ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020

Γιατί δεν παραχωρείτε το Τροκαντερό στον Ολυμπιακό;

Γιατί δεν παραχωρείτε το Τροκαντερό στον Ολυμπιακό;
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Ολυμπιακός «έφυγε» με ψηλά τον δαφνοστεφανωμένο από την Ευρώπη στο Βόλεϊ... Δεν λυπήθηκα για τον αποκλεισμό καθώς ήξερα πως είναι αδύνατον να την αποκλείσω. Έσκασα όμως από την στεναχώρια μου βλέποντας το «παλάτι» της Τρεντίνο, φέρνοντας ταυτόχρονα στον νου μου, το Ρέντη. Πέθανα από την στεναχώρια μου βλέποντας την φανέλα της να είναι τίγκα στους χορηγούς και την δική μας σχεδόν άδεια.

Δεν δέχομαι μια πόλη σαν το Τρέντο με 117,000 κατοίκους να ζει και να αναπνέει για την ομάδα Βόλεϊ, να την στηρίζουν οικονομικά όλοι οι επιχειρηματίες της πόλης, και ο Ολυμπιακός Πειραιώς να μην είναι ισάξιος της, οικονομικά. Για 2ο συνεχόμενο χρόνο ο Ολυμπιακός έκανε υπέρβαση στην Ευρώπη. Εγώ όμως δεν θέλω να φτάνω συνεχώς στην πηγή.

Θέλω να πίνω και νερό. Είναι τουλάχιστον «έγκλημα» εκ μέρους του Κράτους, να υπάρχει γήπεδο, το Τροκαντερό, που φτιάχτηκε με χρήματα του Ελληνικού λαού για την Ολυμπιάδα θεωρητικά για να χρησιμοποιείται για τον αθλητισμό, και να μην αποτελεί έδρα του Ολυμπιακού, αλλά να φιλοξενεί εκθέσεις!!!!

Πρέπει να ντρέπεστε ΟΛΟΙ, όσοι συναινείτε, στο να μην παραχωρείται το Τροκαντερό (όχι τσάμπα, όπως η Πυλαία), για να στεγαστούν τα τμήματα Βόλεϊ του συλλόγου. Προσωπικά θεωρώ πως «κάποιοι» ενεργούν εκ του πονηρού και δεν το παραχωρούν για να μην εκτοξευτεί ο Ολυμπιακός. Εδώ τώρα με τα πενιχρά μέσα που διαθέτουμε(γήπεδα και χορηγίες), και παλεύουμε κόντρα σε μεγαθήρια. Φανταστείτε έναν ακόμη πιο οικονομικά ισχυρό Ολυμπιακό με δικές του εγκαταστάσεις τι μπορεί να καταφέρει.

Στην ΑΕΚ ας πούμε γιατί παραχωρείται το κλειστό της πάλης στα Άνω Λιόσια;

Στον Πανιώνιο γιατί φτιάχνεται νέο κλειστό μπάσκετ;

Στον ΠΑΟ γιατί προσπαθούν να του παραχωρήσουν το ΟΑΚΑ;

Δεν μιλάω για τις κλάψες του Βορρά που τους έχτισαν και τους συντηρούσαν την Πυλαία. Όπως ντροπή είναι τόσοι επιχειρηματίες και εφοπλιστές που δραστηριοποιούνται στο λιμάνι του Πειραιά, να μην αποτελούν χορηγοί (καμιά 20αρια όχι παραπάνω) των τμημάτων μας, για να εκτοξευτεί ο Ολυμπιακός στην κορυφή της Ευρώπης. Χωρίς πόρους και εγκαταστάσεις, πάλι καλά να λέμε για τα όσα έχουμε καταφέρει στην Ευρώπη ως ερασιτέχνης. Φανταστείτε πόσα πολλά περισσότερα θα είχαμε πετύχει αν και εμείς οι οπαδοί με μόλις 10 ευρώ ήμασταν 300,000 αντί για 85,000 μέλη και με κάρτα φιλάθλου.

ΥΓ: Αύριο το απόγευμα στο Ρέντη στις 5 υποδεχόμαστε τον έτερο διεκδικητή του τίτλου, ΠΑΟΚ. Μετά τις ανεπάντεχες τελευταίες ήττες από Φοίνικα Σύρου και κυρίως από την Κηφισιά, χρειαζόμαστε τη νίκη, ή τουλάχιστον την κατάκτηση 2 σετ για να τερματίσουμε πρώτοι στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, και να έχουμε το πλεονέκτημα της έδρας. Πρέπει να πω κ άλλα για να κατανοήσουμε την σημασία του αγώνα και που πρέπει να βρισκόμαστε;

 

PHOTO GALLERY

Γιατί δεν παραχωρείτε το Τροκαντερό στον Ολυμπιακό;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ