ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020

Το σύστημα χασκογελάει γιατί «νίκησε». Ανίκητη, όμως, είναι η βλακεία, κύριοι!

Το σύστημα χασκογελάει γιατί «νίκησε». Ανίκητη, όμως, είναι η βλακεία, κύριοι!

Τελικά, ο Ολυμπιακός δεν θα έχει την συμπαράσταση των οπαδών του στο ματς με την Ξάνθη. Αιτία; Οι νόμοι του κράτους, που έτσι «ελέγχει»  το ποδόσφαιρο, έχοντας θεσπίσει νόμους - εκτρώματα. Ποιος να μας εγγυηθεί πως οι οπαδοί μας δεν θα προκαλούνταν  ΞΑΝΑ από διμοιρίες των ΜΑΤ, ώστε να γενικευτούν επεισόδια, να «εμφανιστεί» κάποιος  τραυματίας και να μας τυλίξουν πάλι σε μια κόλα χαρτί; Ειδικά όταν απέναντί μας θα είχαμε οπαδούς και αστυνομία από την Βόρειο Ελλάδα; Είναι τώρα πρωτάθλημα ισονομίας αυτό; Να παίζει ο Ζίφκοβιτς μόνιμα «ματιασμένος» με τους άλλους και με εμάς να είναι κέρβερος; Τώρα δεν  πειράζουν οι δανεικοί;

Οι «σχέσεις» και τα μεταγραφικά αλισβερίσια μεταξύ ομάδων; Σε μια έδρα που παραδοσιακά δίνουν το «παρών» οι οπαδοί όλων των ομάδων να μην μετακινούμαστε υπό τον φόβο προβοκάτσιας από την αστυνομία; Και, βέβαια, να υπάρχει η ποινή των -3 βαθμών, αλλά όχι υπό αυτό το καθεστώς. Να εξαρτάται η κάθε ομάδα από την… έκθεση παρατηρητή και αστυνομίας   που συνήθως ΔΕΝ είναι αληθινή.

Φτιάξανε αυτό τον νόμο  ώστε να μπορεί να «επεμβαίνει» το κράτος μέσω των εκθέσεων της αστυνομίας, στην διαμόρφωση της βαθμολογίας και την τελική έκβαση του πρωταθλήματος. Και μετά, μας τσαμπουνάνε κοτσάνες πως πολιτικοποιούμε εμείς το ποδόσφαιρο. Θα πάει η ομάδα στο «μπλόκο», με διαιτητή τον Τζήλο και χωρίς τον κόσμο στο πλευρό της. Σε μια έδρα που βάφαμε πάντα κατακόκκινη, που έχουμε χιλιάδες κόσμο στην Βόρειο Ελλάδα, μας «στερούν»,  ουσιαστικά,  το να πάμε να βοηθήσουμε την ομάδα μας.

Η ξεφτίλα συνεχίζεται. Η κατρακύλα σας τελικά δεν έχει όρια. Το σύστημα χασκογελάει γιατί «νίκησε». Ανίκητη, όμως, είναι η βλακεία κύριοι. Από όπου και αν προέρχεται. «Κακοί» υπάρχουν παντού . Δεν είναι όλοι οι αστυνομικοί οι κακοί της υπόθεσης. Όπως δεν είναι και η πλειονότητα των πραγματικών οπαδών. Κομπλεξικοί και ηλίθιοι υπάρχουν παντού. Μόνο που στα σώματα ασφαλείας απαγορεύεται να υπάρχουν. Εκεί δουλεύουν, εκεί πληρώνονται, εκεί επιλέγονται, εκεί οπλοφορούν, εκεί δρουν ανεξέλεγκτα, νοιώθοντας ότι έχουν ασυλία, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι αυτοί έχουν οριστεί να «εξασφαλίζουν» την κοινωνική ειρήνη. Πως; Με το να προκαλούν; Με το να βαράνε αλόγιστα; Όσο δεν βλέπουμε ότι πάμε από το κακό στο χειρότερο, τότε τα προβλήματα αντί να λύνονται θα πολλαπλασιάζονται.

Υ.Γ.1: Ολυμπιακός δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο...

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ