ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Γελάνε ως και οι ταραντούλες στις αραχνιασμένες τροπαιοθήκες σας, ψεύτες

Γελάνε ως και οι ταραντούλες στις αραχνιασμένες τροπαιοθήκες σας, ψεύτες

Δική σας δουλειά είναι να ταΐζετε με σανό τα πρόβατα σας, υποχρέωση δική μου είναι, με στοιχεία πάντα, να αποδεικνύω ότι λέτε ψέματα και να σας ξεφτιλίζω. Η αλήθεια που επιμελώς κρύβεται είναι ότι «άλλοι» πνέουν τα λοίσθια και όχι τα αντρικά τμήματα του Ολυμπιακού. Κατ’ αρχάς, δεν έχουμε υπογράψει συμβόλαιο με την επιτυχία. Δεύτερον, εσείς οι ίδιοι θεωρείτε ως αποτυχία το γεγονός ότι δεν τα παίρνουμε όλα κάθε χρόνο. Τι λες, ρε παιδάκι μου. Τρομερή αποτυχία. Για να δούμε, όμως, τις «αποτυχίες» των αντρικών μας τμημάτων τα τελευταία 9 χρόνια... Δεν σας πάω πιο πίσω γιατί θα ξεφτιλιστείτε ακόμη περισσότερο. Στο ποδόσφαιρο, έχουμε 7 πρωταθλήματα, 3 Κύπελλα, 1 πρόκριση στους «16» του Champions League και 2 προκρίσεις στους «16» του Europa League. Στο μπάσκετ, έχουμε 3 πρωταθλήματα, 2 Κύπελλα , 2 Ευρωλίγκες, 3 ακόμη χαμένους τελικούς και παρουσία στα περισσότερα Final 4. Στο Βόλεϊ Ανδρών, έχουμε 5 πρωταθλήματα, 5 Κύπελλα, 6 Λιγκ Καπ, ένα ευρωπαϊκό τελικό και 1 ημιτελικό. Στο Πόλο Ανδρών, έχουμε 8 πρωταθλήματα, 8 Κύπελλα, 1 Champions League, 1 ακόμη χαμένο τελικό και συχνή παρουσία στα Final 8. Στο δε νεοσύστατο τμήμα Χάντμπολ, εδώ και 2 χρόνια, 1 πρωτάθλημα και 2 Κύπελλα.

Στα ερασιτεχνικά αντρικά αθλήματα διεκδικούμε και φέτος όλα τα πρωταθλήματα. Πείτε μας, ρε επαγγελματίες ψεύτες, ποια άλλη ομάδα έχει ανάλογες και περισσότερες διακρίσεις όλα αυτά τα χρόνια; Κατά τα άλλα εμείς πνέουμε τα λοίσθια. Πείτε μας, όλοι οι άλλοι τι έχουν κάνει στην Ευρώπη; Πού συμμετέχουν; Τι τους εμποδίζει; Τα παράβολα μήπως; Τα έξοδα μετακινήσεων; Για πείτε μας ποιο είναι το τρελό χρήμα που έχουμε ρίξει στα γυναικεία τμήματα; Εμποδίζει κανένας μας τον Ιβάν, τον Τιγράκο ή τον Δημητράκη να βάλουν λεφτά δικά τους στον ερασιτέχνη, όπως βοηθάει ο Μαρινάκης από τον πρώτο χρόνο; Επιλογή τους είναι να μην βοηθάνε, να τα ρίχνουν κατηγορίες, να μην τα στηρίζει οικονομικά ο κόσμος τους όπως οι οπαδοί μας, να μην συμμετέχουν ακόμη και αν βγαίνουν στην Ευρώπη. Επίσης, όλα όσα κατακτάμε, δεν αποτελούν αποκούμπι, ούτε παρηγοριά, όπως συμβαίνει σε όλους τους άλλους που βλέπουν πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο, κάθε 24, ή 34 χρόνια και να δούμε που θα σταματήσει το κοντέρ για τις ζέλες.

Στο Κύπελλο ποδοσφαίρου που πνέουμε τα λοίσθια επίσης όπως παρουσιάζεται τα τελευταία 9 χρόνια, έχουμε 3 Κύπελλα εμείς και από 2 ΑΕΚ-ΠΑΟ-ΠΑΟΚ. Φέτος θα μας φτάσει δηλαδή ο ένας από τους δύο ακέφαλους. Για τέτοιο μέγεθος αποτυχίας μιλάμε. Ντρεπόμαστε να κυκλοφορήσουμε. Ανάψτε καμιά λαμπάδα στον Σφύριζα και τρέξτε για το μεροκάματο στα αφεντικά σας. Ξεφτιλίστε κι άλλο οπαδούς και ομάδες σας. Κάνει τζιζ να γράψετε τα λεφτά που βάζει ο Μαρινάκης. Τα έσοδα που προέρχονται από τα μέλη και την κάρτα φιλάθλου. Τα έσοδα από το 10% επί των εισιτηρίων που ΑΠΟΔΙΔΟΝΤΑΙ και το γεγονός ότι και εκεί πάλι κόβουμε τα περισσότερα, παίρνουμε δεν παίρνουμε τίτλους.

Και το κυριότερο; Ο κόσμος μας βλέπει που πάνε τα λεφτά που εμπιστεύεται στη διοίκηση του Ερασιτέχνη η οποία αποτελείται από οπαδούς. Για πείτε μας το αποτέλεσμα από την ανάλογη κατά το παρελθόν ανάμιξη των οπαδών σας στα διοικητικά του ερασιτέχνη σας; Μου πιάσατε στο στόμα σας τον Ολυμπιακό, ψεύτες. Γελάνε ως και οι ταραντούλες στις αραχνιασμένες τροπαιοθήκες σας...

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ