ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020

Οφείλουμε να παλέψουμε ως το τέλος όλα τα ματς σεβόμενοι την ιστορία μας και τον κόσμο μας

Οφείλουμε να παλέψουμε ως το τέλος όλα τα ματς σεβόμενοι την ιστορία μας και τον κόσμο μας

Οφείλουμε να κερδίζουμε χωρίς να κοιτάμε τι κάνουν οι «άλλοι». Με νίκες ως το τέλος του πρωταθλήματος παντού, για τον κόσμο μας, και στο τέλος να γίνει το ταμείο. Τουλάχιστον εμείς σεβόμενοι την ιστορία μας και τον κόσμο μας, να έχουμε κάνει το καθήκον μας. Έχοντας την συνείδηση μας ήσυχη, πως κάναμε ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν για να πάρουμε το πρωτάθλημα.

Φέραμε τον καλύτερο προπονητή από όλους στην Ελλάδα, παίξαμε την καλύτερη μπάλα, διαθέταμε το καλύτερο και πιο πλήρες ρόστερ, διακριθήκαμε στην Ευρώπη, δεν αντιμετωπίσαμε φιλικά σωματεία και «ματιασμένους» παίχτες, δεν μας ευνόησε η διαιτησία, δεν γίναμε υπηρέτες της κυβέρνησης, δεν στηριχτήκαμε σε ψευδείς εκθέσεις παρατηρητών και αστυνομίας.

Τώρα με ποιους τρόπους θα καταλήξει, αν καταλήξει τελικά το πρωτάθλημα αλλού ας μας το πουν αυτοί που ήρθαν για να «σώσουν» το ποδόσφαιρο...

Αγωνιστικοί λόγοι πάντως μια φορά δεν θα είναι. Ο Ολυμπιακός οφείλει να εμφανίζεται σε όλα τα ματς όπως μας έχει δείξει ότι μπορεί να παίζει, χωρίς ίχνος απογοήτευσης για το γεγονός ότι δεν είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας όπως σε οποιοδήποτε άλλο κράτος δικαίου θα ήταν. Θέλουμε να κερδίζει για να τους αγχώνει. Θέλουμε να κερδίζει για να βλέπουμε τι άλλο θα κάνουν για να παραμένουν πρώτοι.

Θέλουμε να κερδίζει για να ξεφτιλίζονται ακόμη περισσότερο αυτοί που τους ευνοούν. Αλλά κυρίως θέλουμε να κερδίζει για πάρτη μας. Για όλους εμάς που δεν υποτασσόμαστε στο σύστημα. Που δεν λογαριάζουμε, έξοδα, ταλαιπωρία, κούραση, για να τον στηρίζουμε, έστω και αν βλέπουμε ότι η «τράπουλα είναι σημαδεμένη»...

Η δε σιωπή όλων των εμπλεκομένων, σε όσα εμείς βλέπουμε (και ενδεχομένως και εκείνοι) ότι διαδραματίζονται μόνο ως ενοχή μπορεί να εκληφθεί. Έφτασαν στο σημείο «αυτοί» που υποτίθεται ότι νοιάζονται για το καλό του Ελληνικού ποδοσφαίρου να ορίσουν τις αναμετρήσεις του Κυπέλλου στα διαστήματα 5-6-7 Φεβρουαρίου και 26-27-28 του ίδιου μήνα, επιβαρύνοντας ακόμη περισσότερο το πρόγραμμα της μοναδικής ομάδας που εκπροσωπεί το Ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη.

Ω τι σύμπτωση... 14 και 21 Φλεβάρη παίζουμε με την Ντιναμό Κιέβου... 10 και 17 του ίδιου μήνα με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ!!!

Αν όλα αυτά τα αίσχη που μας κάνουν τα έκανε ο Μαρινάκης εις βάρος των άλλων θα έγραφαν τις κάλτσες τους οι αντικειμενικοί. Τώρα ποιούν την νήσσα όλοι. Μην ξεχάσετε να ορίσετε και τα καλύτερα σας φυντάνια εξυγιαντές. Γιατί αυτός ο Ολυμπιακός αγωνιστικά δεν σταματιέται.

Απορώ πως δεν μας βάζετε να παίζουμε, κάθε μέρα, για να αυξάνετε τις πιθανότητες να χάνουμε. Κατά τα άλλα ο Ολυμπιακός είναι ο υπεύθυνος της καταστροφής του ποδοσφαίρου.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ