ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ναι μωρέ... Οι οπαδοί σας «φταίνε» για όλα...

Ναι μωρέ... Οι οπαδοί σας «φταίνε»  για όλα...
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν αντέχετε άλλο αυτή η κατάσταση. Να είμαστε όμηροι ενός ανίκανου Κράτους, μιας αστυνομίας που μόνο την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων δεν φροντίζει και του παρασκηνίου που εκβιάζει, απειλεί και ξυλοφορτώνει. Για πέστε μας τελικά... ποιος αδικήθηκε με την αναβολή της αγωνιστικής και τον ορισμό της αργότερα;

Για πέστε μας, για τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας των ομάδων και των παραγόντων τους που κόπτονται για το καλό του Ελληνικού ποδοσφαίρου αλλά ψήφισαν εναντίον του Ολυμπιακού ουσιαστικά, της μοναδικής Ελληνικής ομάδας που ΚΑΙ φέτος σώζει το Ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη;

Κατά τα άλλα φταίνε οι οπαδοί μωρέ. Και για τις δηλώσεις ανίκανων περαστικών παραγόντων και κομπλεξικών προπονητών, που κρύβουν τα λάθη τους πίσω από μεγαλόστομες κραυγές αγανάκτησης και αδικίας, πάλι οι οπαδοί φταίνε. Και για τα χάλια των αγωνιστικών χώρων, τα ακριβά εισιτήρια, την επιλεκτική απαγόρευση των μετακινήσεων, πάλι οι οπαδοί φταίνε. Και όλοι σας ξεχνάτε το ποιο βασικό. Ότι οι οπαδοί είναι το αλατοπίπερο του ποδοσφαίρου.

Με άδειες κερκίδες να δω τι θα κάνατε όλοι σας. Σε ποιους θα απευθυνόσασταν και ποιοι θα σας «πλήρωναν». Εστιάζεται όλα τα κακά του ποδοσφαίρου στους οπαδούς. Και βέβαια υπάρχουν ΚΑΙ κακοί οπαδοί. Όπως και παντού στην κοινωνία μας σε όλα τα κοινωνικά στρώματα, σε όλα τα επαγγέλματα υπάρχουν κακοί. Και αυτοί είναι πιο κακοί από τους οπαδούς. «Αυτοί» είναι πιο βίαιοι και με τρομακτικές συνέπειες στην ζωή μας γενικότερα και όχι για κάποια 90λεπτα η στιγμές... Και «αυτοί» είναι πιο οργανωμένοι σε ότι διαπράττουν. Και ας φοράνε όλοι τους κουστούμια και όχι πολύχρωμα κασκόλ και εμφανίσεις.

Τουλάχιστον οι οπαδοί δεν προδίδουν ποτέ τα ιδανικά τους και αυτό που αγαπάνε. Μπορεί κάποιοι κάποιες φορές να ξεφεύγουν αλλά το κακό στην κοινωνία το κάνουν όλοι οι «υπόλοιποι ευηπόληπτοι» πολίτες της.

Αυτοί που αναλαμβάνουν «εργολαβικά» την δήθεν σωτηρία του, ενώ στην ουσία αυτό που θέλουν είναι να το ελέγχουν. «Φτιάχνουν» νόμους για να εξυπηρετούν νόμιμα τα συμφέροντα των «δικών» τους και όχι για το πώς θα γίνει καλύτερο το ποδόσφαιρο μας, ούτε για να υπάρχει ισονομία στους αγωνιστικούς χώρους, πόσο μάλλον για τους οπαδούς. Κατά τα άλλα αναρωτιούνται γιατί τα γήπεδα αδειάζουν, γιατί υπάρχει βία που οι ίδιοι μετέφεραν στους δρόμους.

Νιώθω υπερήφανος που μόνο ο Ολυμπιακός και οι οπαδοί του αντιστέκονται στο σύστημα, και στην σαπίλα τους. Και ας «χάνουμε» πρωταθλήματα. «Ληστρική 10ετία» πάντως δεν θα ξαναζήσουμε. Σας το υποσχόμαστε. Θα μας βρίσκετε παντού μπροστά σας να χαλάμε τις «δουλειές» σας.

Γελάμε βλέποντας σας να κάνετε φιέστες χωρίς να βγαίνετε πρωταθλητές, να εγκαινιάζετε Μετρό χωρίς να λειτουργεί, να βγαίνετε Ευρώπη και να σας «ξεβρακώνουν», να περιμένετε Ταϊλανδούς επενδυτές που όλο έρχονται και όλο στον δρόμο είναι, και τα φερέφωνα σας, να βγάζουν τον σκασμό για ΕΠΟ, διαιτησία, παραρτήματα, δανεικούς, αναληθείς εκθέσεις αστυνομίας και παρατηρητών, ψευδορκίες, υπαρκτές, όχι προπαγανδιστικές!!!!!

Καλή χρονιά να έχουμε μάγκες με υγεία και όλοι δίπλα στον Ολυμπιακό μας. Τον μεγαλύτερο σύλλογο του πλανήτη.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ