ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020

Η έκρηξη έγινε... Η «λάβα» ρέει και στα διάβα της θα σας «κάψει»

Η έκρηξη έγινε... Η «λάβα» ρέει και στα διάβα της θα σας «κάψει»
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Εδώ βλέπετε δύο ακόμη χαμένες επιθέσεις για τον Ολυμπιακό. Όχι φάουλ... Είναι που χρειάζονται και ριπλέϊ οι φάσεις και είναι «δύσκολο» το έργο των διαιτητών μωρέ... Δεν έβγαινε ο Ολυμπιακός από τα αποδυτήρια και η πρώτη σκέψη των σπήκερ να πουν ήταν ότι τα χώνει άγρια ο Μπλατ στους παίχτες για την «κακή» τους εμφάνιση. Δεν «είδαν» ένα ημίχρονο τίποτε άλλο οι κρατικοδίαιτοι σπίκερ... Έχει πρόβλημα ο Ολυμπιακός με το συμβόλαιο στην Ευρωλίγκα, ε ψεύτες;

Θα χάσει έσοδα και δεν θα κερδίσει αν αποχωρήσει από το πρωτάθλημα, ε στημένοι;

Μου βάζετε στην ίδια ζυγαριά τους Αγγελόπουλους με τον Τράκη ρε ρουφιάνοι;

Αν είσαι μάγκας, βγες και πες αυτά που έλεγες σε αγώνα Β' ΕΣΚΑΝΑ ρε «μοναχούλη». Είσαι πολύ μικρός για να ρίξεις τον Ολυμπιακό κατηγορία, που έχεις το θράσος και κοκορεύεσαι κιόλας. Δεν έχεις πάρει χαμπάρι τι ακολουθεί ακόμη;

Παίξτε μόνοι σας. Προσελκύστε κόσμο μόνοι σας. Όλα αυτά τα χρόνια την υπομονή και την διάθεση να μην τραβηχτούν τα πράγματα στα άκρα την εκλαμβάνατε ως αδυναμία. Γιατί;

Γιατί ποτέ δεν πιστεύατε ότι θα φτάνανε οι Αγγελόπουλοι σε αυτό το σημείο. Να εκραγούν... Η έκρηξη λοιπόν έγινε... Η λάβα ρέει... Και όπως διαπιστώσατε και από την αποχώρηση και από την ανακοίνωση, συνεχίζει και στα διάβα της θα σας κάψει. Δεν θέλετε ούτε 50-50, ούτε να κερδίζει ο καλύτερος μέσα στο γήπεδο, ούτε να μην υπάρχει βία. Κάθε πρόκληση, δεν σταματάει με μια συγνώμη εκ των υστέρων.

Ανοίγει ασκούς Αιόλου. Αν είναι έτσι κάθε φορά που εκρήγνυται ο λαός του Ολυμπιακού, να καθαρίζει με μια συγνώμη. Να μην τιμωρείται. Και εμείς οπαδοί είμαστε. Και τι οπαδοί. Βαρβάτοι. Ρίξτε μας κατηγορία. Δεν μας νοιάζει. Από το να είμαστε συμμέτοχοι στο θέατρο σας, καλύτερα τίμιοι. Γιατί αποδείχτηκε πως ούτε αυτό θέλετε. Δεν θέλετε τίμιους και ηθικούς ανθρώπους σαν τους Αγγελόπουλους στον χώρο. Θέλετε βρωμιά και παρασκήνιο.

Σταθείτε στο πλευρό της ομάδας που παραπαίει στην Ευρώπη εδώ και 7 χρόνια. Στην Ευρωλίγκα είστε ανύπαρκτοι. Η διαφορά μας είναι ότι δεν θέλουμε εύνοια. Όλα αυτά γίνονται για να μην μας σφάζουν. Και όσοι βλέπετε ότι δεν γίνονται «χειρουργεία» είστε εξ ίσου ένοχοι στην συνείδηση του κόσμου. Δημοσιογράφοι του 20άρικου, χωρίς θέληση να γράφετε την αλήθεια.

Τι να πω και για τον Βασιλειάδη που δήλωσε πως δεν επεμβαίνει. Γελάει ως και ο Κοντονής με τον Σιδηρόπουλο και τους επόπτες του. Στο ποδόσφαιρο γιατί επεμβαίνετε κύριε;

Είναι που έχριζε σωτηρίας ενώ το μπάσκετ όχι. Παίξτε μόνοι σας λοιπόν τα παιχνίδια. Πολιτικά, αγωνιστικά, δημοσιογραφικά και θα δείτε την γλύκα. Χωρίς Ολυμπιακό «άνεργοι» θα μείνετε όλοι. Δεν θα απολογηθούμε εμείς γιατί «αργήσαμε» να επαναστατήσουμε. Οι «κατηγορούμενοι» είστε εσείς για τα κατά συρροή «εγκλήματα».

Ο Ολυμπιακός πορεύεται ως οικογένεια με τον κόσμο του πιο ενωμένο από ποτέ άλλοτε. Κανένα πρόβλημα με την αφαίρεση -6 βαθμών... Εφαρμόστε σε μας τους νόμους και συνεχίστε να παρέχετε ασυλία στους ήδη τιμωρημένους, που δεν τολμάτε να τους ακουμπάτε καν όρνιθες. Και μετά να αναρωτιέστε γιατί αντιδρά ο κόσμος του Ολυμπιακού. Εσείς τον «υποκινείτε» με τις αποφάσεις σας. και αυτές που παίρνετε και αυτές που δεν παίρνετε ως γνήσια πειθήνια όργανα. Αν τολμάτε ορίστε κάποιον από τους πρωτεργάτες της σφαγής του ΟΑΚΑ στα επόμενα ματς.

Το παραμύθι σας τελείωσε. Εμείς έχουμε καθαρή την συνείδηση μας για όσα θα ακολουθήσουν. Τα πρωταθλήματα θα τα χάνουμε μόνο μέσα στο παρκέ αν δεν είμαστε καλύτεροι.

Ευχόμαστε καλή «σύνταξη» και καλοφάγωτο το «επίδομα ανεργίας» σε όλους όσους χασκογελάγανε εις βάρος μας όλα αυτά τα χρόνια.

 

PHOTO GALLERY

Η έκρηξη έγινε... Η «λάβα» ρέει και στα διάβα της θα σας «κάψει»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ