ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η... Μαρίνα δεν έχει κανέναν λόγο να ανησυχεί σε αυτήν τη ζωή. Μόνο Ντομί και Άρης

Η... Μαρίνα δεν έχει κανέναν λόγο να ανησυχεί σε αυτήν τη ζωή. Μόνο Ντομί και Άρης
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Μας στεναχωρήσατε μπαγάσηδες. Όχι τόσο για την απώλεια του πρωταθλήματος, όσο για το γεγονός πως τους δώσατε δικαιώματα να βγάλουν γλώσσα. Μπορεί να βρεθήκατε με την πλάτη στον τοίχο από ένα ακόμη τυχερό γκολ εναντίον μας, αλλά δεν βγάλατε την αντίδραση που θέλαμε. Μας σκάσατε γιατί ξέρουμε ότι είστε καλύτεροι.

Έχετε τις δυνατότητες. Μπορεί αν είχε βγει η κόκκινη μαρς στον Σάπκοφ να ήταν διαφορετική η εξέλιξη. Μπορεί όμως και όχι. Δεν θα το μάθουμε ποτέ.

Δεν θα ψάξω για δικαιολογίες.

Απλά να απαντήσω σε αυτούς που βγαίνουν και λένε ότι κερδίζει δίκαια το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ, να μην μπερδεύονται. «Δίκαια» κέρδισε έναν αγώνα. Όχι το πρωτάθλημα. Πρώτος είναι γιατί στα ματς που δεν ήταν καλύτερος κέρδισε από «ανθρώπινα λάθη» των διαιτητών. Έπρεπε» να πάρει το πρωτάθλημα και το πήρε.

Οι «συνεργοί» του θα πρέπει να αισθάνονται δικαιωμένοι. Εδώ ταιριάζει η φράση, δεν παίρνει το πρωτάθλημα η ομάδα που παίζει καλύτερη μπάλα στην Ελλάδα. 2-3 μέτριες εμφανίσεις δεν μπορούν να σβήσουν την συνολική εικόνα του Ολυμπιακού που αναγεννήθηκε εκ βάθρων. Τα καραγκιοζιλίκια στα αποδυτήρια υπό την ανοχή της αστυνομίας την ώρα που έμπαινε η ομάδα, τα αφιερώνουμε στους «σωτήρες» του ποδοσφαίρου. Αυτοί που πρέπει να είναι περισσότερο στεναχωρημένοι πάντως πρέπει να είναι ο Ντομί και ο Άρης... που τους έφτασαν στα πρωταθλήματα και η Λάρισα που της ξέφυγαν κατά δύο.

Η... Μαρίνα δεν έχει κανέναν απολύτως λόγο να ανησυχεί σε αυτή την ζωή...

Αντίπαλος μας είναι μόνο ο ΠΑΟ... οι άλλοι απλά είστε φωτοβολίδες. Ντέρμπι τα βαπτίζουν οι αγαπητικοί σας. Και μην μπερδεύεστε. Μπορεί ως επαρχιακή ομάδα να πήρατε πρωτάθλημα, αλλά Λάρισα δεν θα γίνετε ποτέ. Και εννοώ να το πάρετε άξια. Η Λάρισα δεν είχε φιλικά σωματεία, ούτε δικό της άνθρωπο στην ΕΠΟ, ούτε συμμάχους, ούτε διαιτησία και έπαιξε και μπαλάρα.

Όσο για μας, δεν έχουμε ούτε δευτερόλεπτο περιθώριο να πάει χαμένο. Δεν προλαβαίνουμε ούτε να στεναχωρηθούμε. Την Πέμπτη, όταν όλοι εσείς που χαρήκατε για την ήττα μας θα είστε με τα τηλεκοντρόλ στο χέρι, εμείς θα παίζουμε στην Ευρώπη. Και πιο πριν την ίδια μέρα, πάλι Ευρώπη στο Βόλεϊ για να προκριθούμε στον ημιτελικό.

Εμείς τα λάθη μας τα βλέπουμε. Χαρείτε όλοι όσο σας παίρνει. Δεν θα γκρεμίσουμε ότι έχουμε χτίσει. Με ηρεμία, υπομονή και στήριξη, θα κοιτάξουμε να γίνουμε ακόμη καλύτεροι. Πάντα όμως θα θυμόμαστε όλα όσα ειπώθηκαν η έγιναν.

Χαλάσατε το στόμα σας;

Θα σας δείξουμε εμείς, άμεσα κιόλας γιατί δεν έπρεπε να το κάνετε, για να έρθετε στα ίσα σας. Για το μόνο που ευθυνόμαστε είναι ότι ΕΜΕΙΣ σας καταντήσαμε κομπλεξικούς, να πανηγυρίζετε ο ένας τις επιτυχίες του άλλου ΟΤΑΝ συμβαίνουν εναντίον μας.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ