ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020

Spot The difference...

Spot The difference...

Ελπίζω η  «αποτυχημένη» περσινή χρονιά, με την απώλεια ενός τίτλου, να ξεπεραστεί. Εύχομαι το  2019 να κατακτήσουμε όλους τους τίτλους… Αποκορύφωμα των περσινών επιτυχιών, ήταν η συμμετοχή 4 τμημάτων μας σε ευρωπαϊκούς τελικούς και η κατάκτηση των 2 εξ αυτών. Το Τσάμπιονς Λιγκ του Πόλο Ανδρών και το Τσάλεντζ Καπ του Βόλεϊ Γυναικών. Και οι δυο κατακτήσεις να σημειώσουμε ότι έγιναν στην έδρα του αντιπάλου, στην Τουρκία και στην Ιταλία. Ο Ολυμπιακός  μας πλέον είναι ο μεγαλύτερος αθλητικός σύλλογος, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε όλη την Ευρώπη.

Τα τελευταία 7 χρόνια, όπου συμμετέχουμε ανελλιπώς με όλα τα τμήματά μας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, έχουμε φτάσει σε 13 ευρωπαϊκούς τελικούς, έχοντας κατακτήσει 6 τίτλους. Οι αφανείς ήρωες των επιτυχιών  δεν είναι άλλοι από τα 100.000 Μέλη και Φιλάθλους που μας στηρίζουν κάθε χρόνο, προσφέροντας μια ισχυρή οικονομική βάση για το σύλλογο. Όπως εξ άλλου τεράστια είναι η στήριξη από  την ΠΑΕ του κ. Μαρινάκη και την ΚΑΕ των κ.κ. Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου, με  την αμέριστη και διαρκή συνεργασία τους, τόσο στην καταβολή των οικονομικών υποχρεώσεών τους προς τον Ερασιτέχνη, όσο και για τη βοήθειά τους στο εγχείρημα των Καρτών Μελών και Φιλάθλων .

«Πάνω απ’ όλα όμως να ευχαριστήσουμε, τον άνθρωπο που πριν από 9 χρόνια, όχι μόνο έσωσε τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, αλλά μας έδωσε τη δυνατότητα να οραματιστούμε και να δημιουργήσουμε έναν Ολυμπιακό πρωταθλητή σε όλα τα τμήματα και διεκδικητή ευρωπαϊκών τροπαίων. Και δεν είναι άλλος από τον Βαγγέλη Μαρινάκη…. Όνειρο όλων μας είναι να έχουμε μια κλειστή σάλα, και ένα κλειστό κολυμβητήριο».

Πάμε και στους «άλλους» τώρα. Ελπίζουμε να καταφέρουμε όλους μας τους στόχους και να μπορέσουν να ανέβουν τα τμήματα που είναι στην Α2 στην Α1. Το ανδρικό βόλεϊ και τα ατομικά αθλήματα να ανέβουν όσο πιο ψηλά γίνεται». ( Για  κούπα, ούτε λόγος.. δεν ακούστηκε κιχ). ΑΥΤΑ!

Μην περιμένετε να τα διαβάσετε αλλού αυτά. Θα τα έχουν θαμμένα οι αντικειμενικοί στις μέσα σελίδες των εφημερίδων η δεν θα είχαν χώρο στα σάϊτ. Τρελοί είστε; Να συγκρίνουν Προέδρους, οπαδούς , ομάδες και τίτλους στα ερασιτεχνικά αθλήματα; Να μιλήσουν για ακατάρριπτα ρεκόρ που συνεχίζουν να γράφουν ιστορία; Για την δουλειά που γίνεται; Για διεθνείς αθλητές και αθλήτριες; Για οικονομική εξυγίανση; Για τις Ευρωπαϊκές κούπες σε 4 τμήματα;

Να σας θυμίσω και κάτι που είχα γράψει παλιότερα ρε διαστρεβλωτές της αλήθειας;

Στις 28-3-2009 ο ΠΑΟ στον τελικό Κυπέλλου Βόλεϊ γυναικών με τον Ηρακλή πανηγύριζε τον… 500ό του τίτλο σε όλα τα αθλήματα στον ερασιτέχνη , όπως βλέπουμε και από τα μπλουζάκια που φοράνε οι κοπέλες του και μάλιστα υπήρξαν και εορταστικές δηλώσεις των τότε διοικήσεων τους σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Στις 10-1-2017, ξαφνικά, ο πρόεδρος του ερασιτέχνη τους δηλώνει στη γαλλική «L’ Equipe» ότι μέχρι και σήμερα ο ΠΑΟ έχει κατακτήσει... 1.496 τίτλους! Να μας εξηγούσε κάποιος πως μπόρεσε  και σε ποια αθλήματα να κατακτήσει 996 (!!!) τίτλους μέσα σε 8 χρόνια όταν έκανε 101 χρόνια να μαζέψει 500; Η μήπως μαζέψατε κούπες στα επόμενα 2 χρόνια μέχρι σήμερα; Εντάξει είμαστε; Εντάξει...

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ