ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020

Στείλτε ακόμη ένα μήνυμα σε αυτούς που τους κρατάνε «ζωντανούς» στην Ελλάδα

Στείλτε ακόμη ένα μήνυμα σε αυτούς που τους κρατάνε «ζωντανούς» στην Ελλάδα
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Βάλτε τέλος στις ελπίδες τους. Όταν όλη η Ελλάδα υποκλίνεται στην αξία σας, μην αδικήσετε τους εαυτούς σας. Στο λιμάνι, χωρίς τον Φάρο να τους σπρώχνει, δεν πρέπει να τους αναστήσετε. Δεν είμαστε κομπλεξικοί να θέλουμε τη νίκη, για να «σώσουμε» την χρονιά, όπως κάνουν όλοι οι «άλλοι» όταν παίζουν εναντίον μας. Δεν αποτελεί το μπάσκετ για εμάς αποκούμπι για τις αποτυχίες οπουδήποτε αλλού γιατί πολύ απλά δεν υπάρχουν. Θέλουμε τη νίκη για να είμαστε μέσα στη «μάχη» για την 4άδα στην τελική βαθμολογία της πρώτης φάσης της Ευρωλίγκας. Δεν παλεύουμε, όπως οι «άλλοι», οι «επιτυχημένοι», για να μπούμε στην... 8άδα! Θέλουμε τη νίκη για να ευχαριστηθεί ο λαός μας, για να δικαιωθεί όλη η προσπάθειά μας, για να δοθεί μια ακόμη αποστομωτική απάντηση σε όλη αυτήν τη σαπίλα που συντηρεί ο «Φάρος» και που κανείς από Πολιτεία, δημοσιογράφους, αθλητές και παράγοντες δεν «ξέρει» ότι υπάρχει.

Η μεγαλύτερη «εκδίκησή» μας είναι να γίνονται τα παιδιά των αλλόθρησκων Ολυμπιακοί, ή να θαυμάζουν τους αθλητές μας και να ζητούν απεγνωσμένα ένα αυτόγραφο ή μια φωτογραφία με τους καλύτερους αθλητές, όχι μόνο αγωνιστικά αλλά και σε ήθος, που ΔΕΝ υπάρχουν στις ομάδες τους. Την Παρασκευή το βράδυ, το μυαλό όλων μας πρέπει να είναι αποκλειστικά και μόνο στη νίκη. Ας μην ασχοληθούμε καθόλου με όσους ξαναγυρνάνε. Το γεγονός ότι έφυγαν, όπως έφυγαν, αποδεικνύει πως ποτέ δεν ήταν ένας από εμάς. Δεν υπήρξαν ποτέ, ούτε μάγκες, ούτε λεβέντες, δεν σεβάστηκαν τίποτε απολύτως και ευτυχώς δεν είναι πια μαζί μας. Πέρα από τα χρήματα, υπάρχουν και οι αξίες στην ζωή. Πήγαν εκεί που τους «έκλεβαν», εκεί που τους έβριζαν, εκεί που δεν σέβονται τους μεγάλους αθλητές, για να επιστρέφουν μετά από ήττες  με πούλμαν, να βλέπουν τα Final 4 με το... μακαρόνι, να τους αποθεώνουν οι «κολοτούμπες υπάλληλοι» στις κερκίδες και να τους γλείφουν οι γλοιώδεις εκφραστές της «αλήθειας». Μπορεί να πανηγυρίσουν τίτλους στην Ελλάδα, αλλά κανένας δεν θα είναι ίδιος με αυτούς που θα κατακτήσουμε εμείς. Μάγκικος και Πειραιώτικος αποκλειστικά και μόνο μέσα στο παρκέ.

Μπείτε στο γήπεδο μάγκες με το μαχαίρι στα δόντια. Εξαφανίστε τις ελπίδες τους για είσοδο στην 8άδα. Ας ψάξουν στα φιλαράκια τους τον Ζοτς και τον Ηττούδη τις νίκες που θα τους λείπουν για να τερματίσουν 8οι.Θέλουμε να κάνετε απέναντι τους το καλύτερο φετινό σας παιχνίδι. Να αναδείξετε τα προβλήματα τους, και να στείλετε ακόμη ένα μήνυμα σε αυτούς που τους κρατάνε στη «ζωή» στην Ελλάδα δείχνοντας τους πόσο βαθύ είναι το λιμάνι.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ