεί, ούτε ΠΟΙΟΙ έκαναν τα επεισόδια, ούτε ΠΟΙΟΣ τους έβαλε μη τυχόν και σωθεί, ούτε ΠΟΥ έχουν πάει τα έσοδα τόσων ετών.

Ούτε μια φορά δεν ακούστηκε η φράση... τι έχουν γίνει τα έσοδα από το Champions League. Τόσα χρόνια, όμως, το... ποίημα το λέγανε. Φτιάχνετε ομάδες από τα λεφτά του, έλεγαν. Αυτοί, μια φορά που βγήκαν, γιατί δεν έφτιαξαν; Γιατί δεν «αναρωτηθήκατε» πως ο Ολυμπιακός έχει τέτοια συμβόλαια και κάνει μεταγραφές ακόμη και όταν δεν παίζει στο Champions League; Γιατί οι Ευρωπαϊκές ομάδες δεν έχουν στο στόχαστρο τους παίκτες από την ομάδα που βγήκε πέρσι πρωταθλήτρια; Πώς ανεχτήκατε να βγαίνει κρυφά ραντεβουδάκια σε ξενοδοχεία, ώστε συμμαχήσει ο σωτήρας σας, με τον Ιβάν και τον Αλαφούζο; Τόσα χρόνια μας τα κάνετε «τσουρέκια». Για όλα τα κακά, τα στραβά και ανάποδα της μοίρας σας, έφταιγε ο Ολυμπιακός. Όταν δεν θα είστε πια μαλωμένοι με την αλήθεια, τα ξαναλέμε.

Τα χτεσινά επεισόδια είναι αφιερωμένα, στον Κοντονή, στον Βασιλειάδη, στην Αστυνομία, στην Εξυγίανση, στον Γραμμένο και σε όλους τους «εξυγιαντές». Πηγαίνετε τώρα όλοι μαζί να συντάξετε καμιά έκθεση φαντασίας  να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός  με -3. Στην Πάτρα η αστυνομία ήξερε να επέμβει. Στο ΟΑΚΑ έκανε τον τροχονόμο επιτρέποντας στους χουλιγκάνους να μπουκάρουν στο γήπεδο, να επιτίθενται μέσα από την τάφρο πετώντας φωτοβολίδες και μολότοφ (!!!) στους οπαδούς του Άγιαξ. Σε αυτούς «δώσατε» 1 Κύπελλο και 1 πρωτάθλημα και στους συμμάχους τους που μαζί έπνιξαν με αίμα 2 τελικούς, 2 Κύπελλα και προσπαθείτε να τους «χορηγήσετε» το φετινό πρωτάθλημα. Η μόνη σας έννοια ήταν είναι και θα είναι να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός. Δεν τα καταφέρατε με τα «κατασκευασμένα» επεισόδια με τον Πλατανιά, ούτε με τα στημένα στην Πάτρα. Ούτε με τις καταγγελίες στα λόγια των Γεωργέα και Φύσσα. Με τον Παπαπέτρου και την έκθεση της αστυνομίας μια χαρά κλέψατε 4 βαθμούς από τον Ολυμπιακό πέρσι. Φτιάξτε κι άλλες εκθέσεις και μην ξεχάσετε να καλέσετε την ηγεσία της αστυνομίας να κάνει τη φετινή απονομή του πρωταθλήματος. Πιο ωμή και ξεκάθαρη παρέμβαση του Κράτους στο ποδόσφαιρο δεν πρέπει να έχει υπάρξει ποτέ ξανά στο παρελθόν. Ούτε επί Χούντας.

Υ.Γ: Στη χώρα που ζούμε, μπορεί να μπαίνουν στην φυλακή καθαρίστριες, αλλά να παραγράφονται αδικήματα και να αναλαμβάνουν οι ένοχοί τους δημόσια έργα, να είναι ρατσιστής ο Τάκης αλλά όχι ο Βασιλακόπουλος ή οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ με πυρετό, να χρωστάς ελάχιστα, να σου παίρνουν το σπίτι ή να σου κόβουν το ρεύμα και να παραγράφονται χρέη 90 μυρίων λόγω παρέλευσης χρόνου, να βγαίνει ο νέος αθλητικός νόμος  που να φωτογραφίζει ένα και μόνο πρόσωπο. Έτσι και εσείς πήρατε «δίκαια» στα χαρτιά ένα ακόμη πρωτάθλημα. Στον Βάτσιο, στον Παπαπέτρου, στον Ευαγγέλου, στον Κομίνη και τα άλλα παιδιά, δώσατε τουλάχιστον πριμ, ρε τσίπες;

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ