ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ό,τι καλύτερο διαθέτει η σύγχρονη «χειρουργική» για να σώσει τον «πεθαμένο»

Ό,τι καλύτερο διαθέτει η σύγχρονη «χειρουργική» για να σώσει τον «πεθαμένο»
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Φανταστείτε σε τι αγωνιστική κατάσταση είναι, που οι «αγαπητικοί» τους επιστράτευσαν, ό,τι καλύτερο διαθέτει η σύγχρονη «χειρουργική» για να σώσει τον «πεθαμένο». Αμ για αυτό πουλάκια μου, μας τα πρήξατε 2 μήνες τώρα για τις 13/2; Και μου αγχώσατε τα παιδιά με τα γκρι στα γραφεία, «αναγκάζοντάς» τους να ορίσουν τους «καλύτερους»; Ούτε καν τα προσχήματα, έτσι για τα μάτια του κόσμου, βρε αδελφέ, να μπει για το ξεκάρφωμα ένας μετριοπαθής. Επιστρατεύσατε όλους όσους ο Ολυμπιακός θεωρεί ανεπιθύμητους να τον σφυρίζουν; Επειδή σε όλα τα άλλα αθλήματα για μια ακόμη χρονιά έπιασαν πάτο (εκτός αν θεωρούν ως επιτυχία σε κάποια από αυτά να ανέβουν στην Α1), πρέπει να σωθεί η χρονιά από το μπάσκετ; Που και εκεί, καταβάλουν αγωνιώδεις προσπάθειες στην Ευρωλίγκα να τερματίσουν 8οι;

Πέσαμε από τα σύννεφα. Κανείς δεν περίμενε η αλήθεια είναι αυτή την τριάδα να σφυρίξει. Περιμέναμε δύο «χειρούργους». Φανταστείτε πόσο σοβαρό είναι το «χειρουργείο» που θέλησαν να αποκλείσουν κάθε πιθανότητα να επιβιώσει ο ασθενής. Και μετά θα βγαίνουν τα φερέφωνα τους, με το λυρί, και θα αναλύουν τα λάθη του Μπλατ και των παιχτών. Ή μήπως ήταν τυχαία η στιγμή που «βγήκε» το ηχητικό με τον Πρίντεζη από τις ίδιες «κότες»; Ο Γιώργος δεν έχει να αποδείξει τίποτε σε όλους αυτούς τους στημένους. Ο κόσμος του Ολυμπιακού ξέρει και ποιος είναι και τι έχει προσφέρει. Πάνω σε εκνευρισμό όλοι μπορούμε να πούμε και μια κουβέντα παραπάνω, πάνω στα νεύρα μας. Και στις καλύτερες οικογένειες συμβαίνει αυτό. Αλλά που να ξέρουν από οικογένειες οι μεροκαματιάρηδες του 20ευρου; Νόμιζαν ότι θα δημιουργούσαν θέμα πριν τον ημιτελικό. Φανταστείτε πόσο μας τρέμουν που, δεν τους έφτανε ούτε η «χειρουργική» ομάδα χωρίς αναισθησιολόγο που ορίστηκε.

Το φόβο μας θα έχετε, ρε. Ο εφιάλτης σας θα είμαστε συνεχώς. Στα ίσια δεν μπορείτε να μας αντιμετωπίσετε, γιατί, πολύ απλά, είστε ανίκανοι. Μόνο με τέτοιες μεθόδους «ικανοποιείστε». Δεν ξέρετε πως είναι να κερδίζεις και να είσαι αγωνιστικά καλύτερος. Που να καταλάβετε ότι εκτίθεστε κερδίζοντας έτσι; Επειδή όμως ο Ολυμπιακός σας έχει κάνει ένα σωρό «κηδείες», προσέξτε μην σας κάνουμε άλλη μία. Γιατί μπορούμε να υπερβάλλουμε εαυτούς και να κερδίσουμε και τους αντικαταστάτες των Παππά, Λάνγκφορντ και Λοτζέσκι. Είμαστε υπερήφανοι που εξ αιτίας μας θα μαζευτούν ξανά οι πουθενάδες οπαδοί σας, στο γήπεδο, ελπίζοντας πως θα γραφτεί μια ακόμη σελίδα μπόχας-βρώμας στα κιτάπια του Φάρου. «Δώστε» τους μια νίκη, μωρέ. Την έχουν τόσο ανάγκη τα στερημένα. Την περιμένουν πώς και πώς. 2 σχεδόν μήνες τρώνε σφαλιάρες παντού και όλο για τις 13/2 μιλάνε.

Βασιλειάδη, τι χαμπάρια; Όλα καλά; Κοιμήσου και παρήγγειλα στην Πόλη τα προικιά σου. Το μπάσκετ δεν χρήζει σωτηρίας; Όχι, βέβαια. Απλά το ποδόσφαιρο χρειαζόταν και το κάνατε ίσα και όμοια με το μπάσκετ.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ