ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Γελάστε με τα χάλια σας...

Γελάστε με τα χάλια σας...
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Και πώς να μην γελάτε... με τα χάλια σας. Πανηγυρίζετε που «μαγειρέψατε» πέρσι το έτερό σας ήμισυ στα κρυφά ραντεβουδάκια, στα ξενοδοχεία, και του πήρατε την μπουκιά από το στόμα. Πανηγυρίζετε που προσπαθείτε να πάρετε ένα πρωτάθλημα μετά από 33 χρόνια. Πανηγυρίζετε που δεν τελειώνουν τα πρωταθλήματα από Νοέμβριο, γιατί σας τα προσφέρει η εξουσία και η ΕΠΟ. Μόνοι σας, πολύ απλά, ΔΕΝ μπορείτε. ΔΕΝ είστε αγωνιστικά καλύτεροι. Θέλετε «βιάγκρα», εν αντιθέσει με μας που δεν μας πέφτει με τίποτε, η ψυχολογία του νικητή. Η ιστορία έχει γράψει... 19...2...1... σε 22 χρόνια. Ασχολείστε μαζί μας για να δείξετε ότι υπάρχετε. Μόνο με «Βόλεϊ», βουτιές και αγκυλωμένους τους επόπτες μπορείτε και χαίρεστε. Μόνο με «ματιασμένους» παίκτες και «φιλικά προσκείμενα» σωματεία, γράφετε «ιστορία». Η Ευρώπη και τα άδεια γήπεδα σας, λένε την αλήθεια και όχι οι μισθωτοί που βγάζουν ανακοινώσεις για να χαϊδεύουν την κερκίδα.

Τα χρόνια που αφήνετε τα βρώμικα υπονοούμενα σας, αν έχετε τα «φρύδια» πείτε τα στους πρωταγωνιστές των κατακτήσεων. Μην μπερδευτείτε και πάτε σε διαιτητές. Μην κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια. Στους παικταράδες που είχαμε στο χόρτο να πάτε. Για πείτε μας, εσείς τι παλτά παρατάσσατε απέναντι μας να κυλιόμαστε κάτω από τα γέλια. Σας χλευάζουν οι Πανιώνιοι και οι Ηρακλειδείς και θα ασχοληθούμε ΕΜΕΙΣ μαζί σας, νάνοι; Δεν θα φτωχύνουμε με ένα πρωτάθλημα λιγότερο. Δεν είμαστε ούτε παροδικοί οπαδοί, ούτε έχουμε περαστικό Πρόεδρο γλείφτη των κυβερνήσεων. Έχουμε αποδείξει χρόνια τώρα πως όποια Κυβέρνηση και να είναι επάνω, δεν μας απασχολεί αρκεί να μην πειράζει τον Ολυμπιακό μας.

Μόνοι μας και όλοι σας. Αυτή την φράση μπορείτε να την πείτε εσείς; ΟΧΙ, πελάτες της Λαμίας, της Βίντι και λάτρεις του 0 σε νίκες και βαθμούς. Εντάξει είμαστε κρατικοδίαιτοι; Εντάξει... Πουλήστε τώρα το παραμύθι σας, και βάλτε λυτούς και δεμένους για να μην τερματίσουμε όχι πρώτοι, αλλά ούτε δεύτεροι. Στις προκλήσεις θα απαντήσουμε μέσα στο γήπεδο. Εσείς τρέξτε σε γραφεία, Μαξίμου, και ξενοδοχεία, για να «τακτοποιήσετε» τις υπόλοιπες λεπτομέρειες. Ούτε καν ριπλέι δεν χρειάζονται οι φάσεις, Βασιλειάδη. Να χαίρεσαι την εξυγίανση που φέρατε. Εμείς θα συνεχίσουμε να πηγαίνουμε γήπεδο, να βλέπουμε μπαλίτσα και να χαιρόμαστε. Εσείς θα ντρέπεστε να κυκλοφορείτε. Ιστορία «έγραψαν» και ο Ιούδας και ο Εφιάλτης και ο Πήλιος Γούσης ανύπαρκτοι. Εμείς Κύπελλα σε στρίψιμο δεκάρας, Πρωταθλήματα χωρίς να κατεβαίνουν οι αντίπαλοι και προαποφασισμένα σε γραφεία της ΕΠΟ και της ΚΕΔ, δεν πήραμε ποτέ...

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ