ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το ποδόσφαιρο θα σωθεί όταν όλοι οι υπόλοιποι πάψουν να είναι τσακωμένοι με την αλήθεια!

Το ποδόσφαιρο θα σωθεί όταν όλοι οι υπόλοιποι πάψουν  να είναι τσακωμένοι με την αλήθεια!

Eννοείται   ότι είναι καταδικαστέα οποιαδήποτε μορφή βίας. Όπως καταδικαστέα είναι και η υποκρισία όλων όσων έσπευσαν να «κατασκευάσουν» ενόχους, αφήνοντας αισχρά υπονοούμενα για να μην πέσουν οι υποψίες «αλλού»…  Μακάρι να βρεθούν οι ένοχοι. Για να δούμε και τα κίνητρα και από ΠΟΙΟΥΣ πήραν εντολές. Ας μη μιλάνε, όμως, όλοι αυτοί που το είχαν βουλωμένο για τον Μπάκα, για τον Ευθυμιάδη, για τον Καλόπουλο, για τον Ζωγράφο, για τον Βασσάρα, που μάλιστα είχαν συλληφθεί  οι φυσικοί αυτουργοί και είχαν βρεθεί και οι ηθικοί αυτουργοί. Πόσο μάλλον όταν κατά καιρούς έχουν δει το φως της δημοσιότητας απειλές από παράγοντες  εναντίον διαιτητών, προπονητών, παιχτών και όχι μόνο. 

Δεν μου λες, ρε Λουτσέσκου. Συμφωνώ κ εγώ να βρεθούν οι μπ@στ@ρδοι που επιτέθηκαν στον Τζήλο. Τους μπ@στ@ρδους που σου έκαψαν το αμάξι στην Ξάνθη, δεν έμαθες ποιοι στην έκαναν; Απλά αναρωτιέμαι, ρε παιδάκι μου. Όταν έμπαινε με το όπλο το αφεντικό σου στην Τούμπα, γιατί δεν βγήκες αγανακτισμένος να μιλήσεις;  Γιατί από αυτή την ενέργεια «χάθηκε» το περσινό πρωτάθλημα και όχι από το ρολό στον Γκαρσία. Εκεί γιατί δεν βγήκες να υπερασπιστείς τον συνάδελφο σου;  Ένα πρωτάθλημα, όμως, που ήσουν διεκδικητής με  τα γκολ οφσάιντ του Πέλκα, τα ανύπαρκτα πέναλτι , τα «φιλικά» και τα ατιμώρητα αίσχη των οπαδών της ομάδας σου… Το μόνο σίγουρο είναι πως το ποδόσφαιρο δεν σώθηκε, ούτε με την αναβολή της αγωνιστικής, ούτε με τις μεθόδους που εφαρμόστηκαν τα τελευταία χρόνια.  Το παρασκήνιο υπάρχει και δρα. Ο Ολυμπιακός  δεν έπεσε από την κορυφή, ούτε γιατί έγιναν οι άλλοι καλύτεροι, ούτε γιατί επένδυσαν περισσότερα από εμάς, ούτε γιατί ρίξαμε εμείς το επίπεδο μας.

Μας «έριξαν» αυτοί που θέλουν να το «ελέγχουν», αυτοί που «βγάζουν» πρωταθλητές, και  ηθικοί αυτουργοί είναι όλοι αυτοί που ξέρουν και σιωπούν. Δεν  είναι λύση, να την πληρώσουν όλοι αυτοί που στην ουσία δεν ευθύνονται. Παίχτες, προπονητές, υγιείς οπαδοί… Η βία γεννιέται, από την ένοχη σιωπή, από την εμετική προπαγάνδα, από τον επιλεκτικό (κατά παραγγελία) καταμερισμό των ευθυνών, από τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης, από τα συμφέροντα που εξυπηρετούν με το αζημίωτο οι «σωτήρες» της κοινωνίας, από τους «επαγγελματίες» ειδικούς αναλυτές, και όλους αυτούς που χρόνια ολόκληρα επειδή είναι ανίκανοι, ρίχνουν τις ευθύνες για όλα όσα συμβαίνουν στον Ολυμπιακό. Την μοναδική ομάδα που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ανάγκη από την ημέρα της ίδρυσης του, τέτοιου είδους μεθοδεύσεις για να επικρατήσει των αντιπάλων του.

Για το μόνο που φταίμε είναι το γεγονός πως κάναμε όλους τους αντιπάλους μας με τις επιτυχίες μας, κομπλεξικούς και μίζερους. Τους «αναγκάσαμε» να μισούν περισσότερο εμάς παρά να αγαπάνε τις ομάδες τους. Το ποδόσφαιρο θα σωθεί όταν όλοι οι υπόλοιποι πάψουν πια να είναι τσακωμένοι με την αλήθεια και δουν τα λάθη τους.


 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ