ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020

Το σήμα στην καρδιά, έχει μόνο ένα πρόσωπο: Τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο

Το σήμα στην καρδιά, έχει μόνο ένα πρόσωπο: Τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Ολυμπιακός μας είναι υπεράνω ονομάτων. Ο εκάστοτε Πρόεδρος, ως οπαδός και αυτός, είναι ο εκφραστής της θέλησης όλων μας για να γράφονται νέες σελίδες δόξας. Τα Πρωταθλήματα και τα Κύπελλα που κατακτώνται, οι σελίδες δόξας στην Ευρώπη χαροποιούν ΟΛΟΥΣ τους οπαδούς. Οι οπαδοί δεν χαίρονται περισσότερο ή λιγότερο, ανάλογα με το ποιος είναι ο Πρόεδρος που κατακτάει τους τίτλους. Ούτε επιθυμούν να χάνονται πρωταθλήματα για να μην περάσει ο ένας τον άλλον. Γιατί, πολύ απλά αγαπάνε ανιδιοτελώς τον Ολυμπιακό. Αυτό είναι το «συμφέρον» τους. Να γράφει κάθε χρόνο ο Ολυμπιακός νέες σελίδες δόξας. Να κατατροπώνει όλους τους αντιπάλους του, αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά. Το σήμα στην καρδιά, έχει μόνο ένα πρόσωπο: Τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο. Αυτόν υπηρετούμε όλοι. Για αυτόν έχουν χαθεί ζωές. Για αυτόν παλεύουμε όλοι. Για το μεγαλείο του.

Οι «εχθροί» είναι απέναντι. Όχι μέσα στο κάστρο. Το κάστρο το υπερασπίζονται όλοι . Οι οπαδοί είναι σύντροφοι μεταξύ τους, ό,τι και αν τους χωρίζει πολιτικά, θρησκευτικά, και κοινωνικά. Κανείς δεν έχει προσωπική τροπαιοθήκη. Όλες οι κούπες 94 χρόνων ιστορίας, ανήκουν σε όλους . Ο καθένας από το μετερίζι του, προσφέρει ό,τι περισσότερο μπορεί. Δεν χαιρόμαστε περισσότερο τις κούπες του ποδοσφαίρου ή του μπάσκετ και λιγότερο του Ερασιτέχνη. Είμαστε οπαδοί του μεγαλύτερου αθλητικού οργανισμού της χώρας και παγκοσμίως. Όχι οπαδοί των Προέδρων . Τους τιμάμε όλους το ίδιο για την προσφορά τους. Αγαπάμε τον Ολυμπιακό σε όλα τα αθλήματα. Και στεκόμαστε δίπλα στον εκάστοτε Πρόεδρο στις μάχες του εναντίον των  αντιπάλων του. Φανερών και μη. Μαχόμαστε στο πλευρό τους και τους προτρέπουμε συνεχώς να κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να έχουν τον Ολυμπιακό στην κορυφή. Και όταν δεν το καταφέρνουν να κάνουν ακόμη περισσότερα για να το επιτύχουν. Θα κάνουν και λάθη. Μήπως εμείς στην προσωπική μας ζωή δεν κάνουμε; Ή νομίζουν κάποιοι ότι θέλουν να αποτυχαίνουν; Να αντικρίζουν το λαό του Ολυμπιακού από τον οποίον προέρχονται στα μάτια και να χαμηλώνουν τα δικά τους; ΟΛΟΙ κρινόμαστε, όμως, όχι μόνο από την προσφορά μας, αλλά κάθε μέρα. Είτε συμμετέχουμε ενεργά, είτε όχι. Το παιδί μας επειδή το ταΐζουμε  κάθε μέρα, δεν σημαίνει ότι την επόμενη θα το αφήσουμε νηστικό αλλά πάλι θα έχουμε κάνει το καθήκον μας.

Πείτε με ονειροπόλο, αλλά στο μυαλό μου πάντα θα κυριαρχεί ένα όνειρο τρελό. Όλοι οι Ολυμπιακοί επιχειρηματίες να συμμετέχουν ώστε να αποκτήσει ο Ολυμπιακός ιδιόκτητες εγκαταστάσεις. Για μένα αυτοί που θα το πραγματοποιήσουν θα μείνουν στην Ιστορία του Ολυμπιακού πέρα από πρωταθλήματα και Κύπελλα ως οι μεγαλύτεροι ευεργέτες του δαφνοστεφανωμένου.

Ο λαός του Ολυμπιακού έχει και νου και κρίση, να καταλαβαίνει, ποιοι παίζουν παιχνίδια πίσω από την πλάτη του και ποιοι και γιατί δεν θέλουν τον Μαρινάκη και τους Αγγελόπουλους όχι μόνο να ηγούνται του Ολυμπιακού, αλλά να φέρνουν συνεχώς επιτυχίες. Εμείς, σαν όλους τους «άλλους», δεν θα καταντήσουμε ποτέ...

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ