ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Γιατί πρέπει να «σπεύδουμε» μετά από κάθε ήττα να την πέφτουμε σε προπονητή και παίχτες;

Γιατί πρέπει να «σπεύδουμε»  μετά από κάθε ήττα  να την πέφτουμε σε προπονητή και παίχτες;

Εκ των υστέρων, όλοι γινόμαστε μετά Χριστόν Προφήτες. Το εύκολο είναι μετά από κάθε... αποτέλεσμα να ασκούμε κριτική, να αναλύουμε λάθη, να γινόμαστε προπονητές και Πρόεδροι (με τα λεφτά των άλλων πάντα). Το δύσκολο είναι να κρατάς την ψυχραιμία σου, να προσπερνάς την ήττα, για να σου αφήσει τα λιγότερα δυνατόν  σημάδια. Καμιά ομάδα στον πλανήτη δεν κερδίζει όλα τα παιχνίδια. Το κρίμα, είναι στο γεγονός ότι ήρθε η ήττα σε ένα «εύκολο» θεωρητικά παιχνίδι και χάθηκε μια ευκαιρία να «καβαντζώσεις» μια ήττα στο μέλλον, μιας και η Εφές και η Αρμάνι έχασαν.

Η  Εφές στην Βαρκελώνη που κερδίσαμε εμείς και η Αρμάνι έχει χάσει πριν λίγο διάστημα στην έδρα της από τις Γκραν Κανάρια και Μπάγερν (εμείς στην Γερμανία)  που εμείς κερδίσαμε. Δεν είναι δυνατόν να γίνεται ο κακός χαμός μετά από κάθε ήττα μας. Ο Σπανούλης δεν έπαιξε τα τελευταία λεπτά. Να πάρει το κρίσιμο σουτ όταν η μπάλα έκαιγε μπλα μπλα μπλα... Για να φτάσουμε, όμως, να διεκδικούμε το ματς, το γυρίσαμε χωρίς τον Σπανούλη μέσα. Και επιτέλους σιγά - σιγά πρέπει να μάθουμε να ζούμε και να κερδίζουμε στηριζόμενοι και σε άλλους παίχτες. Για να μην παίζει ο Μάντζαρης, κάτι θα βλέπει ο Μπλατ.  Δεν τον θεωρώ ηλίθιο να μην εμπιστεύεται παίχτες που του κάνουν. Σε μια άσχημη βραδιά, χαμηλώνεις τα φώτα και συνεχίζεις να δουλεύεις.

Προφανώς και έγιναν λάθη. Αν δεν έκανες, δεν θα έχανες. Γιατί πρέπει να σπεύδουμε όλοι να την πέφτουμε σε προπονητή και παίχτες; Κρίθηκε τίποτε; «Άλλοι» είναι με την «πετσέτα» στο χέρι και προσπαθούν να προλάβουν την 8αδα, όχι την 4άδα! Όχι; Έχουν οι «άλλοι» 6 εντός ( Μπάγερν- Εφές- Κίμκι- Μπασκόνια-Ρεάλ και Μπούντουνοστ) και 9 εκτός (Ολυμπιακό-Μπάρτσα-Ζαλγκίρις-Μακάμπι-Φενέρ-Κανάρια-Νταρουσάφακα-ΤΣΣΚΑ και Αρμάνι). Και είναι 11οι… Και εμείς, 8 εντός ( Παο-Μπασκόνια-Κίμκι-Μπάρτσα-ΤΣΣΚΑ-Μπάγιερν-Ζαλγκίρις-Νταρουσάφακα) και 7 εκτός ( Ρεάλ-Φενέρ-Μακάμπι—Εφές- Μπούντουνοστ-Αρμάνι και Κανάρια). Και είμαστε 4οι…

Ποιος, λοιπόν, ρε γνώστες είναι σε πιο δύσκολη θέση; Ποιος παίζει καλύτερα; Ποιος έχει περιθώρια βελτίωσης; Αλλά πρέπει να αναδεικνύονται  τα προβλήματα του Ολυμπιακού μόνο. Επειδή βρέθηκαν όλοι σε μια κακή βραδιά και έχασαν την ευκαιρία να μείνουν μόνοι 4οι… Να ασκούμε «κριτική» γιατί δεν έπαιξε ο Μάντζαρης. Που αν ρώταγες πριν το ματς, οι 99 στους 100 θα έλεγαν να του λυθεί το συμβόλαιο. Δεν λέω για κάποιους άλλους που ζητάνε εδώ και 2 χρόνια να είχε σταματήσει το μπάσκετ ο Βασίλης.

Λέμε για μεταγραφή, Ο Μπλατ δηλαδή δεν βλέπει ότι  θέλει; Βρήκε ας πούμε αυτό που ζητάει και δεν τον φέρνει; Κριτική με κριτική έχει διαφορά και ως προς τον τρόπο που εκφράζεται, και ποιος την ασκεί. Άλλο οι οπαδοί που πονάνε την ομάδα και άλλο οι μισθοφόροι που μπορεί να το κάνουν και εσκεμμένα.  Βλέπετε είναι που είναι και το ΣΕΦ σε κάθε ματς κατάμεστο και δεν βάζουν και οι Αγγελόπουλοι λεφτά. Τι; Δεν έχουν ανάλογα έσοδα; Δεν με νοιάζει. Θα τους κατηγορούμε γιατί δεν βάζουν περισσότερα από την τσέπη τους. Και όλους τους κρίνουν, ο «Μήτσος, ο Λάκης, ο Βαγγέλης», διαμορφώνοντας  απόψεις και γνώμες, την ίδια ώρα που για ένα 20ευρω στην Ελλάδα δεν βλέπουν να συμβαίνει το παραμικρό σε διαιτησία και Ομοσπονδία. Στην Ευρώπη βλέπουν όλα τα φάουλ, τα αντιαθλητικά, τα βήματα και στην Ελλάδα πάσχουν από τυφλοποντικίαση για ίδιες φάσεις.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ