ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020

Αυτοί που θέλουμε να ζούμε μαγικές βραδιές παντού, θα είμαστε εκεί

Αυτοί που θέλουμε να ζούμε μαγικές βραδιές παντού, θα είμαστε εκεί
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Είναι δυνατόν να παίζει ο Ολυμπιακός ημιτελικό Ευρώπης στο Βόλεϊ ανδρών με αντίπαλο μια παγκόσμια υπερδύναμη, όπως η ΤΡΕΝΤΙΝΟ, στο Ρέντη κιόλας και να μην έχουν εξαντληθεί όλα τα εισιτήρια; Μ’ αρέσει που ΜΕΤΑ το ματς-πρόκριση με την Μπουργκάς, χωρίς να είναι παρόντες ζητούσαν να γίνει ο ημιτελικός στο ΣΕΦ γιατί είναι μικρό το Ρέντη. Λες και για να φτάσουμε ως εδώ βοήθησαν την ομάδα. Πως; Με την απουσία τους; Διαμαρτυρόντουσαν κιόλας γιατί να υπάρχει εισιτήριο με την Τρεντίνο. Κατ’ αρχάς, είμαστε υποχρεωμένοι να βγάλουμε εισιτήρια για λόγους ασφαλείας. Αυτοί που θέλαμε να ζήσουμε μια ακόμη μεγάλη ευρωπαϊκή πρόκριση σε ημιτελικό του CEV CUP, ήμασταν εκεί να στηρίξουμε την ομάδα με την Μπουργκάς. Λίγοι; Ο καθένας όπως αισθάνεται τον Ολυμπιακό. Αυτοί, πάντως, που είναι σε όλα τα σημαντικά ματς δεν ανησυχούν. Θα είναι μέσα στις 26 Φλεβάρη στον πρώτο αγώνα. Οι υπόλοιποι ας κάτσουν  σπίτια τους, όπως κάνουν σε όλα τα υπόλοιπα ματς.

Η δυναμικότητα της Τρεντίνο είναι αδιαμφισβήτητη , αλλά θα κυνηγήσουμε τις πιθανότητές μας. Λίγες; Οκ, κανένα πρόβλημα. Η ουσία είναι ότι δεν θα πέσουμε αμαχητί. Και αυτό, επίσης, που δεν αλλάζει είναι ότι, τηρουμένων των αναλογιών, όσον αφορά τα μπάτζετ, ο Ολυμπιακός έχει επανέλθει στα Ευρωπαϊκά σαλόνια και στο Βόλεϊ. Τελικό πέρσι, ημιτελικό φέτος (μέχρι στιγμής) με τη βοήθεια λίγων. Και τα πράγματα είναι απλά. Για να γίνουμε ακόμη καλύτεροι ξέρουμε όλοι τι πρέπει να γίνει. Είτε χιλιάδες περισσότερα ακόμη μέλη, είτε να μπουν χορηγοί η να αναλάβει κάποιος επιχειρηματίας εύρωστος οικονομικά.

Ο αγώνας στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό δεν σταματάει ποτέ. Η αναζήτηση οικονομικών πόρων είναι μια διαρκής μάχη. Όλοι ξέρετε πως στηριζόμαστε οικονομικά κυρίως στον κόσμο μας. Δεν πρέπει, λοιπόν, να επαναπαυόμαστε. Δεν πρέπει να βλέπουμε την κάρτα φιλάθλου, μόνο ως υποχρέωση για την αγορά εισιτηρίου. Δεν πρέπει να βλέπουμε την εγγραφή μας ως μέλη στον ερασιτέχνη υποχρεωτική μόνο για την αγορά του διαρκείας. Η δύναμη μας είναι απεριόριστη και δυστυχώς ανεκμετάλλευτη. Μπορούμε να ζήσουμε ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες. Οι δύσκολες στιγμές μπορεί να ξεπεράστηκαν αλλά δυσκολίες πάντα θα υπάρχουν από την στιγμή που θέλουμε τον Ολυμπιακό πρωταγωνιστή και όχι κομπάρσο. Αρκετές φορές σκάνε απρόβλεπτα έξοδα που πρέπει να αντιμετωπίζουμε. Εκτός αν δεν θέλουμε για 10 ευρώ ετησίως να γιγαντώνεται ο Ολυμπιακός και στην Ευρώπη. Άσχετα αν δεν μας αρέσει κάποιο άθλημα ή δεν το παρακολουθούμε, από την στιγμή που αγωνίζεται η ερυθρόλευκη με τον δαφνοστεφανωμένο στο στήθος είναι υποχρέωση όλων μας να την στηρίζουμε με κάθε τρόπο.

Ο Ολυμπιακός είναι ο μεγαλύτερος αθλητικός σύλλογος της Ελλάδος και από τους μεγαλύτερους στην Ευρώπη. Ο κόσμος του, λοιπόν, αδυνατώ να πιστέψω ότι είναι οι 85.000 μόνο που τον στηρίζουν οικονομικά και οι λίγοι που δίνουν το «παρών» στους αγώνες των ερασιτεχνικών αθλημάτων. Είμαστε σαφώς περισσότεροι. Τι άλλο κίνητρο θέλουμε για να βλέπουμε τον Ολυμπιακό να σαρώνει όλες τις κούπες στην Ελλάδα και να διεκδικεί Ευρωπαϊκά τρόπαια στα 4 από τα  6 ομαδικά τμήματα; 10 ευρώ δεν θα λείψουν από το πορτοφόλι κανενός. Δεν σώνεται κανείς. Αντιθέτως, χιλιάδες 10ευρα μπορούν να εκτινάξουν τον Ολυμπιακό μας...

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ